- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 34
-
- Konu Sahibi Kumsal6161
Gittimm ilac kullanıyorum 2 gündür, bi problem olsa cıkardı dimiSizce doktor sizi üzmemek için sizi tehlikeye atar mı?
Bence psikiyatriste gidin mutlaka. Destek alın.
Doktor sizi üzmemek için canınızı tehlikeye atıp da sizi avutmaz.Gittimm ilac kullanıyorum 2 gündür, bi problem olsa cıkardı dimi
Psikoloğa gidin, babanızın ölümü sizde travma etkisi yaratmış...Selam kızlar.. 2015 de babamı kalpten kaybettim yanımda öldü, Ogün bugun dur ben kalpten cok korkarım süreklı kalp doktoruna giderim muayne olurum, simdi ye kadar bi sorun la karsılasmadım.. 1 hafta kimyasal gebelik gecirdim, biraz üzüldüm ama sonra toparlandım sonuc ta dünyanın sonu deil Rabbım saglık versin yine olur allahın izniyle, tüp bebekti 3.denememizdi sürec beni baya bi yormustu... Bir gece kendimi cok kötü hissettim, göğsümde agrı vardı koluma vuruyordu sanki göğsümde kuş cırpınıyo gibiydi 3 gun devam etti, göğüs kafesinizde bi boşluk hissi vardı sankı kötü bi haber alırsınızda icinix de bi boşluk olurya, aynı o sekıl.. Kardiyojıye gittim özel ilgilenmesi icin özele gittim, anlattım, tabi bir yandan da aglıyodum istemsizce icimden ağlamak geldi anlattım agladım doktor üzüldü bana. Ekg cektir dedi cektirdim geldim ekg temiz dedi bişey yok dedi stres üzüntü falan dedi. Ultrason cektı birde baktı baktı baktı bisey yok dedi, icinin rahat etmesi icin seni efora gönderiyorum dedi kanda vercek sın dedi, efor cektım kan verdım odasına gittim.. Ama yine ağlıyorum babam gibi olmaktan korkuyorum cünki kalp hastalıgı bana cok caresiz bi hastalık gibi gelıyor, herseyin temiz dedi bi sıkıntı yok dedi. Sürekli kardiyolaga gitmenede gerek yok dedi.. Tansiyon yok seker yok kolesterol yok kanın cok güzel dedi.. Korkma dedi, biraz içime su serpti, sonrasında kagıtlarımı zarfa koyarken oldukı yürüyüş yaparken merdiven cıkarken koşarken göğsünde agrı olursa yine gel bi bakalım dedi, bugun yine göğüs kafesımın ortası agrıo yatarken de agrıo iş yaparkende... Doktor ben aglıyorum dıe bana üzülmüştü, acaba bana yalan söyleyebilirim bişi yok die kafama takıldı. Birde okadar bisey yok dedi eforda ekg de ultrasonda kanda bi sorun olsa cıkmaz mıydı. Tekrar gitsem bana hangı testler yapar biraz kafamda soru işareti kaldı, doktorlarada gğvenemıo insan
Bence kardiyolog yerine psikolog ya da psikiyatra gidin (kalp hastasi olarak soyluyorum bunu)Selam kızlar.. 2015 de babamı kalpten kaybettim yanımda öldü, Ogün bugun dur ben kalpten cok korkarım süreklı kalp doktoruna giderim muayne olurum, simdi ye kadar bi sorun la karsılasmadım.. 1 hafta kimyasal gebelik gecirdim, biraz üzüldüm ama sonra toparlandım sonuc ta dünyanın sonu deil Rabbım saglık versin yine olur allahın izniyle, tüp bebekti 3.denememizdi sürec beni baya bi yormustu... Bir gece kendimi cok kötü hissettim, göğsümde agrı vardı koluma vuruyordu sanki göğsümde kuş cırpınıyo gibiydi 3 gun devam etti, göğüs kafesinizde bi boşluk hissi vardı sankı kötü bi haber alırsınızda icinix de bi boşluk olurya, aynı o sekıl.. Kardiyojıye gittim özel ilgilenmesi icin özele gittim, anlattım, tabi bir yandan da aglıyodum istemsizce icimden ağlamak geldi