• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamer Genç hayatını kaybetti!

Bir süre önce yine yapılmıştı bu haber, yalanlandı. Doğru mu acaba?

Allah rahmet eylesin daha önce çıkan haberlerden dolayı öldü mü yaşıyor mu şüpheliydim

Çok şükür sizin gibilerin fatihasına ihtiyacı yok Kamer Genç'in.
Bizim gibilerin Fatihası yeter de artar bile .
Alevi olduğunu her fırsatta dile getiren,bundan gocunmayan,cesaretli ,esprili,iyi yürekli bir siyasetçiydi.
Nur içinde yatsın.

Konuyla ilgili kuyruk acilari baska atlantis.
Ortada bir durum var su ki bu adamin kimseye ne bir lafi ne bir sozu olmustur..Cok takilma o yuzden.
Allah rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

”Ben Atatürk ve Cumhuriyet sayesinde okuyup milletvekili oldum. Cumhuriyet olmasa kul, köle idim.” diyen bir adamdı Kamer Genç...

Bir o kadar da acık yurekli, durust ve cesurdu..Mekanı cennet olsun, nurlar ve ısıklar icinde uyusun..

Konuya lakayıt ve terbiyesizce yapılan yorumlara cevap verecektim ama sonra dusundum..Bu guruhun kendileri gibi olmayan, cocuk olsun yetiskin olsun tum ölümlere verdigi tepki bu sekilde..Gerek yok o yuzden..

”Ben Atatürk ve Cumhuriyet sayesinde okuyup milletvekili oldum. Cumhuriyet olmasa kul, köle idim.” diyen bir adamdı Kamer Genç...

Bir o kadar da acık yurekli, durust ve cesurdu..Mekanı cennet olsun, nurlar ve ısıklar icinde uyusun..

Konuya yapılan lakayıt ve terbiyesizce yapılan yorumlara cevap verecektim ama sonra dusundum..Bu guruhun kendileri gibi olmayan, cocuk olsun yetiskin olsun tum ölümlere verdigi tepki bu sekilde..Gerek yok o yuzden..
klasik alevi düşmanlığı bunlarınki başka bir şey değil.
Kemeraltı camisi imamı da alevi bir vatandaşın selasını okumamış .
Zihniyetleri faşist .Kendilerinden başkasını asla kabul etmezler.

Son düzenleme:
Back