• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kamu yönetimi 3.sınıf güz dönemi 2013-2014 murat yayınları kitabı satıyorum

Heart of Gold

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
6.149
11.988
248
çoğu sayfası açılmadı bile temizdir. isteyenlere foto yollayabilirim. boşuna 35 tl verip almayın. şimdiden alıp hazırlık yapmış olursunuz.

güz ve bahar dönemi için var. biri murat ın diğeri de yargı kitapevinin di yanlış hatırlamıyorsam. eve gidince bakarım. ikisine 65 tl vermiştim. bahar döneminin üstünde karalaması çok çok az. ikisi 40 tl, ptt kargo ile gönderiyorum şubeden teslim 5 tl

güz ve bahar dönemi için var. biri murat ın diğeri de yargı kitapevinin di yanlış hatırlamıyorsam. eve gidince bakarım. ikisine 65 tl vermiştim. bahar döneminin üstünde karalaması çok çok az. ikisi 40 tl, ptt kargo ile gönderiyorum şubeden teslim 5 tl
kacıncı sınıf kı bu

slm ben kamu yönetimi ikinci sınıfım ama seneye 3 olcak vede bu yıl üstten ders alıyorum.sattığn kitaplar 1.dönemmi 2 dönemmi yazarsan sevnirim eve gidince bakarım demişin ama sanırım daha bakmadın
birde fiyatta küçük te olsa indirim istym sonuçta ben sana göre daha çömezim.

Merhaba evet kusura bakmayın beklenmedik durumdan ötürü şehir dışındaydım. yeni döndüm. kitaplar temiz fotoğraflarını çekip yollayacağım inşallah fırsat bulursam ama bu ara zaman sıkıntısı çekiyorum. iki kitap için en son 35 tl olur, dediğim gibi ptt den alırsanız 5 tl. ben size fotoğrafları yolladıktan sonra kararınızı verirsiniz.

tabii ki göndercem. ödeme banka ya da ptt hesabıma havale olarak alıyorum.

Back