- 6 Aralık 2017
- 240
- 526
- 23
- Konu Sahibi Missfearless
-
Teşekkür ederim....belki sizde farklı olabilir tam net bilmiyorum ama sağlık bakanlığında aktif olarak çalışıyor gözükmeniz gerekiyor sistem üzerinde doğum izni yada ücretsiz izindeyken dilekçe veremiyorsunuz.
Eşimin sigortası Samsun da görünüyor ben geldiğimde yurt dışı yoktu ama artık buradaki gemiler sürekli yurt dışına çıkmaya başladı (balık gemileri) artık burda çalışmıyorlar fakat kendisi denizci olduğu için yılın büyük bölümü yurt dışında veya açık denizde bu durumu içeren bi yazı yazacağım... kabul edilirse tabi teşekkür ederim umarım bizim kurumumuzdada olabiliyordur... teşekkür ederim Umut oldu...Eş durumundan geldiyseniz her yıl eş durumunuzun devam ettiğini belirtmeniz gerekiyor diye biliyorum. Eşinizin sigortası nerede gösteriliyor? Bu durumun ortadan kalktığını belirtmeni yeterli olmalı. Doğum iznim devam ederken, yeniden atama ile görev yerim değişti. Ben üniversite personeliyim belki bizimki farklıdır ama bildiğim Doğum izninde olmak atamaya engel değil. İznim bitince göreve başladım ardından ücretsiz izin yazıp döndüm.
Not: Doğum iznindeyken bana atamam tebliğ edilemedi. İzin bitince tebliğ edildi ve gittim.
Sigortası yaşadığınız yerde yatıyorsa farklı bir yolla tayin istemeniz gerekebilir.Eşimin sigortası Samsun da görünüyor ben geldiğimde yurt dışı yoktu ama artık buradaki gemiler sürekli yurt dışına çıkmaya başladı (balık gemileri) artık burda çalışmıyorlar fakat kendisi denizci olduğu için yılın büyük bölümü yurt dışında veya açık denizde bu durumu içeren bi yazı yazacağım... kabul edilirse tabi teşekkür ederim umarım bizim kurumumuzdada olabiliyordur... teşekkür ederim Umut oldu...
Yurt dışında olduğunu ispatlicam pasaport gemide çalıştığına dair belgeler gibi... zor olucak değişik bi durum oldu... bi tanıdığım olsaydı keşke o zaman daha kolay olabilirdi belki...Sigortası yaşadığınız yerde yatıyorsa farklı bir yolla tayin istemeniz gerekebilir.
Naklen atanmak istedigin yerin veya halem gorev yaptigin yerin komisyonuna sorarsan net bir bilgi verirler. Bu konuda kesim bisey soyleyemem ama bence dönebilirsin ama dedigim gibi komisyonlar arası gidecegin icin her iki komisyona da sormanı tavsiye ederim.Yurt dışında olduğunu ispatlicam pasaport gemide çalıştığına dair belgeler gibi... zor olucak değişik bi durum oldu... bi tanıdığım olsaydı keşke o zaman daha kolay olabilirdi belki...
Çok teşekkür ederim çok zarifsiniz, Allah a emanet olun Sevgilerimle....Konuyla ilgili bilgim yok, yalnızca Allah yardımcınız olsun demek için geldim. Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah.
İki yıl olacak bu ekimde Doğum izni bitince deneyeceğim hayırlısı ne ise o olsun belki red gelir belki kabul insallah çok sağolun sevgiler....Samsuna ne zaman geldiniz eş özrüyle?
Mantıken söylüyorum, birkaç aydan fazla zaman geçtiyse iptal edilip eski görev yerine dönmek mümkün olmaz gibi geldi bana, tabi Adalet Bakanlığı nda nasıldır iyice öğrenmek gerek.
Öğretmen bir arkadaşım eş durUmundan tayini çıktığı gün iptal dilekçesi yazmıştı, iptal edildi mi bilmiyorum.
Bebeğiniz sağlıkla gelsin kolaylıklar diliyorum
Şuanki komisyon başkanımız destekliyor ama iş bakanlıkta bitiyor dilekçe bakanlığa gidecek ve orada ki yetkili hakim Ancak uygun görürse onay verilecekmiş sanırım Doğumdan sonra bebek birkaç aylık olduğunda şansımı deneyeceğim cesaretimi yollayabilirsem... teşekkür ederim...Naklen atanmak istedigin yerin veya halem gorev yaptigin yerin komisyonuna sorarsan net bir bilgi verirler. Bu konuda kesim bisey soyleyemem ama bence dönebilirsin ama dedigim gibi komisyonlar arası gidecegin icin her iki komisyona da sormanı tavsiye ederim.
Eş durumundan geldiyseniz her yıl eş durumunuzun devam ettiğini belirtmeniz gerekiyor diye biliyorum. Eşinizin sigortası nerede gösteriliyor? Bu durumun ortadan kalktığını belirtmeni yeterli olmalı. Doğum iznim devam ederken, yeniden atama ile görev yerim değişti. Ben üniversite personeliyim belki bizimki farklıdır ama bildiğim Doğum izninde olmak atamaya engel değil. İznim bitince göreve başladım ardından ücretsiz izin yazıp döndüm.
Not: Doğum iznindeyken bana atamam tebliğ edilemedi. İzin bitince tebliğ edildi ve gittim.
Aslında bu bir hak ama bilemiyorum ki.... bir sorun olmaz diye düşünüyorum sonucta ücretsiz izin ve mazereti büyük bebek bakımı ve sağlığıben de aynı durumdayım.
1 ay kadar sonra atamam yapılacak başka kuruma. ama ben doğum izninde olduğumdan tebliğ edilmeyecekmiş. iznim bitince edilecek ve ilişik kesip yeni görev yerime gideceğim.
sonra ücretsiz izin yazacağım.
göreve başladığımız gün ücretsiz izne ayrılabiliyor muyuz?
Evet bu süreçte isteyip sonuca göre şekillenir ama insallah ücretsiz izin hakkı oluşur bu durumda da tabi onay gelirse...Benim bildigim dogum izninizde 16 haftalik olan, tayin osteyebilirsiniz ama ucretsiz izinde ostenmiyor diye biliyorum. Dogum izni resmi izindir maas aliyorsunuz zaten o surecte
Ben ucretsiz izindeyim dogum sebebiyle. Komisyon mudurumuz ucretsiz iznin onaya gerek olmadigini, zaten dogum sebebiyle 24 aylik ucretsiz izin hakkimiz oldugunu ve talep edildiginde kullandirmak zorunda olduklarini soylemistiEvet bu süreçte isteyip sonuca göre şekillenir ama insallah ücretsiz izin hakkı oluşur bu durumda da tabi onay gelirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?