Kama Sutra Seks Sanatı ile zevk dorukta

addicted

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
115
3
96
39
İstanbul
Seks bir sanattır.. Her yasadıgımız ılıskıden aynı sonucu almayız.. Yuksek uyum dedıgımız cinsel hazzın en yüksek yasandıgı anlar her zaman olmaz..
Kama sutranın ogretılerı ile bunu her daim yasayabılecegnızı bılıyormuydunuz?

Kama Sutra ogretısıne gore 3 erkek cesıdı bulunmaktadır.
Bunlar;
Tavşan, boğa ve aygır.

Kadınlarda da üç tür vardır:

ceylan, kısrak ve dişi fil.

Erkeklerde ayırım "Lingam" diye adlandırılan erkeklik organlarının uzunluğuna, kadınlarda ise "Yoni" olarak bilinen dölyolunun derinliğine göre yapılmaktadır. Böylece boyutların denk düştüğü durumda üç tür eşit birleşme, denk düşmediği durumlarda da altı tür eşitsiz birleşme ortaya çıkmaktadır. Erkeğin boyutlarının kadına üstün olduğu birleşmelerin "yüksek uyumlu" olduğu belirtilir. Buna göre bir aygır erkekle bir ceylan kadının birleşmesi "en yüksek uyum"dur. En "düşük uyum" bir dişi fil kadınla bir tavşan erkeğin birkşmesidir. En doğru olanı ise, eşit türler arasındaki birleşmedir.

KAMA SUTRA POZISYONLARI

G"nin gücü
Zorluk derecesi: 1
Nasıl yapılır: Yere uzanın ve dizlerinizi göğsünüze doğru çekin. Partneriniz diz çöküp sizi ayaklarınızdan tutacak ve cinsel birleşmeyi bu pozisyonda gerçekleştirecek. Eğer partneriniz sizi kalçanızdan kavrarsa daha iyi kontrol sağlayacağından zevk katsayısı yükselecektir.

Neden sevilir: Eğer G- noktanızın uyarılmasından hoşlanıyorsanız bu pozisyon sizi zevkten çıldırtacak. Çünkü bu pozisyonda tamamen bu nokta üzerinde yoğunlaşılıyor. Ayrıca bu pozisyonda partneriniz, klitorisinizi eliyle uyarma şansını da elde ediyor.

Köprü
Zorluk Derecesi: 4
Nasıl yapılır: Sevgiliniz yatağa iki bacağını uzatıp oturacak. Siz de onun kucağına bacaklarınızı kıvırarak oturun. Kendinizi onun üzerine bırakın. Bu konumda sırtüstü uzanın. Ama belinize zarar vermemeye dikkat edin. Başınızı yatağa iyice yaslayın ve ellerinizi de yatağa dayayın.

Neden Sevilir: Eğer bu pozisyona dayanabilecek kadar esnek bir vücut yapısına sahipseniz oldukça keyif alacaksınız. Sevgiliniz de, bu konumda yüzünüz ve göğüslerinizin erotik görüntüsü karşısında çok tahrik olacak.

Bir bacak yukarıda
Zorluk derecesi: 8.5
Nasıl yapılır: Sevgilinizle karşılıklı ayakta durun. Ve sağ ayağınızı dışarı doğru çevirin. Sevgiliniz bacaklarını omuz genişliğinde açmalı ve yere sağlam basmalı. Ellerinizi sevgilinizin boynuna dolayın ve onun da sizi belinizden kavramasına izin verin. Ardından yavaşça sağ ayağınızı yukarıya çekerek partnerinizin sol omzuna yaslayın. Bu konumda cinsel birleşmenin olmasına izin verin.

Neden Sevilir: Birçok erkek esnek bir vücut yapısına sahip değildir. Ve sizin bu hareketi zarifçe yapmanız onun gözünde değerinizi arttıracaktır. Sizi bir seks tanrıçası olarak görecektir.

Erkek yan tarafta
Zorluk derecesi: 3
Nasıl yapılır: Sırtınız partnerinize dönük şekilde yatakta yan yatın. Yukarıda kalan bacağınızı karnınıza doğru çekin. Partneriniz yatakta dizlerinin üzerinde ve olabildiği kadar yaklaşmaya çalışmalıdır. Bunu sağladıktan sonra cinsel birleşmenin rahatça gerçekleşebilmesi için üstteki bacağınızı hafifçe yukarı kaldırın. Birleşme olduktan sonra da bacağınızı indirin. Bu sayede partneriniz daha çok zevk alacaktır.

Neden sevilir: Yan yatarak yapılan seks beklemediğiniz kadar zevk verebilir. Çünkü bu açıdan erkek daha güçlü titreşimler yaratıp farklı zevk noktalarınızı keşfedebilir.

Kucak dansı
Zorluk derecesi: 3
Nasıl yapılır: Partnerinizi dik bir sandalyeye beline bir yastık gelecek şekilde yaslandırın. Ardından dizlerine oturun. Sonra önce sağ sonra sol ayağınızı sevgilinizin omuzlarına koyun. Bunu yaparken ellerinizle onun dizlerinden destek almaya dikkat edin. Sonra ileri geri hareketlerle ritminizi belirleyin.