anlattım agladım doktor üzüldü bana. Ekg cektir dedi cektirdim geldim ekg temiz dedi bişey yok dedi stres üzüntü falan dedi. Ultrason cektı birde baktı baktı baktı bisey yok dedi, icinin rahat etmesi icin seni efora gönderiyorum dedi kanda vercek sın dedi, efor cektım kan verdım odasına gittim.. Ama yine ağlıyorum babam gibi olmaktan korkuyorum cünki kalp hastalıgı bana cok caresiz bi hastalık gibi gelıyor, herseyin temiz dedi bi sıkıntı yok dedi. Sürekli kardiyolaga gitmenede gerek yok dedi.. Tansiyon yok seker yok kolesterol yok kanın cok güzel dedi.. Korkma dedi, biraz içime su serpti, sonrasında kagıtlarımı zarfa koyarken oldukı yürüyüş yaparken merdiven cıkarken koşarken göğsünde agrı olursa yine gel bi bakalım dedi, bugun yine göğüs kafesımın ortası agrıo yatarken de agrıo iş yaparkende... Doktor ben aglıyorum dıe bana üzülmüştü, acaba bana yalan söyleyebilirim bişi yok die kafama takıldı. Birde okadar bisey yok dedi eforda ekg de ultrasonda kanda bi sorun olsa cıkmaz mıydı. Tekrar gitsem bana hangı testler yapar biraz kafamda soru işareti kaldı, doktorlarada gğvenemıo insan
Carpıntım yok aksine kalbım cok yavas atıyo nabzım bazen 57 58 bile oluyor kalp doktoru sorun degil dedi 40 nabızla bile yaşayan varmıs... Kalbım cok yavas atınca duracak zannedıyorum. Troıtım yavas calıyo sanırım nabzım da ondan düşükDoktor bişey görse eminim söylerdi, sonuçlarınız temiz. Vücut kendisi stres altındayken, hastalıkları gerçekmiş gibi yaşatır. Zor bir süreçten geçmişsiniz, başınız sağolsun. Panik atak ile karışık somatik belirtiler verir ama gerçekte birşeyiniz yoktur. Malesef hepsi zihnimizde. Kendinizi rahatlatın. Kahve çok içmeyin; stres ve çarpıntı da yapabilir. Bol su, sebze, meyve ağırlıklı beslenin. Geçmiş olsun.
Yaaa gecmiş olsun rahatsızlıgınız neBence kardiyolog yerine psikolog ya da psikiyatra gidin (kalp hastasi olarak soyluyorum bunu)
Soylemem, onu kafaya takar ve googlellarsiniz ve yarin sabah yine doktora gidip boyle boyle olabilir mi acaba dersiniz. Sizde anksiyete bozuklugu var ve bu cok normal, babaniz yaninizda vefat etmis. O yuzden siz psikologa gidinYaaa gecmiş olsun rahatsızlıgınız ne
Kalp öyle birsey değil emin olun. Ben cok genc yasta kalp sorunlari ile mücadeleye basladim cok ciddi ameliyatlar oldum ölümden döndüm halen günde defalarca yoklar kalbim... Sizde psikolojik bi korku olmuş anksiyete gibi. Haklisiniz tanık olduklariniz etkilemiş sizi olabilir insaniz sonucta. Merak etmeyin hersey gecicek. Doktorlar kimseden cekinmez bisey varsa pat diye soyler sonucta mesleği bu riske atacak değil kendisini. O yuzden korkmayin siz biseyiniz yok çok şükürSelam kızlar.. 2015 de babamı kalpten kaybettim yanımda öldü, Ogün bugun dur ben kalpten cok korkarım süreklı kalp doktoruna giderim muayne olurum, simdi ye kadar bi sorun la karsılasmadım.. 