Kalyon Oje Sürünce Tırnaklarımda Ağrı

brownii

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
785
6
318
İstanbul
kızlar ne zaman kalyon oje sürsem tırnaklarımda resmen dayanılmaz bir ağrı acı karışımı birşeyler oluyor bunun sebebini bilen var mı neden oluyor böyle bir şey? her zaman oje sürerim hiç böyle bir şey görmedim etrafımda da kimseden böyle bir şikayet duymadım farklı yerlerden 3ayrı kalyon denedim yine sonuç bu :S bir bilen var mı ?

ya ağrı değilde ben de böyle tırnak diplerimde bi sızı oluyo ama kalyona yormamıştım bunu ben
ama daha dün sürdüm aynı şeyi yaşadım şimdi sen söyleyince acaba mı oldum:44:

ya ağrı değilde ben de böyle tırnak diplerimde bi sızı oluyo ama kalyona yormamıştım bunu ben
ama daha dün sürdüm aynı şeyi yaşadım şimdi sen söyleyince acaba mı oldum:44:

olabilir yani daha önce hiç bir ojede böyle bir şey yaşamadım ben anlamadıımki dayanılmaz bi acı ağrıyla karışık bi sızlama gibi tarif etmem gerekirse cidden çok yandı hemen çıkarıyorum ojeyi 2-3 saat geçmeden ayrıca çıakrınca da bir süre devam ediyor ağrı anlamadımki ya bence senin de olabilir sebep arkadaşım bir deneme yap ben öyle yaptım 2gün hiç bişey sürmedim tırnaklarıma sonra temiz tırnağıma kalyon oje sürdüm 1saat olmadan başladı acısı üstelik 3 defa 3 ayrı kalyonla 3ünü de farklı yerlerden aldım vala kalyon ojelere korkuyla bakıyorum artık :)) bu ne saçmalık anlamadım herkeste işe yarayan şey bana yaramıyor ne şanssızım ben ya ayrıca aşırı oje kullanırım yani her gün ojelidir tırnaklarım hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım karşılaşanı da görmedim :S

bence bunun sebebi markaya olan bir alerji veya benzeri birşeyden olabilir..içeriğindeki herhangi bir madde buna yol açıyor olabilir..
çünkü aynı durumun benzerini de ben flormar ojelerinde yaşadım..böyle sanki elim kapıya sıkışmış da üzerinden biraz zaman geçmiş de acısı hala geçmemiş gibi tırnaklarımda bir basınç hissi oluyordu..
ancak dün alix avien oje alıp sürdüm böyle birşey olmadı...markadan ve o markanın kullandığı içeriğin bunu kullanan kişinin tırnak yapısına uymadığından kaynaklandığını sanıyorum...

aynı durumdan bende muzdaribim. şimdi sürdüm ve inanılmaz acıyor öyle böyle değil çıkaracağım hemen şimdi aseton ile. firmaya da bu durumla ilgili mail atmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…