Kan çıktı :((((

Baget 20 dakikada pişmezki hele hele buzluysa 1 saatte ancak pişer o :) yeniden fırına atın bakalım belki kurtarırsınız..

Buzluktan çıkar ve kaynamış su üzerine boşalt. çözüldükten sonra iyice sıcak suyla yıka. yıkamazsan tabii kanlı su akar ve bu sizi hasta yapar. O kan sağlıklı bir şey değil çıkması normal ama temizlenmesi lazım buzluktan çıkınca hasta olmak istemiyorsan

Tavuğa geçmiş olsun
Ancak aklında bulunsun, buzluktan çıkardığın et türü şeyleri bir gün önceden buzdolabı tarafına indirip, orada çözülmesini beklemen gerek. Fırına atmak, mikrodalgada ya da sıcak su le çözdürmek ya da açıkta tutmak bakteri üremesine sebep olur, zehirlenme riskiniz artar. Yani bu akşam tavuk yapılacaksa dün akşam buzluktan dolap bölmesine inmeliydi:) Kedilere de vermeyin bence, iyice sarıp sarmalayın çöpün dibine tıkıştırın

Kan çıktı diye okuyunca atraksiyon var zannedip geldim. Tühhh hevesim kursağımda kaldı :KK53:

Kan cikti diyince yuregim hoplayarak baktim konuya :KK57:Allah iyiliginizi versin yenmez artik o tavuk bir dahakine daha iyi dikkat edersiniz olur biter :KK19:

Bayanlar annem bir ssüreliğine şehir dışına gitti ve hayatta kalmam için yemek yapmam gerekiyordu :KK70: annem sağolsun bana tavuk hazırlayıp buzluğa koymuştu, açıp bişiriyim kolaylık olsun diye bir güzel de soslanmıştı. Ben bunu borcama koyup fırına attım buzu çözüldükten sonra bir de ne göreyin 20 dk sonra tavuktan kan akmaya başladı.... Ben çok iğrendim bu normal değil dimi? Çok iğrendim gerçekten ve sanırım o tavuk çöpe gidicek.... Dışarıdan da yerim sorun değil fakat o tavuğu kurtarma şansım var mı? Annem bagetleri hazır alır marketten, yıkar falan ama içini yıkamamış yada düzgün mü yıkanmamış anlayamadım.... Hayatımda ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım....
aaa atılırmı kız o çöpe,fırında pişir ye birşey olmaz,tiksinirsen de üst tarafları didikle dolaba koy,annen çorba yapar,pilavın üstüne koyar,kemiklerini de atma hatta,annen ondanda çorba pilav yapar.az tutumlu olun ya:21:

ayy gece gece ben dedim kesin biri birine bisey yapti okuyunca koptum Allah iyiliginizi versin bisey olmaz banada oluyo o kizartirken falan kemigin icinden cikiyo kan olan yerleri yeme gerisini ye tavuk atilirmi yaw

Bence tavuk hala canlı olabilir . Fırından çıkarıp kanatlarindan tutup bi sars. Ölmusse senindir olmemisse zaten hiç senin olmamistr. Diye sacmalayasim geldi uykumn gelmediği şu saatlerde

buzlukdan çıkarılıp direk fırına attıgın için olmuş tavayada koysan aynı şey olur buzlu tzvugu haşlasan kararrın hem lezzetli olmaz çözdürmek lazım

Hastayım şu başlıklara...konu açmaya değmez bir konu ama maşallah 6 sayfa olmuş. At gitsin yani bu kadqr düşüneck ne var..

X