1 hafta kimyasal gebelik gecirdim, biraz üzüldüm ama sonra toparlandım sonuc ta dünyanın sonu deil Rabbım saglık versin yine olur allahın izniyle, tüp bebekti 3.denememizdi sürec beni baya bi yormustu... Bir gece kendimi cok kötü hissettim, göğsümde agrı vardı koluma vuruyordu sanki göğsümde kuş cırpınıyo gibiydi 3 gun devam etti, göğüs kafesinizde bi boşluk hissi vardı sankı kötü bi haber alırsınızda icinix de bi boşluk olurya, aynı o sekıl.. Kardiyojıye gittim özel ilgilenmesi icin özele gittim, anlattım, tabi bir yandan da aglıyodum istemsizce icimden ağlamak geldi anlattım agladım doktor üzüldü bana. Ekg cektir dedi cektirdim geldim ekg temiz dedi bişey yok dedi stres üzüntü falan dedi. Ultrason cektı birde baktı baktı baktı bisey yok dedi, icinin rahat etmesi icin seni efora gönderiyorum dedi kanda vercek sın dedi, efor cektım kan verdım odasına gittim.. Ama yine ağlıyorum babam gibi olmaktan korkuyorum cünki kalp hastalıgı bana cok caresiz bi hastalık gibi gelıyor, herseyin temiz dedi bi sıkıntı yok dedi. Sürekli kardiyolaga gitmenede gerek yok dedi.. Tansiyon yok seker yok kolesterol yok kanın cok güzel dedi.. Korkma dedi, biraz içime su serpti, sonrasında kagıtlarımı zarfa koyarken oldukı yürüyüş yaparken merdiven cıkarken koşarken göğsünde agrı olursa yine gel bi bakalım dedi, bugun yine göğüs kafesımın ortası agrıo yatarken de agrıo iş yaparkende... Doktor ben aglıyorum dıe bana üzülmüştü, acaba bana yalan söyleyebilirim bişi yok die kafama takıldı. Birde okadar bisey yok dedi eforda ekg de ultrasonda kanda bi sorun olsa cıkmaz mıydı. Tekrar gitsem bana hangı testler yapar biraz kafamda soru işareti kaldı, doktorlarada gğvenemıo insan
Nabzım düşük oluyor benım 57 58... Hareket halınde cıkar 65 e falan bazen 55 bile oluyor ozaman panık oluyorum. Doktor nabız 40 bile olabılır dedi korkma dedi ama ben cok korkuyorum, troıtım yavaş calısıyor sanırım kalbımde ondan yavas atıyorKalp öyle birsey değil emin olun. Ben cok genc yasta kalp sorunlari ile mücadeleye basladim cok ciddi ameliyatlar oldum ölümden döndüm halen günde defalarca yoklar kalbim... Sizde psikolojik bi korku olmuş anksiyete gibi. Haklisiniz tanık olduklariniz etkilemiş sizi olabilir insaniz sonucta. Merak etmeyin hersey gecicek. Doktorlar kimseden cekinmez bisey varsa pat diye soyler sonucta mesleği bu riske atacak değil kendisini. O yuzden korkmayin siz biseyiniz yok çok şükür
Doktorunuz güzel demiş guzel anlatmış siz ona güvenin.Emin olun kalp ile ilgili seyler boyle olmuyorNabzım düşük oluyor benım 57 58... Hareket halınde cıkar 65 e falan bazen 55 bile oluyor ozaman panık oluyorum. Doktor nabız 40 bile olabılır dedi korkma dedi ama ben cok korkuyorum, troıtım yavaş calısıyor sanırım kalbımde ondan yavas atıyor
Benım nabzım yavas atıyor 57 58 falan bazen 55 bile oluyor, doktor 40 bile olabılır korkma dedi ama ben kalbım duracak dıe cok korkuyomSoylemem, onu kafaya takar ve googlellarsiniz ve yarin sabah yine doktora gidip boyle boyle olabilir mi acaba dersiniz. Sizde anksiyete bozuklugu var ve bu cok normal, babaniz yaninizda vefat etmis. O yuzden siz psikologa gidin
Gercekten öyle yapıyorumSoylemem, onu kafaya takar ve googlellarsiniz ve yarin sabah yine doktora gidip boyle boyle olabilir mi acaba dersiniz. Sizde anksiyete bozuklugu var ve bu cok normal, babaniz yaninizda vefat etmis. O yuzden siz psikologa gidin
Peki gercekten doktorlari bu sekilde mesgul etmeye hakkiniz var mi? Gercekten rahatsiz olanlar randevu bulamiyorGercekten öyle yapıyorum
