Kalpte parlalık

Bugün başka bir doktora gittim ,ultrason kan idrar istedi haftaya cuma gideceğim.
Bence ikilin temiz çıktıysa korkma benim doktorum korkutmadı sizinkisi korkutmuş ayrıntılı için Perinatolojiye göndermiş ama daha erken ayrıntılı için ben 19. Haftamdayım 22. Haftayı bekliyorum girmek için bide nazal kemiği felan vardır tek başına bi belirti değil

Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim kalbinde bugün parlaklık olduğunu öğrendim ikili tarama temiz çıkmıştı başına gelen varmı biraz endişelendim de
Ya 16 ya 17. haftamdi su an tam hatırlamıyorum. Perinatologa gittiğimde kalpte parlaklık var demişti ama fetal verdiğim ve sorun çıkmadığı için herhangi bir anlamı yok, zamanla kaybolacak demişti. Detayliya kadar kayboldu gitti. Çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım.

Rabbim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah bizimkide en kısa sürede kaybolur ❤

Ececiğim konunu görünce yazmak istedim taramada bizimde kalpte parlaklık çıkmıştı çok üzerinde durmadım kendimi çocuğumu üzmek istemedim çünkü ve şimdi çocuğum sağlıklı kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…