Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende böyleyim hamile kalmadım ama hiç sıkıntı olmazmış sadece rahim dar olduğu için hamileyken bayağı Bi dikkat gerekiyormuş ve çocuğun dönecek yeri olmadığı için büyük ihtimal ters olacağı için sezeryan oluyormuş bu kadarKızlar merhaba pazartesi hsg çektirdim tüpler açık fakat rahim kalp şeklinde dedi dr kamera ile bakılması gerekiyormuş bu bir sorun yaratır mı aranızda böyle olan varsa bana yardımcı olsun böyle gebe kalınıp doğum yapıla bilirnir mi zararı olur mu
Ay çok kafama takılıyor bu aylarca hormonları düzene sokmaya çalıştım onlar düzeldi bu sefer bu inşallah bir sorun çıkmaz ben 3 düşük yaptımBende böyleyim hamile kalmadım ama hiç sıkıntı olmazmış sadece rahim dar olduğu için hamileyken bayağı Bi dikkat gerekiyormuş ve çocuğun dönecek yeri olmadığı için büyük ihtimal ters olacağı için sezeryan oluyormuş bu kadar
Benim de 2 kaybım var rahim de perde olduğunda gebelik de şekil bozukluğu yapıyor bende de yeni fark edildi perde olduğu gerçekten çok zor bir durum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAy çok kafama takılıyor bu aylarca hormonları düzene sokmaya çalıştım onlar düzeldi bu sefer bu inşallah bir sorun çıkmaz ben 3 düşük yaptım
Düşüğe de sebep oluyormuş öyle olursa ameliyatla alırız aradakini demişti doktorlarAy çok kafama takılıyor bu aylarca hormonları düzene sokmaya çalıştım onlar düzeldi bu sefer bu inşallah bir sorun çıkmaz ben 3 düşük yaptım
Amin inşallahBenim de 2 kaybım var rahim de perde olduğunda gebelik de şekil bozukluğu yapıyor bende de yeni fark edildi perde olduğu gerçekten çok zor bir durum rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ameliyat olmak istemiyorum deniycem böyleDüşüğe de sebep oluyormuş öyle olursa ameliyatla alırız aradakini demişti doktorlar
Etrafımda bizim gibi olup sağ salim doğum yapan çok kişi var sadece belirli Bi süre sonra rahim dikiliyor Düşüğe karşıAmeliyat olmak istemiyorum deniycem
Evet öyle Rabbim isterse böyle de verirEtrafımda bizim gibi olup sağ salim doğum yapan çok kişi var sadece belirli Bi süre sonra rahim dikiliyor Düşüğe karşı
Aynen öyle canım sıkma canınıEvet öyle Rabbim isterse böyle de verir
Sonucunuz arkuat uterus mu?Kızlar merhaba pazartesi hsg çektirdim tüpler açık fakat rahim kalp şeklinde dedi dr kamera ile bakılması gerekiyormuş bu bir sorun yaratır mı aranızda böyle olan varsa bana yardımcı olsun böyle gebe kalınıp doğum yapıla bilirnir mi zararı olur mu
Tam adını bilmiyorum ama nette öyle yazıyor resim eklerimSonucunuz arkuat uterus mu?
Canım benimde benzer bir durum vardı t şeklinde rahim bebeğimin gelişeceği alan olmadığı için düşük yaptım birde hamile kalmayı da zorlaştırıyormus ben ameliyat oldum düzelttirdim çok basit bir ameliyat zaten hiç riske atma düzelttir öyle hamile kal benceKızlar merhaba pazartesi hsg çektirdim tüpler açık fakat rahim kalp şeklinde dedi dr kamera ile bakılması gerekiyormuş bu bir sorun yaratır mı aranızda böyle olan varsa bana yardımcı olsun böyle gebe kalınıp doğum yapıla bilirnir mi zararı olur mu
Dr çok da gerek yok dedi o yüzden üstüne gitmedimCanım benimde benzer bir durum vardı t şeklinde rahim bebeğimin gelişeceği alan olmadığı için düşük yaptım birde hamile kalmayı da zorlaştırıyormus ben ameliyat oldum düzelttirdim çok basit bir ameliyat zaten hiç riske atma düzelttir öyle hamile kal bence
Banada öyle dediler ama sonuç olarak bebeğimi kaybettim sonrada olmadıDr çok da gerek yok dedi o yüzden üstüne gitmedim
Resim varsa ekler misiniz rica etsemBanada öyle dediler ama sonuç olarak bebeğimi kaybettim sonrada olmadı
Resim varsa ekler misiniz rica etsem
Ben t şeklindeydi birde üstten de basıklık vardıResim varsa ekler misiniz rica etsem