Kafanızı dağıtmaya çalışın,kendinize bir meşkale bulun ki sürekli kalbinize kafayı takmayın insan takınca stres yapınca psikolojik olarak rahatsızlık hissediyor bende de anlattığımız duruma benzer bir durum vardı herşey temizdi ben kafada bitirdim yürüyüşler yaptım,müzikler dinledim kendimi sürekli işe verdim mutsuz olmamaya özen gösterdim ya da stres yapmamaya şükür su an iyiyimSelam kızlar.. 2015 de babamı kalpten kaybettim yanımda öldü, Ogün bugun dur ben kalpten cok korkarım süreklı kalp doktoruna giderim muayne olurum, simdi ye kadar bi sorun la karsılasmadım.. 1 hafta kimyasal gebelik gecirdim, biraz üzüldüm ama sonra toparlandım sonuc ta dünyanın sonu deil Rabbım saglık versin yine olur allahın izniyle, tüp bebekti 3.denememizdi sürec beni baya bi yormustu... Bir gece kendimi cok kötü hissettim, göğsümde agrı vardı koluma vuruyordu sanki göğsümde kuş cırpınıyo gibiydi 3 gun devam etti, göğüs kafesinizde bi boşluk hissi vardı sankı kötü bi haber alırsınızda icinix de bi boşluk olurya, aynı o sekıl.. Kardiyojıye gittim özel ilgilenmesi icin özele gittim, anlattım, tabi bir yandan da aglıyodum istemsizce icimden ağlamak geldi anlattım agladım doktor üzüldü bana. Ekg cektir dedi cektirdim geldim ekg temiz dedi bişey yok dedi stres üzüntü falan dedi. Ultrason cektı birde baktı baktı baktı bisey yok dedi, icinin rahat etmesi icin seni efora gönderiyorum dedi kanda vercek sın dedi, efor cektım kan verdım odasına gittim.. Ama yine ağlıyorum babam gibi olmaktan korkuyorum cünki kalp hastalıgı bana cok caresiz bi hastalık gibi gelıyor, herseyin temiz dedi bi sıkıntı yok dedi. Sürekli kardiyolaga gitmenede gerek yok dedi.. Tansiyon yok seker yok kolesterol yok kanın cok güzel dedi.. Korkma dedi, biraz içime su serpti, sonrasında kagıtlarımı zarfa koyarken oldukı yürüyüş yaparken merdiven cıkarken koşarken göğsünde agrı olursa yine gel bi bakalım dedi, bugun yine göğüs kafesımın ortası agrıo yatarken de agrıo iş yaparkende... Doktor ben aglıyorum dıe bana üzülmüştü, acaba bana yalan söyleyebilirim bişi yok die kafama takıldı. Birde okadar bisey yok dedi eforda ekg de ultrasonda kanda bi sorun olsa cıkmaz mıydı. Tekrar gitsem bana hangı testler yapar biraz kafamda soru işareti kaldı, doktorlarada gğvenemıo insan
Bu durumu yaşadınız mı hiç bilmiyorum ya da ailenizde kalp hastası olan,ağır operasyonlar geçiren, kritik ameliyatlar atlatan birileri olsaydı ve bu korkuları yaşasaydıniz emin olun böyle dusunemezdiniz..Ki bu da bir rahatsızlıktır..Peki gercekten doktorlari bu sekilde mesgul etmeye hakkiniz var mi? Gercekten rahatsiz olanlar randevu bulamiyor
Bence kardiyolog yerine psikolog ya da psikiyatra gidin (kalp hastasi olarak soyluyorum bunu)
Yaaa gecmiş olsun rahatsızlıgınız ne
Soylemem, onu kafaya takar ve googlellarsiniz ve yarin sabah yine doktora gidip boyle boyle olabilir mi acaba dersiniz. Sizde anksiyete bozuklugu var ve bu cok normal, babaniz yaninizda vefat etmis. O yuzden siz psikologa gidin
Gercekten öyle yapıyorum
D Dobra anne bakin ne yazmisim yukarda, ne konusulmus. Okumamissiniz bile bir de gelmis beni elestiriyorsunuz.Peki gercekten doktorlari bu sekilde mesgul etmeye hakkiniz var mi? Gercekten rahatsiz olanlar randevu bulamiyor
