merhaba..bende fırsat sitesinden brezilya fönü alıp emek kadın dünyası kuaförde yaptırdım
daha önce başka bir kuaförde yaptırmış ve 5-6 ay kullanmıştım.Ancak 3-4 saatte yapılan işlemi burada yaklaşık 1 saat gibi bir sürede ve ürünü çok az miktarda sürerek uyguladılar sonuç çok başarılı olmadı.Saçlarım önceki işlemde olduğu kadar düzleşmedi ve dökülmesi devam ediyor uçları da kırılmaya başladı
(
İşlemi yapan kuaför sürekli ürün satmaya çalışıp eğer onun sattığı ürünlerden almazsam fönün bozulacağını garanti kapsamında olmayacağını söyleyip almam için baskı yaptı hatta almayınca surat asıp ilgilenmedi.Orada 65 tl'ye satmaya çalıştığı şampuan + saçkremi piyasada 30tl hemde aynı marka..100tl fiyat verdiği keratin bakım ürününü de 50tl'ye bulabilirsiniz..kampanya yapmaktaki amaç ürün satmaksa bunu fırsatı satarken belirtmeleri gerekmez mi?? bu fırsatı alan kişilerin 130tl 'lik bakım ürünlerini almak zorunda olduğunu söyleseler fırsatı almaz ve bu muameleye maruz kalmazdım..almış olan arkadaşlar varsa bilgilendirmek istedim.