• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalp rahatsızlığı ve annelik

eylulsonmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2025
2
3
1
24
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 senedir evliyim ve doğuştan kalp rahatsızlığım var daha önce kalp ameliyatı oldum fakat yine değişmesi gereken bir damar varmış tekrar ameliyat olmam gerekiyormuş doktorum bana gebelik düşünmemelisin dedi anne olmayı öyle çok istiyorum ki kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz lütfen sağlığıma kavuşmam ve annelik hissini benimde tadabilmem için dua edermisiniz Allah razı olsun

Rabbim en kısa sürede sağlıkla mutlulukla kolaylıkla hamile kalmanı ve sürdürebilmeni nasip etsin. Rabbim ol derse olmayacak hiç bir şey yok inşallah kucağın evlatlarla dolsun 🤲

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2 senedir evliyim ve doğuştan kalp rahatsızlığım var daha önce kalp ameliyatı oldum fakat yine değişmesi gereken bir damar varmış tekrar ameliyat olmam gerekiyormuş doktorum bana gebelik düşünmemelisin dedi anne olmayı öyle çok istiyorum ki kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz lütfen sağlığıma kavuşmam ve annelik hissini benimde tadabilmem için dua edermisiniz Allah razı olsun
Allah hayırlısıyla, kolaylıkla, güzellikle sağlıklı bir şekilde annelik hissini tatmanızı nasip etsin inşallah 🙏

Back
X