- Konu Sahibi denizzzzz3465
-
Merhaba bende bu ara çok herşeyi kafaya takıyorum zaten takıntılı insanım en ufak üzüntüde kabuğuma çekilip günlerce ağlarım aşırı duygusalımdır ağzımda ekmek varken durup durup ağlamışlığım var bir dizi izlerken durup durup ağlarım heeer şeye ağlar oldum bazen kalbim ağzımda atıyor sanki hep böyle kötü günlerim olacakmış gibi geçiyor bu süre de hep kalbim sıkışıyor ama sıkıntı dan oluyor Buda aslında normal. Hep stres üzüntü biyere kadar sonra hep bedenden bi şekilde çıkıyor oda hastalık olarak Allah uzak götürsün.. psikologlar iyi geliyor öneririm. Benim sıkıntım mesela maddi yöndendi bide tüp bebek serüvenine atılacağız ondan önceki geçirdiğim çocuk konusunda travmatik sorunlar çevre faktörü felan. Sende alta yatan nedenleri bulman için psikolog dan destek alabilirsin çok da iyi geliyorÖncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
Teşekkür ederim herkese şimdiden
Öncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
Herkes biontech aşısı yaptırdı. Herkes kalp krizi mi geçiriyor? Aşı ve kalp hastalıklarını tetikleme mevzusu gerçekten tartışmalı ama bırakın artık olan olmuş, hepimiz yaptırdık. Kalp hastalıkları artmış olabilir ama çevresel faktörlere bağlı bazı başka hastalıklarda da artış var, heşeyi aşıya endekslememek lazım. Hastalık ve kalp krizi her zaman var olan bir şeydi. Geçirenlerin oranı geçirmeyenlere kıyasla aşırı düşük, siz neden kalp krizi geçiresiniz? Allah korusun ama düşünmeyin bunları.Öncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
Öncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
Cenazemiz olduğu için burayla ilgilenmiyorum hadi sen başka tercihlere istedign kaos çıkmaz burdaben başka coinlerin aşını tercih ederdim. bitcoin son zamanlarda epey düşüşte.
istenilen kaos çıkmadığı için soru sahibi siteye tekrar dönüp bakmamış.
Memleketeyim şuan İstanbul a döner donmez insllh alicamDestek almalısınız. Buralarda dolanmaya devam ederseniz kalp krizi korkularınıza yeni yeni korkular eklersinizkafanızı meşgul edin
Gittim temiz dedi ama bir türlu icm rahat etmiyor en ufak Ağrı'da kafama takiyorumBitcoin degildir o, biontech’tir.
Bir kardiyologa gidip check up tarzi muayene olabilirsiniz, korku icinde beklemekten iyidir
Yok işte bittiğinin farkında olcaz geride bıraktıklarınımızın fılan.Bilmiyorum ama ben ölümden hiç korkmuyorum. Elbet herkes gibi bir gün ben de öleceğim. Ve benim için bitecek. Bittiğini farkımda bile olmayacağım büyük ihtimalle. Çocuklarım ardımdan üzülecekler. Umarım onlar da çok derin sarsılmaz, bir süre sonra hayatlarına devam ederler. Bu kadar. Ölüm bu kadar basit benim için. Belki siz de basitleştirirseniz korkunuzu kontrol edebilirsiniz.
Evet çok haklısınız kafamı dağıtacak çok şeyle uğraşıyorum ama iki dk oturunca hemen geliyor aklımaİnsan ağzından çıkana neyi beklediğine dikkat etmeli hasta iseniz tedavi olun çünkü bu şekilde sürekli olacağım derseniz kendinize cekiceksiniz durumu.
İnsan hayatta birçok şeyi yaşayacak olabilir kalp krizi de dahil. Rabbim korusun muhafaza eylesin zor durumlardan böyle anlardan. mümkün olduğunca eğer inaniyorsan salavat çek iyi gelir. Başka şeylerle meşgul olmaya çalış boş durma gerekirse meşgalen çok olsun düşünmeye fırsat bulma.
Genel anlatsanız Bızde faydalansakBelirsizlik hiç yok aslında. Bir ara bunları size uzun uzun anlatayım.
Aklınızın ermedıgı konularla alay etmek cehalet gostergesidirAnka Hanım yoksa siz gidip geldiniz mi...
Telefon otomatik bitcoin yazmış sonradan fark ettim ama duzeltemedimÖncelikle bitcoin aşısına çok güldüm özür dilerim
Annemin de panik atağı kalp krizi geçirmesiyle başladı. Kalp krizinden sonra ölüm korkusu nedeniyle yanıma gelirdi ölecek miyim beni kontrol eder misin diye ağlardı. kalp doktorunun kapısını aşındırdık en son doktor bana dedi ki anneni psikiyatriye götür. İlaca başladılar ve 1 ay içinde annem çok rahatladı. Evet ilaç çok iyi bir şey değil ama o rahatlama olmadan yol alabilir misiniz bilmiyorum. Şu an annem ilaç kullanmıyor ve panik atak durumu da yılda 1 falan yaşıyor eğer stresli bir şey yaşarsa o da. Bu korkunun insanı ne hale getirdiğini çok iyi gözlemledim paylaşın mutlaka biriyle paylaşın o an hislerinizi. Yalnız kalmayın ve destek alın çok güçlüsünüz atlatabilirsiniz. Kalp krizi ya da ölüm fikirleri bizim de korktuğumuz şeyler ama sizi kat kat fazla etkiliyor. Adım atın onu yenebilirsiniz korkmayın :)
Herkes biontech aşısı yaptırdı. Herkes kalp krizi mi geçiriyor?
Ben geçirmedim hayret.
Guvendiginiz bir doktora daha gidin. Rahatlamazsaniz bir de psikiyatra gidinGittim temiz dedi ama bir türlu icm rahat etmiyor en ufak Ağrı'da kafama takiyorum
merhaba bitcoin değil biontech aşının adı kusura bakmayın komiğime gittiÖncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
Alay falan etmedim size ne oluyor? Dinlemeyi de çok isterim ayrıca. Her bilgiye acigim. Gelip de giden yok demiştim onun üstüne öyle net ifade yazınca hanımefendi kendimce espri yaptim neden alay edeyim. UfAklınızın ermedıgı konularla alay etmek cehalet gostergesidir
Ogrenebılır misiniz idrak yollarınızda tıkanma olur mu bılemıyorum ama yine de bir dinlemeyi denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?