Kalpte parlalık

eceunsal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2024
514
132
Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim kalbinde bugün parlaklık olduğunu öğrendim ikili tarama temiz çıkmıştı başına gelen varmı biraz endişelendim de

Merhaba kızlar 18 haftalık hamileyim kalbinde bugün parlaklık olduğunu öğrendim ikili tarama temiz çıkmıştı başına gelen varmı biraz endişelendim de
Cevap gelirse bizde bilgilenelim dogru sekilde rabbim şifa versin ama bir kez duyduğuma göre parlaklık gecebiliyormus büyüdükçe.

Hamileyken banada dedi doktor. Doğuma kadar geçmişti. Tek başına önemi yokmuş

Benımde bagırsakta parlaklık cıkmıstı. Tek basına bır onemı yok birdahakı kontrolde bakarız demıstı. Annedekı Kucuk kan damarları da parlaklık yapıyırmus

Teşekkür ederim bunu perinatolog mu detaylı ultrasinda mi ölçüldü,doktorun verdiği tepki beni korkuttu yani tek başına önemli değil felan demedi
Detaylıda baktı. 15,gun sonra bıdaha gel bakalım dedı. Parlaklık dusmus o alanda kucun kanama olmus anlamamışsındır bıle ondandır dedı hatta. Hıc baska bolume gonderme yada baaka testlere ıhtıyac duymadı

Yaa sevindim sizin adınıza inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz dünden beri 2 kere kan idrar verdim ,başka hastanelere beklemedeyiz ekstra ultrasona da yonlendirdiler onu da pek anlamadım

Yaa sevindim sizin adınıza inşallah bizde de sıkıntı çıkmaz dünden beri 2 kere kan idrar verdim ,başka hastanelere beklemedeyiz ekstra ultrasona da yonlendirdiler onu da pek anlamadım
Renkli ultrasonda ozel bır muayenede baska doktorla detaylı baktırın olmadı. Down sendrom ıhtımalı bır seyden bellı olmaz demıstı bnm doktorum. Hee hıc sorun yok ama cıktı onuda bılemem demıstı. Testlerin yuzdd yuz guvenlıgı yok sonucta istersen su aldıralım bakalım dedı istemedim..

Haklısınız teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…