Teşekkür edermmMuğla Köyceğiz e yakın Ekincik koyu uzak kalmazsa bi bakın derim muhteşem bir yer.
Aydında da kuş adasında güzel kamplar vardı. Arkadaşlara sorayım önerecekleri yer olursa yazarum.
Çok teşekkür ederimFethiye katrancı diyorum. Biz 4 yaz üst üste gittik, en son 2020 yazında gitmiştik. Telefonları çadırda bırakıp denize giriyorduk hiçbir hırsızlık, taşkınlık gibi şeylerle karşılaşmadık. Denizi de çok güzel, hamilelik bebekler derken gidemiyoruz şimdi ama daha dün konuştuk eşimle “ah şimdi katrancı’da olmak vardı” diye. Tavsiye ederim.
Aydında da sanırım sadece Didim’de var ancak oraya hiç gitmedim
Teşekkür ederimKamp iicn yaz diye düşünmeyin çadır içine alt ve üstünüz için kalın birşeyler alın Ağustos sıcağında gece çadırda titredigim aklıma geldi .
Kamp kuracağıniz alanda temiz su duş tuvalet oldu mu hiç problem değil güzel gece tatiliniz
Ama bazı yerler temiz olmayabiliyor ortak kullanım olduğu için
Ben internetteki yorumlara bakıyorum genelde gitmeden ama aydın civarı hiç gitmedim aydın kamp vs yazarsaniz seçenekler ve yorumlar çıkar
Şimdiden iyi tatiller :)
Merhaba sizin önerdiğiniz burası çok iyiydi dediğiniz bir yer varsa öğrenebilir miyim acaba biz de birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyoruz ama hala net bi yer yok kafamızda ve bizim de ilk gidişimiz olacak eşim de çocuklar da o kadar etkilensin ki hep istesinler istiyorumKamp iicn yaz diye düşünmeyin çadır içine alt ve üstünüz için kalın birşeyler alın Ağustos sıcağında gece çadırda titredigim aklıma geldi .
Kamp kuracağıniz alanda temiz su duş tuvalet oldu mu hiç problem değil güzel gece tatiliniz
Ama bazı yerler temiz olmayabiliyor ortak kullanım olduğu için
Ben internetteki yorumlara bakıyorum genelde gitmeden ama aydın civarı hiç gitmedim aydın kamp vs yazarsaniz seçenekler ve yorumlar çıkar
Şimdiden iyi tatiller :)
Ben aydın dolaylarina hiç gitmedim ama burdan bir arkadaşın önerisi ile Fethiye katrancı kampına gitmeyi istiyorum bu yılMerhaba sizin önerdiğiniz burası çok iyiydi dediğiniz bir yer varsa öğrenebilir miyim acaba biz de birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyoruz ama hala net bi yer yok kafamızda ve bizim de ilk gidişimiz olacak eşim de çocuklar da o kadar etkilensin ki hep istesinler istiyorumçünkü ben çok hevesliyim onlar biraz çekiniyor
Ben çocukları en mükemmel kamp alanına götürsem de beğenmeyecekelrdir belli bir yaştan sonra evden çıkmak istemiyorlarMerhaba sizin önerdiğiniz burası çok iyiydi dediğiniz bir yer varsa öğrenebilir miyim acaba biz de birkaç gün sonra gitmeyi düşünüyoruz ama hala net bi yer yok kafamızda ve bizim de ilk gidişimiz olacak eşim de çocuklar da o kadar etkilensin ki hep istesinler istiyorumçünkü ben çok hevesliyim onlar biraz çekiniyor
Benimkiler küçük yani dışarı olsun da ne olursa olsun (sinek böcek hariç)Ben çocukları en mükemmel kamp alanına götürsem de beğenmeyecekelrdir belli bir yaştan sonra evden çıkmak istemiyorlar
Foça daki kamp yerini ogrenebilirmiyimYedigöller ve İzmir Foça tavsiye ederim Foça da hem koy hem tuvalet yemek yeme yeri banyo vs herşey var,tabi ne kadar iyi de olsa çadır hayatı daha ilkel oluyor,
Birkaç yer var acar kamping de kalmıştık biz,Google la yazarsanız çıkıyorFoça daki kamp yerini ogrenebilirmiyim
Yarın için boşluğumuz var 1gece kalabileceğimis yer olabilir tabi eşimi ikna edebilirsemBirkaç yer var acar kamping de kalmıştık biz,Google la yazarsanız çıkıyor
En son wc ler biraz pisti. Yanınızda mutlaka sabun ve spreyli domestos olsun çok işe yarıyor. Kafa feneri varsa gece wc ye gitmek için çok iyi oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam sizin ilk kamptı o yüzden yazDım tecrübeliyseniz okumamış gibi yapınYarın için boşluğumuz var 1gece kalabileceğimis yer olabilir tabi eşimi ikna edebilirsem