Kalp kirmaktan korkmak ve daha 17 günlük bebegim

Delirmekuzereyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
1.287
2.433
Kizlar 17 günlük bebegim var ilk bebegim.. Konu babanem ayni site de oturuyoruz maalesef çocuğumu öpüyor sürekli kalbi kirilsin istemiyorum yaşlı yok sütün yok yok göğüsün yok ( var cocugum gayet kilo alimi iyi sütüm de hatta akiyor ped kullaniyorum) ben eve kendi komşularımi dahi istemedim ya daha kirkimiz bile cikmadi kışa giriş aylari salgın hastaliklar vs hepsini geçtim daha cok taze benim bebegim küçücük savunmasiz bugün tutup komşusu ve komsusunun engelli kardesini getirdi cat kapi mesele sadece gelmeleri değil iki dakika mutfaga gittim geldim gördüğüm manzara korkunçtu engelli kiz bebegimi ayakta kucağında tutuyor kizin zihinsel engeli var asla kucumsedigim icin degil ama dusurebilir ve şapır şupur öpüyor elim ayağım titredi almak istedim kiz ben tutucam diye bağırdı elinden zor aldim karni acikmistir diye sinirlerim bozuldu gözlerim doldu herkesin evladı kendine kıymetli kimseyi kucumsedigimden değil kimsenin kalbi kirilsin da istemiyorum ama bebeğim savunmasiz ve onu korumasi gereken kisi benim babanemi de üzmek sert konusmak istemiyorum cok yasli ama çocuğumu da sokakta bulmadim napicam kafayi bozuyorum bebegime hemen banyo yaptırdım aglaya aglaya benim sinavim kayinvaldem değil arkadaslar kendi babanem gercekten moralim bozuk

Bebeğimde eşimde sigara içiyorlardı. Doğduğu gün bi baktım dılardan geliyorlar ben salağım ya anlamıcam sandılar. Leş gibi kokuyorlardı ikisini de azarladım o gün ikisini de eve yolladım sabah geldiler o gündür bugündür sigara içmiyorlar yanlarında. Eşim bıraktı gibi birşey. Bazen bebeğimiz için sert olmak zorundayız. 3 ay boyunca kendi annem dahil kimseye öptürmedim. Öpene çemkirdim hiç de pişman değilim kalpleri de kırıldıysa yapacak birşey yok. Mesela geçen kayınvalidemden hastalık geçti kendisini çok severim ama hastalığa dikkat etmiyor. Hasta olmasına rağmen öptü çocuğu yine azarladım bi şekilde öğrenecek bu durumu. O hafif atlatıyordu ama bebeğim ateşlendi ne gerek var ki. Kalp kırın bu konuda asla da çekinmeyin.

Kizlar 17 günlük bebegim var ilk bebegim.. Konu babanem ayni site de oturuyoruz maalesef çocuğumu öpüyor sürekli kalbi kirilsin istemiyorum yaşlı yok sütün yok yok göğüsün yok ( var cocugum gayet kilo alimi iyi sütüm de hatta akiyor ped kullaniyorum) ben eve kendi komşularımi dahi istemedim ya daha kirkimiz bile cikmadi kışa giriş aylari salgın hastaliklar vs hepsini geçtim daha cok taze benim bebegim küçücük savunmasiz bugün tutup komşusu ve komsusunun engelli kardesini getirdi cat kapi mesele sadece gelmeleri değil iki dakika mutfaga gittim geldim gördüğüm manzara korkunçtu engelli kiz bebegimi ayakta kucağında tutuyor kizin zihinsel engeli var asla kucumsedigim icin degil ama dusurebilir ve şapır şupur öpüyor elim ayağım titredi almak istedim kiz ben tutucam diye bağırdı elinden zor aldim karni acikmistir diye sinirlerim bozuldu gözlerim doldu herkesin evladı kendine kıymetli kimseyi kucumsedigimden değil kimsenin kalbi kirilsin da istemiyorum ama bebeğim savunmasiz ve onu korumasi gereken kisi benim babanemi de üzmek sert konusmak istemiyorum cok yasli ama çocuğumu da sokakta bulmadim napicam kafayi bozuyorum bebegime hemen banyo yaptırdım aglaya aglaya benim sinavim kayinvaldem değil arkadaslar kendi babanem gercekten moralim bozuk
kalp kırmak mı ınsanları da ıkıye bolebılırım . evladım ve onun saglıgıysa konu anamı babamı tanımam.. sız de oyle olun agzım yuzum seyırdı.. kıbarca soyle olmadı bagır cagır kov ... valla dusun.. babannecıgının kalbi mi evladının canı mı?? bebekler hastalıkları bız gıbı atlatmıyor burnu bı doluyor. ne nefes alıyor ne emıyor... !!! allahım.. ben bıle delırdım..

