Saç Kesim Şekilleri kampanyadan aldığım brezilya fönü sonuçları:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Canım ben de Ankara'da Bahçeli'de Gülten Ozon Aktif Kuaför'e keratin bakımı yaptırmıştım yaptırmaz olaydım :2: Benim de saçımı özel şampuanla yıkadılar keratin sürdüler ve o keratinle ıslak saça düzleştirici uyguladılar. Sonradan öğrendim ki saçın önce fönlenip sonra düzleştirilmesi gerekirmiş. Anca çeneleri çalışıyor zaten yok düzleştirici olması gerekirmiş saça ısı vermek gerekirmiş keratin öyle etki edermiş bilmemne :99: Bir de keratinin saça incecik sürülmesi gerekirmiş ki bana maşallah fazlasıyla sürmüştü.. Saçlarım aynı senin tarif ettiğin gibi oldu kırıklarım azalacak derken saçımın her yeri pütür pütür oldu ek olarak saçlarım kökünden koptu elime geldi ve öyle birkaç tel de değil baya bir geldi elime.. Brezilya fönü çok güzel birşey ama işini bilmez kuaförler yapınca da yarar değil zarara yol açıyor işte araştırmadan gitmemek lazım

kızlar geçmiş olsun çok üzüldüm brezilya fönü denen şey hakkaten çok dikkatli olunması gereken bir konu... dogru düzgün kuaför bulmak ayrı bir dert, kullanılan keratinin sağlıklı olup olmadığını öğrenmek ayrı bir dert... piyasadaki birçok ürün kanser saçıyor hangisini güvenip alıcaz belli değil, il başta çok hevesliydim brezilya fönü yaptırmaya ama biraz araştırdıkça vaz mı geçsem diye düşünmeye başladım ne yalan söyliyim....

oha ıslak saça press mi yapılır saç anında büzüşür yaa herhangi bi nemlendirme işlemi yapılmadan ve ıslak saça direk press yapılmamalı önce bi kurutulur fönlenir yuhh bukadar mı bilinçsiz iş yapılır bide kuaförüm diye gezerler yaa valla gidin şikayet edin derim

Son düzenleme:

Aynen öyle ya. Bir de kanserojen falan diyorlar. Sağlığımızdan önemli değil en iyisi hiç yaptırmamak..

inanmıyorum bu kadar sorunlu mu brezilya fönü ben de yaptırcam ama nerde yaptıracağımı bilemiyorum.şehir fırsatından grupon alcaktım hiç bulaşmayım o zaman.sizlerin duyduğu bildiği iyi bir yer var mı

valla yeter artık bu bi halttan anlamayan ama herşeyi bilirim en iyisi benim tavırlarına sahip kuaförler...nerdeyse iki senedir gitmıyorum saçımı kendım boyuyorum birtek kestirmeye gidiorum inanın saçlarım kendine geldi ve cok dogal bir sarı rengi oldu...oysa yıllarca kuaförlerde sarışın olmak ugruna tonla saçımı kaybettim
parayı alıp seni göndermek dertleri ama bilmiyorlarki bu işi özenle yapsalar bisürü devamlı mşterileri olacak
böyle işini iyi yapmayan kuaförleri burada bir başlık altında deşifre etmeliyiz...yazık günah o döktüğümüz saçlara ve paralara

benimde iş arkadaşlarımdan biri yaptırmıştı saçlarıda o kadar güzeldi gür saçları vardı çok hoş bir dalgası vardı hep kıskanırdık saçlarını yani bir kere bile maşa yapmamıştır saçına ama boyatıyordu sonra bir kuaförde isim vermiyeceğim bu brezilya fönünü yaptırdı beline yakın olan saçları kızın 2 haftada omuzlarından biraz aşağıya geldi neredeyse saçları yandı böyle tel tel oldu iğrenç bir görüntü oldu arkadaşım Begüm adı Begüm kuaföre 1 hafta sürekli gitti geldi kadın Begüm'ü suçlamış sizin saçınızın yapısından kaynaklı falan filan demiş Begüm'te dava açtı kuaföre nişanlısı zaten avukat 1 yıl boyunca begüm'ün saç ihtiyaçlarını o kuaför karşılıyor şuan begüm abarttı gidiyor bizim içinde maskeler alıyor şampuanlar alıyor saçlarınıda kestirdi 3-4 günde bir kuaföre gidiyor neyi beğeniyorsa alıyor yani dava açarsan boşa gitmez diye düşünüyorum :)

şehir fırsatlarından alınan hizmet promosyonları özellikle kuaför bakım gibi şeyler kesinliklee kaçınılması gereken birşey çünkü parayı peşin önceden alıyor sonra sunacağı hizmetten habersiziz ben bu konuda yandım bir daha gitmeyeceğim.

Bende diyorum ki sakın şehirfırsatı.com dan indirimli olarak kadın dünyası emekte bulunan kuaför deniliyorsa oraya gitmeyin lütfen. indirimden lazere gitmek istedim ilk gittiğim de ilk seansta sorun yoktu. Fakat 2. seansta elemanımız izinli dediler ve 1 hafta randevu vermediler. Gittiğimde ise ne kadar anlayışsızsınız elemanımız hasta dediler. Bende ücret iadesi istediğimde zaten indirimli aldığımı ve %20sini personele prim olarak veriyoruz geriye de komik bir rakam kalıyor dedi bende o zaman sizde kalsın bende sizi reklam yaparım dedim ve çıktım. Konuşmasını bilmeyen insanlar bu tarz yerlerde reklam yapıp bir sürü insanı kandırıyor ya yazık...

Üzülme canım uzar tekrar kampanyalara pek güvenmemek gerekiyo sanırım çünkü çevremde yaptıran insanlar var baya ciddi bir uğraş gerektiriyormuş yapımı ve sonucundada saçta herhangi bir yıpranma sözkonusu dahi olmuyormuş

ben kullanıyorum indirim fırsatlarını allaha şükür şu ana kadar hep iyi insanlar denk geldi anneme de lazzer aldım gayet memnunuz yani hep düzgün insanlar denk gelince sorun çıkmadı

arkadaşlar bende bursa zen kuaföründen kampanyalı indirimli brezilya fönü aldım.. iki gün önce yaptırdım.. ben fiyatı uygun diye aldım.. randevu alırken bana herhangi bir bilgi verilmedi. yaptırırken kuaför onların sattığı şampuan ve saç kemini almazsam garanti vermiyoruz dedi . sattıkları ürünler 130 tl yani brezilya fönünü 70 tl diye aldım ama cebimden 200 tl ye geliyor....brezilya fönü yaptırıken dikkatli olun daha saçımı yıkamadım ne olacak bilmiyorum.....ancak arkadaşımda aynı yerde yaptırdı. sattıkları ürünü almamıştı. saçı tutmadı. ilk yıkamada saçı bozuldu....tekrar kuaföre gittiğimizde yapabileceimiz birşey yok dediler ve ilgilenmediler..kısacası arkadaşım 70 milyona fön çektirdi ve yıkayınca herşey bozuldu...resmen insanı kandırıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…