• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamp meselesi

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
Selam kızlar, bu aralar derdim kamp meselesi.

Eşimle nisan mayıs ayından itibaren hafta sonları çadırı alıp bi yerlere kaçalım diyoruz. Ama sorun şu ki ikimiz de daha önce bu tip şeyler yapmış insanlar değiliz. Hiç bir bilgimiz tecrübemiz yok bu konuda. Biraz da prens ve prenses modunda takıldığımız için bize uygun olup olmadığına karar veremiyoruz. Bir çok güzel olur yaa diyoruz iki dakka sonra bizim dağda taşta ne işimiz var'a bağlıyoruz. Her neyse..

Şimdi yavaştan kamp malzemelerini toplayalım diyoruz. Aklımızda çadır, mat, uyku tulumları, kamp ocağı ve araba için soğutucu var. Daha önce kamp yapmış, hala yapıyor olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Bunların dışında ne alınabilir, beklenmeyen ne gibi durumlarla karşılaşabiliriz? Başınıza gelen extrem olaylar oldu mu kamp yaparken? Bir de çadır büyük sorun. Üç mevsim çift tenteli bişeyler bakıyoruz ama en iyisi hangisidir. Fiyatlar arasında uçurum olabiliyor anladığım kadarıyla aralarında çok büyük farklar var mıdır?

Bunların dışında izmir civarı gidilecek birkaç kamping bulduk. Ama tavsiyelere bu konularda da ihtiyacımız var tabi ki. Şöyle temiz güzel bol yeşillikli kamp alanları varsa bildiğiniz parmaklarınız klavyeye dokunmaya başlayıversin.

Neden ilk kampınızı bir grupla birlikte yapmıyorsunuz. Hem sizin için tecrube olur Nerede nasıl davranılır, neye ihtiyacınız olur öğrenmiş olursunuz hem de size göre olup olmadığını daha iyi anlarsınız.

Neden ilk kampınızı bir grupla birlikte yapmıyorsunuz. Hem sizin için tecrube olur Nerede nasıl davranılır, neye ihtiyacınız olur öğrenmiş olursunuz hem de size göre olup olmadığını daha iyi anlarsınız.

Geçen yıl arkadaşlarımızla şileye gittik. Bir gece onların fazladan çadırında takıldık. Ama çok sevdiğimiz arkadaşlarla eğlenceli bir ortam olunca güzel geliyor tabi. Çok eğlendik, hoşumuza gitti ama bir gece kalıp ertesi sabah döndük.

Burda kamp yapabileceğimiz ya da yanına kaynayabileceğimiz kimse yok malesef.

Geçen yıl arkadaşlarımızla şileye gittik. Bir gece onların fazladan çadırında takıldık. Ama çok sevdiğimiz arkadaşlarla eğlenceli bir ortam olunca güzel geliyor tabi. Çok eğlendik, hoşumuza gitti ama bir gece kalıp ertesi sabah döndük.

Burda kamp yapabileceğimiz ya da yanına kaynayabileceğimiz kimse yok malesef.
Gruplar var kamp yapmak için bir araya gelen. Hatta aralarında dağcılık eğitimli olanlar falan varsa tırmanabilirsiniz ya da orman yürüyüşü yapabilirsiniz. Lisedeki matematik hocam yapar böyle şeyler, süphan dağının tepesinde evlenmiş bir hatun kendisi :) Istersen okula gidince sorarım ona nasıl bir grup bulabileceğini.

Yalnız gitsen nasıl olur bi fikrim yok ben bir kez gittim onda da grup vardı.

Biz ailecek kamp yaparken yanımıza piknik tüpü ,mangalımızı da alıyoruz . Örtü , battaniye , yastık . Güneş gelince çadır ısınıyordu çadırı korumak için ince batanniye örtüleri üzerine atarız . Çadır olunca özel bir kamp yeri aramaya gerek kalmıyor zaten . Ama çadırı bir çeşmenin yakınına kurmaya çalışın su sıkıntınız olmasın .

Gruplar var kamp yapmak için bir araya gelen. Hatta aralarında dağcılık eğitimli olanlar falan varsa tırmanabilirsiniz ya da orman yürüyüşü yapabilirsiniz. Lisedeki matematik hocam yapar böyle şeyler, süphan dağının tepesinde evlenmiş bir hatun kendisi :) Istersen okula gidince sorarım ona nasıl bir grup bulabileceğini.

Yalnız gitsen nasıl olur bi fikrim yok ben bir kez gittim onda da grup vardı.
Yok öyle dağcılıkta falan gözüm, yürüyüş hele hiiiç sevmem. Sadece gidip kamp yapacak bir grup olursa bak o şahane olur. Şehrin nimetlerinden de vazgeçmicez ama. Hani gidip bir balıkçıda demlenip sonra biraları alıp kampa geri dönelim falan istiyoruz.
Aslında diyorum ya ne istediğimizi biz de bilmiyoruz :KK53:

Biz ailecek kamp yaparken yanımıza piknik tüpü ,mangalımızı da alıyoruz . Örtü , battaniye , yastık . Güneş gelince çadır ısınıyordu çadırı korumak için ince batanniye örtüleri üzerine atarız . Çadır olunca özel bir kamp yeri aramaya gerek kalmıyor zaten . Ama çadırı bir çeşmenin yakınına kurmaya çalışın su sıkıntınız olmasın .

Yok yok öyle değil yemek yenecek yerler olsun yakınlarda ben uğraşamam öyle mangalla kahvaltıyla falan. Bol ağaçlı olmasını da güneşten dolayı istedim zaten. Ağaç altına kurarsak sıcak olmaz diye düşünüyoruz.

Yok öyle dağcılıkta falan gözüm, yürüyüş hele hiiiç sevmem. Sadece gidip kamp yapacak bir grup olursa bak o şahane olur. Şehrin nimetlerinden de vazgeçmicez ama. Hani gidip bir balıkçıda demlenip sonra biraları alıp kampa geri dönelim falan istiyoruz.
Aslında diyorum ya ne istediğimizi biz de bilmiyoruz :KK53:
Amanın gördüğüm en tembel kampçılar :KK70:Ben bi araştırayım kamp yapan arkadaşlardan falan, dönerim sana.

Yok yok öyle değil yemek yenecek yerler olsun yakınlarda ben uğraşamam öyle mangalla kahvaltıyla falan. Bol ağaçlı olmasını da güneşten dolayı istedim zaten. Ağaç altına kurarsak sıcak olmaz diye düşünüyoruz.
Ya öyle kamp mı olur Sep lütfen ama :KK53: sen gece kalmalı piknik istiyorsun. Ben o kampta pislikle yaşamayı öğrendim resmen :KK70:

Heryerde rahat edemeyen bir insan olarak söyleyebilirimki kamp mamp olayları bizim gibi insanlar için hiç keyifli olmuyor tam tersi zehir zemberek oluyor :))) Yenilen yemeğin bulasıkları hazırlaması tuvalet ihtiyacı yatmanın rahatsızlığı.Böyle seyleri yapabilmek için özgür ruh olmak lazım.Çok karakter meselesi yani.Sizde anladığım kadarıyla benim gibisiniz, o yüzden memnun olmicağınızdan emin gibiyim ne yalan söyliyim:)

Back
X