bak arkadaşım ist üni.sbf kamu 2004 mezunuyum.ilk olarak şunu söylemeliyim ki bizim alanımız aslında kamu.mezun olduğunda özel die tutturan ben bunu ne yazıkki geçen sene algılayabildim.neden dersen özelde bir banka veya başka bir yerle görüştüğünde bütün iibf mezunları rakibin oluyor iyi bir iş bulabilmen için ekstra özelliklerin olmalı çok iyi ing. farklı yabancı bir dil daha iyi bilg. ...gibi.ve ne yazıkki özelde işler görüldüğü gibi değil zor yani yükselmek de öyle..ama kamuda 1-0 galip başlıyorsun son senen mutlaka kpss e çalış derim özellkle uzmanlığa müfettiliğe .
ben mi ne yaptım özelde 3 sene bankada yıllarımı yedim sonra hamile kaldım işi bıraktım ve kpsse hazırlanmaya başladım 94 aldım atama bekliyorum b grubu olarak tabi.ama ders çalışmlarım bitmedi a grubuna yani uzmanlığı istiyorum .güzel bir bölüm okuduk bakma millete ne bilirler sen ne okuyorsun örgün öğretim okuyorsan uzmanlığa çalış derim aöf ise b grubuna çalış ben bebekle göze alamadım ilk etapta uzmanlığı ama artık inanıyorum kendime Allahın izniyle yapabilirim diyorum.soracağın başka birşey varsa cevaplayabilirim