• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan aldırma sorunu

okyanus85

Her nasip vaktine esirdir...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.843
250
163
Kızlar dün kan aldirdim hemsire kani alirken igneyi sinirime denk getirdi bugun kolum agriyor biraz ve arada dirsekten alt kisimda igne batiyormus gibi oluyor bi sey olurmu sizce?

Valla artık kimlere kan aldırıyolar bilmiyorum ben ilk gebelik testi için özel bi hastaneye gittim sağ kolumdan kan verdim ama kolum komple mosmor oldu üç gün sonra sol kolumdan kan verdim hiç bişey olmadı

Olmaz kuzumm. Kasının kasılmış kısmına denk gelmistir sinirine degil. Felc olsan anlardin yani :)

Valla artık kimlere kan aldırıyolar bilmiyorum ben ilk gebelik testi için özel bi hastaneye gittim sağ kolumdan kan verdim ama kolum komple mosmor oldu üç gün sonra sol kolumdan kan verdim hiç bişey olmadı
morarma dediğiniz şey aslında, iğneyi batırınca iğneyi içerde oynatınca ya da iğneyi çıkarırken damarı zedelemekten dolayı kan dağılıyor.. 3gün sonra kan alan arkadaş işini iyi yapmış :)

:KK48::KK48::KK48:
morarma dediğiniz şey aslında, iğneyi batırınca iğneyi içerde oynatınca ya da iğneyi çıkarırken damarı zedelemekten dolayı kan dağılıyor.. 3gün sonra kan alan arkadaş işini iyi yapmış :)
Valla naptı kadın bilmiyorumda 1 hafta bi karış büyüklüğünde morlukla gezdim ve 3 gün sonra kanımı alan kişi resmen çocuktu sakalı bile yoktu dedim bu sefer kolunu komple unut ama bişey olmadı allahtan yeni mezun çocuk dersin bide

Back