Kamerası yüksek, ekranı büyük telefon..

Samsungun hangi modelini alırsanız alın 1 yıl sonra şişiyor ve sorunlar yavaş yavaş başlıyor, özellikle benim gibi telefonun bütün özelliklerini son damlasına kadar kullanan bir telefon manyağıysanız.
Ben 1.5 sene önce galaxy mega almıştım sırf ekranı büyük diye. Çok rahat video film izliyorum. Özellikleri s3 kıvamında ama bana yetiyor, ekstra bir şeye ihtiyaç duymadım. kamerası da gayet güzel ama pratik al çık telefonu değil. Cüzdana sığmıyor mesela..

Sony Xperia Z2 kullanıyorum, çok memnunum. 20.7 mp kamerası, büyük ekranı ve hoş arayüzüyle tam istediğim bir telefondu. Uzun araştırmalar sonucu aldım, iyiki de almışım :nazar::KK49: Samsung için iyi şeyler duymuyorum, annemde vardı bataryası şişti, eşimin arkadaşı hem kendisine hem eşine aldı daha 1 ay dolmadan garantiye gitti, değişti, yeni gelen yine gitti vs vs. Kalite açısından Sony öneririm.

Sony Xperia Z2 kullanıyorum, çok memnunum. 20.7 mp kamerası, büyük ekranı ve hoş arayüzüyle tam istediğim bir telefondu. Uzun araştırmalar sonucu aldım, iyiki de almışım :nazar::KK49: Samsung için iyi şeyler duymuyorum, annemde vardı bataryası şişti, eşimin arkadaşı hem kendisine hem eşine aldı daha 1 ay dolmadan garantiye gitti, değişti, yeni gelen yine gitti vs vs. Kalite açısından Sony öneririm.

Az önce arkadaşa da dedim.. Bu özelliklerle bu fiyat nasıl olur diye merak ediyorum.

Sony'nin servis ağı çok sıkıntılı, kokay kolay cevap alamıyr ve sorununuzu gideremiyorsunuz. Neyse ki sıkıntı yaşamamışsınız.

Merhaba arkadaşlar, internetten uzun araştırmaların sonucu aldığım telefonumu malesef pek çok kişinin de kullandığı whatsapp uygulaması olmaması yüzünden 2 sene kullandım ve artık kullanamıyorum. Okulda haberleşme için whatsapp çok gerekli oluyordu. Şu anki telefonumu idareten kullanıyorum. Samsung, 13 mp kameralı, internet için de ekranı büyük telefon tavsiye edebilir misiniz? Benim istediğim bir model var Note 4, ama fiyatı yüksek.. Bazı samsung modellerini de okuyorum kullanıcı yorumlarını ne biliyim mesela kenarları çabuk eskiyor, çelik kasa değil, gibi yorumlar var. Kullananlar model tavsiye edebilir mi?
bütçene göre galaxy s5 de var grand neo 2 de. neo 2 600-700 civarı iş görür iyi olsun dersen 1500 civarına da s5 var

Sony i tek geçerim ben telefon markasında. 1 yıl 7 aydır kullanıyorum tık demedi. Ekranı kocaman ses görüntü kalitesi müthiş sistem güncellemelerinden sonra insana telefonu yeni almış hissi veriyor. ben z1 kullanıyorum o zaman ilk o çıkmıştı şuan çok daha iyileri var z2 filan. Bence samsungdan ziyade sony düşünebilirsin

Bende samsung note 2 var 3 ve 4 le ne farki var bilmiyorum ama memnunum telefonumdan. 2-3 yil oldu alali hic bi sorun bozulma vs yaşamadım. Kılıf kullaninca da kenarlar cok eskimiyor yada eskise de belli olmuyor zaten her telefonda olur o sorun.

