- 12 Kasım 2007
- 144
- 0
- 51
-
- Konu Sahibi canyoldasim
canım ablacım üzülme kafana hiç takma diyecem ama benimde 3 seneme yaklaşıyor çocukğumun olmaması ve ben sitres oluyorum senin stres olmam gayet normal ama bi dk ra git yardım al sonra sakin kafayla düşün.apartmanda bi kadın var yaklaşık 20 yıl falan ne yaptıysa çocuk olmamış ikisinde sorun yok ama olmuyor dk ikiniz ayrı kişilerle evlenirseniz onlarla çocuğunuz olur demiş ama onlar birbirini çok seviyor ve ayrılmadılar,şuan çok üzülüyordur ama bu bi kader herkes doğuracak diye bişey yok belki bende hiç anne olamıyacam ama 10 sene kadar benimde çocuğum olmazsa evlatlık alacam eşim istemese bile.önemli olan doğurmak değil büyükmek.inşallah yanlış bişey yazmamışımdır sadece içimden geçen bunlardı
ben 15 senelik evliyim 5 kez tüp bebek denedim olmadi anne olmayi beceremedim cok isdedim olmadi .ama bazilarina göre kalpden isdeyince oluyormus bilmiyorlar o tüp bebek sürecince ne acilar cekiyoruz nasilda kalpden isdiyoruz yoksa biz dua etmeyimi beceremiyoruz rabbim iyi evlatlar yetisdiremeyiz mi diye korkuyor, ben anne olmayi cok isdiyorum ona cok ihtiyacim var herkez cocuk olunca daha cok para gitiyor diyor bizim kadar harcamamamislardir, olmayan yavrularima ne kadar verdim o kadar daha verirdim ah birtanesi dutsaydi da daha cok aci cekseydim keske kolum yanim , dolu olsaydi hani o sokaga atilanlardan biri bende olsaydi bir duam kabul olsaydi rabbim herkezin duasin kabul etsin hepimiz birbirimize dua edelim belki 2008 de olur
ben 15 senelik evliyim 5 kez tüp bebek denedim olmadi anne olmayi beceremedim cok isdedim olmadi .ama bazilarina göre kalpden isdeyince oluyormus bilmiyorlar o tüp bebek sürecince ne acilar cekiyoruz nasilda kalpden isdiyoruz yoksa biz dua etmeyimi beceremiyoruz rabbim iyi evlatlar yetisdiremeyiz mi diye korkuyor, ben anne olmayi cok isdiyorum ona cok ihtiyacim var herkez cocuk olunca daha cok para gitiyor diyor bizim kadar harcamamamislardir, olmayan yavrularima ne kadar verdim o kadar daha verirdim ah birtanesi dutsaydi da daha cok aci cekseydim keske kolum yanim , dolu olsaydi hani o sokaga atilanlardan biri bende olsaydi bir duam kabul olsaydi rabbim herkezin duasin kabul etsin hepimiz birbirimize dua edelim belki 2008 de olur
can yoldaşım iyi akşamlar arkadaşıma.s.
hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki........
ama ne yapalım başa gelen çekiliyor.allahım taşıyamayacağı yükü vermezmiş.bu da bizler için bir sınav.allahım bizlere anne olmayı nasip ettiyse bi şeyler sebep olur.allahım yar ve yardımcımız olsun.
inşallah beklediğimiz güzel günlerde gelecek canım.
kendine iyi bak.allaha emanet ol canım.:1hug:
destek oldugun icin sagol ama inanki artik dayanagim kalmadi.bir dag basina gitip hickira hickira aglayip bagirmak isdiyorum icimi bosaltmak icin. yarrdim almamam gerekir belkide ama esime de tesdek olmaliyim cünkü o bendende caresiz üzüldügümü belli etmemem lazim cünkü oda cok üzgün ama onunsucu degilki hic sperm olmamasi kadermis
CAN YOLDASLARIM cok sagolun desdeginiz icin yeni YILINIZ kutlu bereketli saglikli huzurlu ve tüm icdenligimle diliyorum hepimiz icin bol evlatli bir yil olur insallah bu sene 10.ayda hepiniz kucagi dolu burnunda yavrusunun mis kokusu olan anneler oluruz insallah.ama olmasada mevlam a sükür bir bildigi vardir dabiki, dualarimiz kabul olsun isderiz eslerimize ben hamileyim sen BABA olcaksin dedigimiz günü mevlam bizede nasip etsin ANNE diyenlerimiz olsun insallah öptm canlarim nice yillara