Ayyy okurken sinirlendim. Sizi düşünemiyorum bile. Çok çok haklısınız. Ben kendim o kadar küçükken çocuğumu öpmeye kiyamiyordum. Allah korusun küçücük bebek hastalık kapar. Babanıza söyleyin o konuşsun kendi annesiyle.

Daha yeni 15 ekimde down sendromlu bir çocuk bebek görmesinde 40 günlük bebeği 6. Kattan aşağı attı ve bebek öldü malesef.Internete yazarsanız haberi okuyabilirsiniz.Bebeginizi lütfen yanında büyükler var diye bırakmayın tuvalete bile olsa.Hatta birdaha misafir olarak almayın evinize cunku o daha çok küçük kendini savunamayacak yaşta.Olacak diye birsey yok ama olsun.Ayrica daha küçücük niye herkesin kucağında geziyor herkes sapur supur öpüyor etraf mikrop bakteri kaynıyor.Hastaneye gidecem ağrım var aşı var kontrolum var cart curt bahane bulun kabul etmeyin.

Oooo, asla felaket tellalı olmak istemem ama yazmak zorundayım.
Daha birkaç hafta önce yenidoğan bir bebeği engelli bir çocuk pencereden attı.
Ne yapın edin, o zihinsel engelli çocuğu eve almayın.
Bunun için değil kalp kırmak tuz buz ederim ben olsam. Bebeğime bir şey olacağına varsın kıyamet kopsun, hiç önemli değil.
Dudağında uçuk olsa mesela bebeğe geçince ciddi sorunlar yaşatabiliyor, aman diyeyim.
Derhal hayır deyin, çağırmayın, kapıyı açmayın. Ben olsam direkt söylerdim gelmeyin diye. Kökten çözüm valla.
Evladımın canı yanacağına başkaları üzülsün, umurumda olmaz.

bugün tutup komşusu ve komsusunun engelli kardesini getirdi cat kapi mesele sadece gelmeleri değil
Nasıl mesele değil? 17 günlük bebekten söz ediyoruz, ne hakla ne hadle çat kapı elalemi getirebiliyor? Benim eşim o manzarayı görseydi babaanneymiş yaşlıymış misafire ayıpmış demez atardı hepsini kapının önüne. Zihinsel engelli biri çocuğu almış vermiycem ben tutucam diye bağırmış. Aklı gitmiştir bebeğin. Ya babaannenizin kalbini kırarsınız ya da engelli kişi çocuğun başına bir iş getirir.

Açın bakın haberleri. Zihinsel engelli kız misafir gittiği evdeki bebeği 7. kattan aşağı attı. Kaza değil doğal afet değil, birisi çocuğunuzu öldürüyor. O anne ömür boyu bunun acısını çekecek, vicdan azabından kurtulamayacak.

Bir de bebeklere neden oyuncak gibi davranılıyor? O küçük bir insan arkadaşlar, eline alıp mıncıramazsın, salyalarını üzerine akıtamazsın. Bağışıklık sistemi henüz gelişmemiş, savunmasız küçük bir insan o.
Oyuncak bebek gibi elden ele dolaştırılıyor, hayret bir şey.
Azıcık sert tutsan eti kemiği incinir onun. Annesi babası dışında kimsenin dokunmaya hakkı yok bence.
Benim yeğen 3 yaşına geldi, daha yeni yeni rahat dokunabiliyorum. Ki sarılabilir miyim diye soruyorum minişime, evet derse sarılıyoruz. Çocuğu tutup zorla saldırmıyorum.
Başkalarının çocuklarını acilen rahat bırakmamız gerekiyor. Çok istiyorsak kendimiz doğurabiliriz, bu kadar net.

X