- 12 Temmuz 2006
- 56.172
- 215.908
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi onyediocak
-
kızlar aslında bence biz boşuna birbirimizi yiyoruz.
çünkü bu başörtü yasağı erkeklerin bizleri mecliste, kurumlarda, işte zamanında görmek istemediklerinden yapılmış bir politika.
bizleri görmek istemiyorlar.
otur oturduğun yerde der gibi. maalesef buna çanak tutan hemcinslerimiz de var ben buna üzülüyorum.
sadece birbirimizi kıracak derece de eleştiri yapılmamalı.
yok eteğin kısa yok başörtün uzun... saçma geliyor.
insanlar özgürlükler kısıtlanmadan her kadın kendini geliştirebileceği, ilerleyebileceği bir meslekte olur.
ülkenin kadınlara ihtiyacı var.
ayyyy çok mu feministik bir şey oldu:26::26:
neyse canım hep onlar mı bizi ezecek???
ben kamuda başörtülü çalışılabilsin diye bir imza kamoanyası vardı oraya imza vermiştim.
kesinlikle destekliyorum.
ayrıca ülke olarak artık bazı şeyleri aşmamız gerektiğini düşünüyorum.
başörtüsü insanların hakları. var oldukları yerde de beraber olacaklardır. kısıtlanmamalı.
ben açığım ve sizi destekliyorum . Rabbiiim günahlarımızı affetsin elimizden gelen gelmeyen yağtıgımız her ibadeti kabul eylesin inşallah. ne yapmam gerekiyor sizin için acaba
okuma ve kamuda çalışma hakkı ellerinden alınan başörtülü bayanları sonuna kadar destekliyorum bu vatanın evlatları olarak artık ikinci sınıf vatandaşı muamelesi görmemesini toplumda açık bayanlarla kardeş gibi yaşarken bunu okullarında ve iş yerlerinde de sıkıntı olmadan yapabileceğimizi biliyorum...
öyle bir Türkiye diliyorum ki
artık kılık kıyafetle dinin olmayacağını
gerçek dinin sevginin insanın kalbinde olduğunu herkesin düşündüğü
türban lafının artık kaldırıldığı
yerine eskiden olduğu gibi masum basörtü esarp dendiği
basörtülüyle mini eteklinin beraber kolkola aynı yerde calıstığı
kimsenin dışındaki çapıtlara göre değerlendirilmediği
ne basörtülüye öcü ne de mini etekliye dinsiz denilmediği bir ülke diliyorum
belki bir gün olur neden olmasın
Musluman bır ulkede basortu yasagı cok ıgrenc bırsey...bunu cıkıp sahıplenen var mı forum da sanmıyorumm...Allah ın emrını yok saymak cok sacma..ısteyen kapatmasınn dınde zorlama yok herkes ıstedıgını yapsın her koyun kendı bacagından asılacak...ama sen basını acacaksın demek gercekten ıgrenc...ozgurluge mudahale budur..
Benim gibi düşünen birini görmek ne güzelyasağı uygulayanda kaldırmak isteyende erkekler, bıraksınlar kadınların giyimi üstünden konuşmayı
peki şimdi destek olmak için ne yapmam gerek
Arkadaslar kbkmayin isler acayip yogundu zaman ayiramadim hakkinizi helal edin ...bir site yok arkadaslar ben bu topigi acaba ne yaapabiliriz diye actim ve sizden gelenlerle biradim atalim istedim....
Ben etrafimda sunlari duydum
Posta yoluyla yollayalim diyenler oldu
Internetten dilekce yazalim diyenler oldu
Taskinlik yapmak zarar vermek bizim isimiz degil buarada sizi sewiyorum dini inanciniz giyiminiz kusaminiz umrumda degil en azindan safiniz tarafiniz dusunceni net buda sizin kaliteli insanlar oldugunuzu gosterir allah razi olsun arkadaslar...ne diyorsunuz neler yapabiliriz.posta ve net fikri nasil?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?