Neden sevilir: Bu açıdan sizi daha önce sadece jinekologunuz görmüştü. Ve partneriniz gördüklerinden çok hoşlanacak. Büyük bir ihtimalle bu pozisyonu birçok kez tekrar etmek zorunda kalacaksınız.

biligiler için teşekkürler.. ama insan bunları zaten zamanla buluyo da adını öğrenmiş olduk burda...

evet deneme yanılma yontemlerıyle bulunabılır hersey.. bu bılgılerı yazmamdakı sebep ..
G noktasıyla ılgılı bır cok yazı yazılmıs..insanlar yanlıs bılgılere sahıp
Kama sutrayla G noktasını kesfedebılırler belkı dıye dusundum :)
kama sutranın g noktasına basınc uygulayan dogru pozısyonları var cunku ..

evet deneme yanılma yontemlerıyle bulunabılır hersey.. bu bılgılerı yazmamdakı sebep ..
G noktasıyla ılgılı bır cok yazı yazılmıs..insanlar yanlıs bılgılere sahıp
Kama sutrayla G noktasını kesfedebılırler belkı dıye dusundum :)
kama sutranın g noktasına basınc uygulayan dogru pozısyonları var cunku ..

VALAL ANACIM DENEMEK LAZIM HELE SONUNCU BİRAZ ZOR GELDİ BANA BEN BİRAZ SAKARIM BU İŞİ KOLTUKTA DENEMEMLAZIM KESİN DÜŞERİM DÜŞERKEN ONUDA SÜRÜKLERİM SONRA TAM DORUKLARDA GEZERİZ:p
:roflol::sm_cool:

ay bu kama sutra nin bende cok komik bir hatirasi var bir kiz arkadasim is gezisinde fransa ya gitmisti orada bu kama sutra pozisyonlarinin oldugu tahta irice zarflar almis kup seklinde tavla oynar gibi atiyorsun gelen pozisyonda sevisiyormusun esine supriz yapak icin almis neyse bu kuplerden biri evde kaybolmus ara ara bulamamis birgun ona gittim o anda da evde gundelikci temizlik yapiyormus biz mutfakta cay icerken kadin elinde kaybolan kuple geldi Allahim tokat sivesiyle Anna nedur bu gi adam gariyi ortanadan (ortadan)ayira goymus tovbee ay bir koptuk ki sormayin kizcagiz rezil olduguna mi yansin yoksa kadinin o komik yaklasimina mi hala guleriz hatirladikca

ben bunun dvd sini buldum dün.bugün alıp izleyecem inşallahkötükedihüsosositososito

Anacım bunlar genç işi. Ben bu hareketleri bu yaşta yapmaya kalkışırsam soluğu ortopedistte alırım. Kırılmadık yerim kalmaz.
G noktasından vazgeçtim ben klasik takılayım, bu yaştan sonra kırık çıkıkla uğraşamam. Soranlara ne derim sonra. kafamçokkarıştı

slm arkadaşlar bilgiler güzeldi bunun dvd adı nedir nasıl alabiliriz ben biraz utangacım oo yüzden sizden öğrenmek istedim.şimdiden teşekürler..

teşekkürler de tek bir pozisyon haricinde orgazm olamıyorum ben
değişik şeylere ancak eşim için katlanıyorum o da pek istemiyor o yüzden

bunları denemeye çalışmak işin büyüsünü bozmazmı yaa.. hadi gel şöle yapalım şuraya geç falan... uzun iş..

kızlar evet bu cok guzel bısı yenı evlıyken ızlemıstık bırlıkte cok yararlı bilgiler içeriyor tavsiye ederım valla dvd sı bır arkadasında varmıs esımın istedi verdi.Bizde duruyor o bekarsengözlerimebaksanabordaki tüm pozisyonları uyguladık :1rolleyes: ama sen suraya gec boyle dur dıyerek ısın buyusunu kacırmadan konusmadan hareketlerımızle anlasarak yumusak dokunuslar içten gelen ve incitmeyecek şekilde öneriyorum çok hoşunuza gidecek:1closedeyes::1rolleyes:

Yaa okuyunca tuhaf oldum yaa çırılçıplak eşine ...nı ayırarak mı gireceksin? Ne bilyim bi tuhaf oluyorum. Bana sapıkça geliyor.Normal klasik tarz çok sapıkça gelmiyor ama bu hareketler çok kötü yaaa

Gerçektende çok etkili ve uyarıcı yöntemler.Fakat bunları zaman içinde öğrenmek,pratiğe dönüştürmek gerekiyor bu da zaman işi.Yani iki bedeninde bunları yapması için otomatiğe bağlanması gerek.Güzel anlar için kesinlikle değer diye düşünüyorum.Sanırım öğrenmek için biraz sabır ve azimli olmak yeter herhalde.Yoksa teknikleri uygularken şimdi şunu yapalım şimdi bunu deneyelim gibi konuşmalar işin akışını bozuyor.Bende buna benzer Süper sex adlı kitaptan yararlanıyorum.Birşeyleri okuyup uygulamak zor oluyor açıkçası.

Back
X