Kamerasi da 8 mp olmasi lazim gayet net. Onerebilirim yani bine yakin resim var suan telefonda muzikler de bellek kartinda 500 kadar var. Uygulama filan indirince de yavaşlik olmadi hic ama uygulama cok asiri indirmiyorum 50 60 tane filan telefonun kendi uygulamalariyla birlikte var. Daha da indirdigim zamanlar oldu kasma olmadi pek diye hatırlıyorum

Tek eksi yönü boyutu ve kalemi hic kullanmiyor oluşum. Kullanan icin kalem de guzel ozelliklere sahip. Fiyatı da uygundur diye tahmin ediyorum eski model sayilir artik

Samsung E7 var ben onu kullanıyorum 12 mp kamerası var . Ekranı Note 2 ler kadar büyük değil 4.4 inç

İphoneden şaşmam Ben iphonecuyum eşim note 3 kullanıyo kenarları soyuldu hep ve alalı daha 1sene oldu Oda iphone döncek

yaklaşık 7 senedir iphone sırayla tüm serisini kullandım. Şuanda da iphone6 kullanıyorum ve piyasadaki hiçbir telefonda bu rahatlık ve kullanım kolaylığını bulamadım.. Eşimde yeni smsung s6 aldı bayıloyor telefonuna fakat o bile bana nokia 3310 geliyor :KK70:

uzun araştırmalarım sonucunda Sony Xperia Z3 Compact a karar verdim.

büyük istiyorsan Z3 alabilirsin.

kamerası mükemmel. genel anlamda da çok memnunum.

Şu anda evdeki iphone 4 ü kullanıyorum.. İ phone a alışamadım. Geri tuşu özelliği yok. Varsa da ben kullanmıyorum. Telefonu ikide bir değiştirmem uzun yıllar kullanırım. O yüzden almışken adam gibi bi telefon almak istiyorum. İstediğim Note 4.. Sony xperia da ilgimi çekiyor ama bu özelliklerle fiyatı nasıl uygun onu merak ediyorum.. Note 4 de çok pahalı..

Az önce arkadaşa da dedim.. Bu özelliklerle bu fiyat nasıl olur diye merak ediyorum.

Eşimin bir arkadaşı tam 2 sene önce z1 almıştı, çok memnun kalmıştı, onun tavsiyesi bizi çok etkiledi, eski nokia 3310lar gibi düşmediği yer kalmadı telefonun hiç bişey olmadı, şimdi z2 aldı aynı arkadaş o da memnun.

Sony'nin servis ağı çok sıkıntılı, kokay kolay cevap alamıyr ve sorununuzu gideremiyorsunuz. Neyse ki sıkıntı yaşamamışsınız.

Ben ürünü internetten aldım, satıcıyı araştırdım, hangi servis ilgileniyor araştırdım, garanti kapsamında Delta Servis ilgileniyordu, onlarla irtibat kurdum, şu satıcıdan alıcam ilgileniyormusunuz diye, garanti kapsamında kargoyla onlara göndermem yetiyormuş, zaten öğrendiğime göre büyük teknoloji marketler de bu servise onarım yaptırıyormuş, bunlara güvenip aldım, çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. Eşim de yeni telefon alacak kesinlikle bundan başka almam diyor, gerçi benden çok o kullanıyor evdeyken benim telefonumu :KK48:

Bir de şunu söylemeden geçemicem, Samsung'u elime aldığım zaman o kadar kalitesiz bir kasa gibi geliyor ki, ama xperia öyle değil yani duruşu bile bir başka :KK51:

İnternetten xperia z2 yi araştırırken görüntülü görüşme yok gibi bişeyler gördüm.. Yok mu z2 de görüntülü görüşme?

LG 3 tek geçerim. kamerası 13 mp diğelerinde de var 13 ama çözünürlük inan fark ediyor zoom yaparken farkı net bir şekilde görüyorsun ön kamerası diğerlerine göre daha iyi ama gece çekiminden çok şey ummamalısın. şu dönem alınabilinecek en iyi telefon diye düşünüyorum ve kullanıyorum :)

X