- Konu Sahibi onyediocak
-
bende başörtümü serbest bırakmadıkları için okumayan biriyim,
bir işim bir mesleğim olmadı sayelerinde hani özgürlük, biz başörtümüz için çırpındığımız günlerde özgürlük isteyenler nerdeydi bize niye kimse destek olmadı hor bakıldı?
%99u Müslümanmış bu ülkenin öyle söyleniyo ozaman neden herkes ALLAHın hükümlerine karşı anlamıyorum.
benim okumama işime engel olup beni bu ülkede sömürenlere hakkımı helal etmiyorum....
ben benim yüzüme bakarak örümcek kafalı diyenleri biliyorum .....ne gelirse basımıza bunlardan geliyor bizim içimiz temiz diyenleride biliyorum
yazık !diyorum
BEN DİLEKÇE KOMİSYONUNA DİLEKÇEMİ YAZDIM TBMM YE SESİMİZİ DUYURALIM
bence herkes sesini çıkarsa ayaklansın demiyorum demokratik dilekçe hakkımızı kullansak iki satır mail atsak kimsenin huzuru bozulmaz en azından bizimde varlığımızdan haberdar olurlar...senelerdir bu sorun devam ediyor çünkü
başörtüsü hakkında ilginç yorumlar | İzlesene.com Video
bencede okumak isteye insan biraz gelişmiş olur ve başörtüsü ile alakası olmadığını bilir...............sizce?????
bence herkes sesini çıkarsa ayaklansın demiyorum demokratik dilekçe hakkımızı kullansak iki satır mail atsak kimsenin huzuru bozulmaz en azından bizimde varlığımızdan haberdar olurlar...senelerdir bu sorun devam ediyor çünkü
izledinzmi??????
kesinlikle katılıyorum.
bu ülkede kolu, bacağı açık işe gidilmesi yasak değilse başörtüsüde yasak olmamalı.Ki bu ne kadar tercihse saygı duyulmalı, ama başörtüsüde tercihtir, saygı duyulmalı.
bu bunun kadar normal görülmeli artık.
başörtülü görünce siyasi obje gibi algılanmamalı, böyle kabul görülmeli artık toplumda.
bende başörtümü serbest bırakmadıkları için okumayan biriyim,
bir işim bir mesleğim olmadı sayelerinde hani özgürlük, biz başörtümüz için çırpındığımız günlerde özgürlük isteyenler nerdeydi bize niye kimse destek olmadı hor bakıldı?
%99u Müslümanmış bu ülkenin öyle söyleniyo ozaman neden herkes ALLAHın hükümlerine karşı anlamıyorum.
benim okumama işime engel olup beni bu ülkede sömürenlere hakkımı helal etmiyorum....
Bu konu kapanan arkadaşlarımızın haklılığını, mağdurluğunu mu savunmak yoksa konu başlığında da olduğu gibi 'kamuda başörtüsü ile çalışmak isteyen kadınlarımız için yapılabilecekleri mi tartışmak'?
Allah'ın emri kapanmak gibi yorumlar olmuş, e o zaman bir başkası çıkacak buradan :'ben de müslümanım ama kapalı değilim diyecek.' İnkar etmekle suçlamış olmuyor musunuz karşınızdaki insanı?
Herkes tek tip düşünmek zorunda değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?