- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 34
- Konu Sahibi Kumsal6161
Selam kızlar.. 2015 de babamı kalpten kaybettim yanımda öldü, Ogün bugun dur ben kalpten cok korkarım süreklı kalp doktoruna giderim muayne olurum, simdi ye kadar bi sorun la karsılasmadım.. 1 hafta kimyasal gebelik gecirdim, biraz üzüldüm ama sonra toparlandım sonuc ta dünyanın sonu deil Rabbım saglık versin yine olur allahın izniyle, tüp bebekti 3.denememizdi sürec beni baya bi yormustu... Bir gece kendimi cok kötü hissettim, göğsümde agrı vardı koluma vuruyordu sanki göğsümde kuş cırpınıyo gibiydi 3 gun devam etti, göğüs kafesinizde bi boşluk hissi vardı sankı kötü bi haber alırsınızda icinix de bi boşluk olurya, aynı o sekıl.. Kardiyojıye gittim özel ilgilenmesi icin özele gittim, anlattım, tabi bir yandan da aglıyodum istemsizce icimden ağlamak geldi anlattım agladım doktor üzüldü bana. Ekg cektir dedi cektirdim geldim ekg temiz dedi bişey yok dedi stres üzüntü falan dedi. Ultrason cektı birde baktı baktı baktı bisey yok dedi, icinin rahat etmesi icin seni efora gönderiyorum dedi kanda vercek sın dedi, efor cektım kan verdım odasına gittim.. Ama yine ağlıyorum babam gibi olmaktan korkuyorum cünki kalp hastalıgı bana cok caresiz bi hastalık gibi gelıyor, herseyin temiz dedi bi sıkıntı yok dedi. Sürekli kardiyolaga gitmenede gerek yok dedi.. Tansiyon yok seker yok kolesterol yok kanın cok güzel dedi.. Korkma dedi, biraz içime su serpti, sonrasında kagıtlarımı zarfa koyarken oldukı yürüyüş yaparken merdiven cıkarken koşarken göğsünde agrı olursa yine gel bi bakalım dedi, bugun yine göğüs kafesımın ortası agrıo yatarken de agrıo iş yaparkende... Doktor ben aglıyorum dıe bana üzülmüştü, acaba bana yalan söyleyebilirim bişi yok die kafama takıldı. Birde okadar bisey yok dedi eforda ekg de ultrasonda kanda bi sorun olsa cıkmaz mıydı. Tekrar gitsem bana hangı testler yapar biraz kafamda soru işareti kaldı, doktorlarada gğvenemıo insan