- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Neden ilk kampınızı bir grupla birlikte yapmıyorsunuz. Hem sizin için tecrube olur Nerede nasıl davranılır, neye ihtiyacınız olur öğrenmiş olursunuz hem de size göre olup olmadığını daha iyi anlarsınız.
Gruplar var kamp yapmak için bir araya gelen. Hatta aralarında dağcılık eğitimli olanlar falan varsa tırmanabilirsiniz ya da orman yürüyüşü yapabilirsiniz. Lisedeki matematik hocam yapar böyle şeyler, süphan dağının tepesinde evlenmiş bir hatun kendisi :) Istersen okula gidince sorarım ona nasıl bir grup bulabileceğini.Geçen yıl arkadaşlarımızla şileye gittik. Bir gece onların fazladan çadırında takıldık. Ama çok sevdiğimiz arkadaşlarla eğlenceli bir ortam olunca güzel geliyor tabi. Çok eğlendik, hoşumuza gitti ama bir gece kalıp ertesi sabah döndük.
Burda kamp yapabileceğimiz ya da yanına kaynayabileceğimiz kimse yok malesef.
Yok öyle dağcılıkta falan gözüm, yürüyüş hele hiiiç sevmem. Sadece gidip kamp yapacak bir grup olursa bak o şahane olur. Şehrin nimetlerinden de vazgeçmicez ama. Hani gidip bir balıkçıda demlenip sonra biraları alıp kampa geri dönelim falan istiyoruz.Gruplar var kamp yapmak için bir araya gelen. Hatta aralarında dağcılık eğitimli olanlar falan varsa tırmanabilirsiniz ya da orman yürüyüşü yapabilirsiniz. Lisedeki matematik hocam yapar böyle şeyler, süphan dağının tepesinde evlenmiş bir hatun kendisi :) Istersen okula gidince sorarım ona nasıl bir grup bulabileceğini.
Yalnız gitsen nasıl olur bi fikrim yok ben bir kez gittim onda da grup vardı.
Biz ailecek kamp yaparken yanımıza piknik tüpü ,mangalımızı da alıyoruz . Örtü , battaniye , yastık . Güneş gelince çadır ısınıyordu çadırı korumak için ince batanniye örtüleri üzerine atarız . Çadır olunca özel bir kamp yeri aramaya gerek kalmıyor zaten . Ama çadırı bir çeşmenin yakınına kurmaya çalışın su sıkıntınız olmasın .
git temiz temiz otele dus sorun wc sorun isim yoktu:)
Amanın gördüğüm en tembel kampçılarYok öyle dağcılıkta falan gözüm, yürüyüş hele hiiiç sevmem. Sadece gidip kamp yapacak bir grup olursa bak o şahane olur. Şehrin nimetlerinden de vazgeçmicez ama. Hani gidip bir balıkçıda demlenip sonra biraları alıp kampa geri dönelim falan istiyoruz.
Aslında diyorum ya ne istediğimizi biz de bilmiyoruz
Amanın gördüğüm en tembel kampçılarBen bi araştırayım kamp yapan arkadaşlardan falan, dönerim sana.
Ya öyle kamp mı olur Sep lütfen amaYok yok öyle değil yemek yenecek yerler olsun yakınlarda ben uğraşamam öyle mangalla kahvaltıyla falan. Bol ağaçlı olmasını da güneşten dolayı istedim zaten. Ağaç altına kurarsak sıcak olmaz diye düşünüyoruz.
Yok yok öyle değil yemek yenecek yerler olsun yakınlarda ben uğraşamam öyle mangalla kahvaltıyla falan. Bol ağaçlı olmasını da güneşten dolayı istedim zaten. Ağaç altına kurarsak sıcak olmaz diye düşünüyoruz.
Gelibolu yarimadasi ve gökceadada bu tip kamp bolgeleri var arastirin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?