- Konu Sahibi onyediocak
-
dini konuların konuşulması kavgalar olduğu için yasak, yine de bu konuların konuşulduğu bölüm var
Bu ne saygısız ve kişiliksiz bir yorum..!
Konuşulan konu hakkında fikri olmayanlar bile yorum yababiliyor asıl komik olan bu..!
Şimdi kalkıp bana günah, haram falan dersin sen, ee bu tarz var mı senin dininde, peki ya saygısızlık, küstahlık..!
Sana baban ya da kocan bakıyorsa ben bunu bilemem, fakat ben sabahın köründe işe gidip gecenin saat 3ünde dönüyorum, evde bir oğlum var.
Kalpte ritim bozukluğu yaşıyorum.
Tüm sorunlarıma karşın çalışmak, oğluma gelecek hazırlamak, ailemi geçindirmek zorundayım.
Ama eminim bunları anlayamazsın...
Ayrıca Allah emin ol kime yardım edip etmeyeceğini sana sormayacak ama bu sözün için seni yargılayacaktır :)
Ahh ahh :)
Niye saygısızlık etmiş olayım, senin yazdıkların mantıksız. Hem haram bir işi yaygınlaştırıyorsun( aç kuana bak) hem de Allah yardım etsin diyorsun , komik geldi kusra bakma.
Bazı fiziksel rahatsızlıklarınla ne diye acıtasyon yapıyorsun. Herkes ailesini geçindirmek zorunda, sadece sen değil. Üstelik ailemden biri geçimim üstlenmesi seni neden alakadar ediyor?
Allahın adaleti var. Her şeyi bilir görür. Heralde bana sormayacak. Fakat görünen köy klavuz istemez. Sadece yazdıkların mantıksız geldi.
Bu arada kişliksiz derken saygısızlık yaptığını unutma cnm. Bol satışlar sana..
Bugüne kadar kimseyi kıyafetiyle yasadığı evle yaşadığı yaşam tarzıyla sevgilisiyle mesleğiyle dili dini ırkıyla değerlendirip
güzel/çirkin dinsiz /imansız iyi/kötü zengin/fakir diye etiketlendirmedim..Evet memuriyete sartları bilerek basladım pişmanmıyım değilim hamd olsun sabah kalkıp geldiğimiz isimiz var ama ben günahımında farkındayım dısarda çok dikkat etmeme rağmen isyerinde kafamı açmak bana külfet vicdan azabı olarak geliyor !
ben kimsenin dıs görünüsyle ilgilenmiyorum..yorum yapmıyorum çünkü her koyun kendi bacağından asılıyor.Kapalı olmak örtünmeye gelince herşeyin bir adabaı edebi ve ölçüsü var !baktığım biraz sasırdığım konular olmuyor değil mesela: dar pantolon kısa gömlek basörtüsü ile kat kat makyaj yapan bir bayan görünce biraz bakıp duruyorum ama ASLA YORUMUM OLMUYOR!
Açık olan bayanlara kafana kapat diye direten olmazken bize kafamızı açın diye diretiyorlar....
BEN HAKKIMI İSTİYORUM ARKADAŞLAR
ORTADA ÖZGÜRLÜK VARSA BELİRLENSİN ÖLÇÜLERİ BİZDE O PASTADAN DİLİMLENİP YİYELİM
Bizde özgürce calısalım biz kimseye karısmazken bize neden bu kadar karısan insanlar var anlamıyorum...DESTEK OLMAK İSTEYEN OLURSA YAPILABİLİCEKLERİ TARTISALIM ARKADAŞLAR
BUYRUN
Kamusal alanda kilik kiyafet ozgurlugunu destekliyorum. Kamuda saglik calisaniyim. Calistigim kurumda tesetturlu arkadaslarim calisabiliyor sikinti cekmeden. Bunda kurumun idaresinin esnekligi ve kolaylik sagliyor olmasi en temel etken. Ama ayni irade kilik kiyafet yonetmeligini onume surup bana kot pantalon giyemezsin diye uyardiginda delleniyorum. Herkese esit esneklik istiyorum. Ortulu arkadasim ortusunu taksin, ben de kotumu giyeyim.
bir de kızlar muhafazakar kesiminde bu olaya ses çıkarması bir el atması gerekiyor.
gereken desteğin verildiğini düşünmüyorum.
ben bir kitap okumuştum. bir yazar ki muhafazakar kesimde de iyi tanınır. kendisi pedagog.
kitapta çocukluk sorunlaını kaynağını anne olarak göstermiş.
kadın işe gidiyor şöyle oluyor, kadın evinde durmuyor vs vs.
tabii ki söylediklerine katılmıyorum ama işine gelmediği yerde neden kadına atıyor?
baba melek. babaların hiç suçu yok.
kadının işe gitmesi tek sorun ona göre.
Başını örten arkadaşların bunu sadece inançlarının gereği olduğu için yaptıklarını ve altında illa illegal bir düşünce yatmadığını ne zaman anlayacağız.
100 tane komplo teorisi üretiyoruz da , gayet açık olan cevabı neden göremiyoruz , görmek istemiyoruz.
Allah islah etsin simdi bir topikte esim acilmami istiyor diye bir baslik gordum yazikkkk.
Buarada yasa tasarisini duydunuzmu kamuda basortusu serbestligi icin yol aciliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?