Merhabalar, konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama bu konuda bilgisi olanlar yardimci olurlar umarim. 20 yasindayim bes yil once cocuklugumdan beri azicik yol yurusem sabaha kadar uyutmayan diz agrilarim icin bikmis usanmis bi sekilde bi kez daha doktora gittim. Dizlerimde romatizma oldugunu ve bununda kalbimde ufurume neden oldugunu bununda dogustan oldugunu soylediler. Zaten cok zayif dogmusum surekli aglayan huysuz bi bebekmisim hastamiyim acaba diye doktora gotururlermis doktor senden benden daha saglam diyip eve gonderirmis. Meger sebebi kalbimdeki ufurummus. Sag ve sol kalp kapakciginda aciklik varmis. Ilk teshis kondugunda masum bi ufurum diyip gonderen doktorlar bir yil sonra gittigim ikinci kontrolumde 1. dereceye yukselmis diyerek ayda bir defa vurulmam gereken vurulduktan sonra bi hafta yuruyememe sebep olan bi igne yazip gonderdiler yaklasik iki ay bu igneyi vuruldum ucuncu ayda igne depolardan kaldirildi aylarca satilmadi suan var mi yok mu onu bile bilmiyorum. Uzun sure yuruyemiyorum ve yine uzun sure ayakta duramiyorum cunku basim donuyor cok hizli nefes alip veriyorum 20 yasindayim ve 41 kiloyum en fazla 42 oluyorum o kadar kiloda alamiyorum alsam da cok cabuk veriyorum ki zaten istahsiz biriyim. Bu hastaligin genelde bebeklerde veya cocuklarda oldugunu bir sure sonra kendiliginden kapandigini biliyorum benimkide dogustan 20 yasindayim ve kapanacagi yerde bi miktar ilerlemis. Daha once bu durumu yasayan yada cevresinden duyan var mi? Ne yapmam gerektigini bilmiyorum da