Merhaba. Belki bir nebze olsun yaşadıklarım size iyi gelir kendinizi yanlız hissetmezsiniz diye yazıyorum. Ben babamı 3 yıl önce kaybettim ani kalp krizinden ve ölüm haberini almadan önce telefonda konuştum. Sonrasında anksiyete bozukluğu ve opsesif düşünceler yerleşti beynime belki inanmazsınız ama öyle şeyler yaşadım ki öyle zor zamanlar geçirdim ki anlatsam roman olur belki. Seni çok iyi anlıyorum ama bu hastalığın tek çaresi tevekkül etmek, sen ne kadar neyden korkarsan kork ölüm gelecekse geliyor , gelmeyecekse gelmiyor sadece yaşadığın anı kaçırıyorsun kendini endişe haline sürüklerken. Kalple alakalı sıkıntın olsa emin ol doktorlar bulurdu demek ki sen sağlıklısın demek ki bunu sana yapan beynin o yüzden beynine hükmet, elimde değil gibi cümleler bana hiç inandırıcı gelmiyor cunku gerçekten istersen sen beynini kontrol edersin. Ki muhtemelen bilinçaltın sana oyun oynuyor sürekli ve sen sürekli bu oyuna düşüyorsun . Neden ? Bilincaltı çocuk gibidir ve orda zaman kavramı yoktur 50 yıl önce bile yaşasan bazı şeyleri sana suan yaşıyor gibi hissettirir ben beynimi tanıyarak üstesinden geliyorum bu hastalığın. Kişisel gelişim kitaplarının aşırı faydaları var okumanı tavsiye ederim. Özellikle bilinçaltının gücü kitabı tekrar tekrar okuduğunda algıların değişiyor. Umarım faydalı olmuşumdur . Şifa diliyorumSelam kızlar.. 2015 de babamı kalpten kaybettim yanımda öldü, Ogün bugun dur ben kalpten cok korkarım süreklı kalp doktoruna giderim muayne olurum, simdi ye kadar bi sorun la karsılasmadım.. 1 hafta kimyasal gebelik gecirdim, biraz üzüldüm ama sonra toparlandım sonuc ta dünyanın sonu deil Rabbım saglık versin yine olur allahın izniyle, tüp bebekti 3.denememizdi sürec beni baya bi yormustu... Bir gece kendimi cok kötü hissettim, göğsümde agrı vardı koluma vuruyordu sanki göğsümde kuş cırpınıyo gibiydi 3 gun devam etti, göğüs kafesinizde bi boşluk hissi vardı sankı kötü bi haber alırsınızda icinix de bi boşluk olurya, aynı o sekıl.. Kardiyojıye gittim özel ilgilenmesi icin özele gittim, anlattım, tabi bir yandan da aglıyodum istemsizce icimden ağlamak geldi anlattım agladım doktor üzüldü bana. Ekg cektir dedi cektirdim geldim ekg temiz dedi bişey yok dedi stres üzüntü falan dedi. Ultrason cektı birde baktı baktı baktı bisey yok dedi, icinin rahat etmesi icin seni efora gönderiyorum dedi kanda vercek sın dedi, efor cektım kan verdım odasına gittim.. Ama yine ağlıyorum babam gibi olmaktan korkuyorum cünki kalp hastalıgı bana cok caresiz bi hastalık gibi gelıyor, herseyin temiz dedi bi sıkıntı yok dedi. Sürekli kardiyolaga gitmenede gerek yok dedi.. Tansiyon yok seker yok kolesterol yok kanın cok güzel dedi.. Korkma dedi, biraz içime su serpti, sonrasında kagıtlarımı zarfa koyarken oldukı yürüyüş yaparken merdiven cıkarken koşarken göğsünde agrı olursa yine gel bi bakalım dedi, bugun yine göğüs kafesımın ortası agrıo yatarken de agrıo iş yaparkende... Doktor ben aglıyorum dıe bana üzülmüştü, acaba bana yalan söyleyebilirim bişi yok die kafama takıldı. Birde okadar bisey yok dedi eforda ekg de ultrasonda kanda bi sorun olsa cıkmaz mıydı. Tekrar gitsem bana hangı testler yapar biraz kafamda soru işareti kaldı, doktorlarada gğvenemıo insan