- 26 Ağustos 2023
- 1.287
- 2.433
- Konu Sahibi Delirmekuzereyim
Kizlar 17 günlük bebegim var ilk bebegim.. Konu babanem ayni site de oturuyoruz maalesef çocuğumu öpüyor sürekli kalbi kirilsin istemiyorum yaşlı yok sütün yok yok göğüsün yok ( var cocugum gayet kilo alimi iyi sütüm de hatta akiyor ped kullaniyorum) ben eve kendi komşularımi dahi istemedim ya daha kirkimiz bile cikmadi kışa giriş aylari salgın hastaliklar vs hepsini geçtim daha cok taze benim bebegim küçücük savunmasiz bugün tutup komşusu ve komsusunun engelli kardesini getirdi cat kapi mesele sadece gelmeleri değil iki dakika mutfaga gittim geldim gördüğüm manzara korkunçtu engelli kiz bebegimi ayakta kucağında tutuyor kizin zihinsel engeli var asla kucumsedigim icin degil ama dusurebilir ve şapır şupur öpüyor elim ayağım titredi almak istedim kiz ben tutucam diye bağırdı elinden zor aldim karni acikmistir diye sinirlerim bozuldu gözlerim doldu herkesin evladı kendine kıymetli kimseyi kucumsedigimden değil kimsenin kalbi kirilsin da istemiyorum ama bebeğim savunmasiz ve onu korumasi gereken kisi benim babanemi de üzmek sert konusmak istemiyorum cok yasli ama çocuğumu da sokakta bulmadim napicam kafayi bozuyorum bebegime hemen banyo yaptırdım aglaya aglaya benim sinavim kayinvaldem değil arkadaslar kendi babanem gercekten moralim bozuk