Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla artık kimlere kan aldırıyolar bilmiyorum ben ilk gebelik testi için özel bi hastaneye gittim sağ kolumdan kan verdim ama kolum komple mosmor oldu üç gün sonra sol kolumdan kan verdim hiç bişey olmadı
Olmaz kuzumm. Kasının kasılmış kısmına denk gelmistir sinirine degil. Felc olsan anlardin yani :)
sinir değil kasılan kısmıdır, geçer merak etme.
geçici bir şey sanmıyorum sinir olabilceğini:)İnşallah ben kolumda batisma oldu deyince kan alan o hemşire sinire gelmiştir dedi bana
morarma dediğiniz şey aslında, iğneyi batırınca iğneyi içerde oynatınca ya da iğneyi çıkarırken damarı zedelemekten dolayı kan dağılıyor.. 3gün sonra kan alan arkadaş işini iyi yapmış :)Valla artık kimlere kan aldırıyolar bilmiyorum ben ilk gebelik testi için özel bi hastaneye gittim sağ kolumdan kan verdim ama kolum komple mosmor oldu üç gün sonra sol kolumdan kan verdim hiç bişey olmadı
geçici bir şey sanmıyorum sinir olabilceğini:)
Valla naptı kadın bilmiyorumda 1 hafta bi karış büyüklüğünde morlukla gezdim ve 3 gün sonra kanımı alan kişi resmen çocuktu sakalı bile yoktu dedim bu sefer kolunu komple unut ama bişey olmadı allahtan yeni mezun çocuk dersin bidemorarma dediğiniz şey aslında, iğneyi batırınca iğneyi içerde oynatınca ya da iğneyi çıkarırken damarı zedelemekten dolayı kan dağılıyor.. 3gün sonra kan alan arkadaş işini iyi yapmış :)
bazıları çok dikkatsiz malesef..
Valla naptı kadın bilmiyorumda 1 hafta bi karış büyüklüğünde morlukla gezdim ve 3 gün sonra kanımı alan kişi resmen çocuktu sakalı bile yoktu dedim bu sefer kolunu komple unut ama bişey olmadı allahtan yeni mezun çocuk dersin bide