Wee well aldım eve gittim kurdum, inceledim maalesef kalitesini beğenmedim, bu konuda Motorola tek dediler onu da aldım incik cüncük her haltını inceledim onunda ciddi pil performans sıkıntısı ve görüntü kalitesinden memnun kalmayıp iki ürünü de geri verdim. Her iki markanın en pahalı ürünlerini yani yaklaşık 1.500 tl lik ürünlerini test ettim ama hiç memnun kalmadım.
en sonunda ne yaptım biliyor musunuz?
Elektronik pazar, İstanbul. 105.445 beğenme · 5.624 kişi bunun hakkında konuşuyor. Elektronik malzeme satış platformu
www.facebook.com
bu adamlardan mezattan
310 TL'ye Yoosee Smart Kamera aldım hatta 2 tane daha alacağım. İnanılmaz bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.
Beni tanırsınız kolay kolay tavsiye vermem ama bu üründe bu satıcı da 10 numara ...
YOOSEE SMART KABLOSUZ İP KAMERA 1080p görüntü kalitesi, 5 anten ile güçlü bağlantı, karşılıklı ses transferi mümkün, aşağı yukarı ve kendi etrafında 360 derece dönebilen, uzaktan kumanda edilebilen, hareketli nesneyi takip edebilen, harekete duyarlı alarm ve aynı anda telefona bilgi aktarımı 128gB sd kartı destekleyen bir kamera.
ve
gece görüş .... bunu eklemeyi unutmayayım.
en güncelde kamera görüntüsü ;
Eki Görüntüle 3007646 Bu arada şu aşamada bizde kamerayı kullanmıyoruz ama dün şöyle bir şey oldu; Bizim kedi duman git sen atla yatağa gir güzelce yat. Bir siren sesi telefonda ortam inliyor. Bir gün öncede buralarda yangın çıkmıştı teh dedim yine bir yerler yanıyor meğerse odada yabancı cisim tespit etmiş kamera ona alarm veriyormuş : )))