Cevap gelirse bizde bilgilenelim dogru sekilde rabbim şifa versin ama bir kez duyduğuma göre parlaklık gecebiliyormus büyüdükçe.Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim kalbinde bugün parlaklık olduğunu öğrendim ikili tarama temiz çıkmıştı başına gelen varmı biraz endişelendim de
Teşekkür ederim çok sağolunDoguma kadar toparliyor genelde merak etmeyin
Bende 15haftaligim bugün öğrendim kalbinde parlaklık var dedi doktor perinatoloğa yönlendirdi.Teşekkür ederim çok sağolun
Neden ki benimkisi korkulcak bişey yok dedi ikili tarama teslim temiz çıktı diyeBende 15haftaligim bugün öğrendim kalbinde parlaklık var dedi doktor perinatoloğa yönlendirdi.
Çok netmiydi sizde parlaklık acaba .Bende de ikili tarama düşük risk çıkmıştıNeden ki benimkisi korkulcak bişey yok dedi ikili tarama teslim temiz çıktı diye
Yani belliydi bizede gösterdi ama ben 22. Haftada detaylı ultrason gircem doktor dedıkı illerleyen haftalarda geçebilir dedi ikili taraman temizçıkmış dediÇok netmiydi sizde parlaklık acaba .Bende de ikili tarama düşük risk çıkmıştı
Bende şaşırmıştım,down ihtimalini yükseltebiliyor parlaklık dediYani belliydi bizede gösterdi ama ben 22. Haftada detaylı ultrason gircem doktor dedıkı illerleyen haftalarda geçebilir dedi ikili taraman temizçıkmış dedi
Hmm bana dedigiyle farklı demek doktorunBenımde bagırsakta parlaklık cıkmıstı. Tek basına bır onemı yok birdahakı kontrolde bakarız demıstı. Annedekı Kucuk kan damarları da parlaklık yapıyırmus
Tek basına onemlı degıl dedı. Ki nitekımde cok saglıklı 15 aylık oglum auan. Ense kalınlıgı ust alt dudak vs. Hersey olculduHmm bana dedigiyle farklı demek doktorun
Teşekkür ederim bunu perinatolog mu detaylı ultrasinda mi ölçüldü,doktorun verdiği tepki beni korkuttu yani tek başına önemli değil felan demediTek basına onemlı degıl dedı. Ki nitekımde cok saglıklı 15 aylık oglum auan. Ense kalınlıgı ust alt dudak vs. Hersey olculdu
Detaylıda baktı. 15,gun sonra bıdaha gel bakalım dedı. Parlaklık dusmus o alanda kucun kanama olmus anlamamışsındır bıle ondandır dedı hatta. Hıc baska bolume gonderme yada baaka testlere ıhtıyac duymadıTeşekkür ederim bunu perinatolog mu detaylı ultrasinda mi ölçüldü,doktorun verdiği tepki beni korkuttu yani tek başına önemli değil felan demedi
Yaa sevindim sizin adınıza inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz dünden beri 2 kere kan idrar verdim ,başka hastanelere beklemedeyiz ekstra ultrasona da yonlendirdiler onu da pek anlamadımDetaylıda baktı. 15,gun sonra bıdaha gel bakalım dedı. Parlaklık dusmus o alanda kucun kanama olmus anlamamışsındır bıle ondandır dedı hatta. Hıc baska bolume gonderme yada baaka testlere ıhtıyac duymadı
Renkli ultrasonda ozel bır muayenede baska doktorla detaylı baktırın olmadı. Down sendrom ıhtımalı bır seyden bellı olmaz demıstı bnm doktorum. Hee hıc sorun yok ama cıktı onuda bılemem demıstı. Testlerin yuzdd yuz guvenlıgı yok sonucta istersen su aldıralım bakalım dedı istemedim..Yaa sevindim sizin adınıza inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz dünden beri 2 kere kan idrar verdim ,başka hastanelere beklemedeyiz ekstra ultrasona da yonlendirdiler onu da pek anlamadım
Haklısınız teşekkür ederim.Renkli ultrasonda ozel bır muayenede baska doktorla detaylı baktırın olmadı. Down sendrom ıhtımalı bır seyden bellı olmaz demıstı bnm doktorum. Hee hıc sorun yok ama cıktı onuda bılemem demıstı. Testlerin yuzdd yuz guvenlıgı yok sonucta istersen su aldıralım bakalım dedı istemedim..