- 28 Mayıs 2024
- 92
- 25
- 3
- 25
- Konu Sahibi denizzzzz3465
-
İnsan ağzından çıkana neyi beklediğine dikkat etmeli hasta iseniz tedavi olun çünkü bu şekilde sürekli olacağım derseniz kendinize cekiceksiniz durumu.Öncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
Teşekkür ederim herkese şimdiden
Aslında bu tür rahatsızlıklarda genelde korkulan ölüm olmuyor. Ölüme doğru gittiğini düşünürken yaşanan çaresizlik, bunalma hissi vs anlatılmaz yaşanır. Hani o an insan ölse kurtulur zaten. Bu durumdan korktuğumuz için etraftan ölüm korkusu gibi algılanıyor. Konu sahibi kalp krizinden korkuyor mesela. Çünkü kalp krizi geçirirse yaşayabileceği sıkıntıları canlandırıyor kendi içinde. Allah korusun o kaygılı anda ölüm mü yoksa bu sürünme hali mi deseler ben şahsen ölüp kurtulmayı seçerdim. Arkada bıraktıklarımı da düşünecek durumda olamazdım. O derece rahatsız bi his işte.Bilmiyorum ama ben ölümden hiç korkmuyorum. Elbet herkes gibi bir gün ben de öleceğim. Ve benim için bitecek. Bittiğini farkımda bile olmayacağım büyük ihtimalle. Çocuklarım ardımdan üzülecekler. Umarım onlar da çok derin sarsılmaz, bir süre sonra hayatlarına devam ederler. Bu kadar. Ölüm bu kadar basit benim için. Belki siz de basitleştirirseniz korkunuzu kontrol edebilirsiniz.
Hep şu kafaya erişmek istemişimdir ya harikasinizz. Ben ölümden deli gibi korkuyorum. Hatta bazen diyorum ki ölüm gibi bir gerçek varken nasıl kafayı yemeden normal yaşayabiliyoruz. Ölüm anında aci çekmek, ruhunu teslim etmek, kremler sürüp oksadigin o değerli bedeninin tabuta girip oradan toprağa nakledilmesi ve çürüyüp böceklere yem olacak olmak, geriye sadece kemiklerin kalması, ruhun için ise sonrası koca belirsizlik, ızdırap mi çekeceksin rahat mı olacaksın ya da hiçbir şey hissetmeyecek misin, gidip de gelen bir kişi olmamiş. Her şey çok belirsiz ve belirsiz olan her şey çok korkunctur.... Ama bir şekilde hayatın doğum kadar normal bir gerçeği aslında..Bilmiyorum ama ben ölümden hiç korkmuyorum. Elbet herkes gibi bir gün ben de öleceğim. Ve benim için bitecek. Bittiğini farkımda bile olmayacağım büyük ihtimalle. Çocuklarım ardımdan üzülecekler. Umarım onlar da çok derin sarsılmaz, bir süre sonra hayatlarına devam ederler. Bu kadar. Ölüm bu kadar basit benim için. Belki siz de basitleştirirseniz korkunuzu kontrol edebilirsiniz.
Panik atak sorunu olan hanimin başlığına da hiç yazilmayacak şeyler yazdım gerçi şuan. Helal edin lütfenHep şu kafaya erişmek istemişimdir ya harikasinizz. Ben ölümden deli gibi korkuyorum. Hatta bazen diyorum ki ölüm gibi bir gerçek varken nasıl kafayı yemeden normal yaşayabiliyoruz. Ölüm anında aci çekmek, ruhunu teslim etmek, kremler sürüp oksadigin o değerli bedeninin tabuta girip oradan toprağa nakledilmesi ve çürüyüp böceklere yem olacak olmak, geriye sadece kemiklerin kalması, ruhun için ise sonrası koca belirsizlik, ızdırap mi çekeceksin rahat mı olacaksın ya da hiçbir şey hissetmeyecek misin, gidip de gelen bir kişi olmamiş. Her şey çok belirsiz ve belirsiz olan her şey çok korkunctur.... Ama bir şekilde hayatın doğum kadar normal bir gerçeği aslında..
Benim babam çok ani bir kalp krizi ile öldü. Aslında 2 gün kalp krizi geçirmiş ama soğuk algınlığı sanmış. 112 ile acile gitmişler. Acilde dr söylemiş ona kalp krizi geçirdiğini. Sonra anjiyoya almışlar ve anjiyodan çıkamadı. Düşünüyorum babamın çektiği acı ve çaresizliği. Orada değildim ama doktor kalp krizi geçiriyorsunuz deyince çok kötü demiştir eminim. Sonrasını hayal ediyorum hep, ne olmuştur, ne düşünmüştür, ne hissetmiştir. Sonra o öldü ve onun için bitti. Bize çok derin bir mutsuzluk, üzüntü, özlem kaldı. Nefesimiz çok geldi, dar geldi uzuun bir süre.Hep şu kafaya erişmek istemişimdir ya harikasinizz. Ben ölümden deli gibi korkuyorum. Hatta bazen diyorum ki ölüm gibi bir gerçek varken nasıl kafayı yemeden normal yaşayabiliyoruz. Ölüm anında aci çekmek, ruhunu teslim etmek, kremler sürüp oksadigin o değerli bedeninin tabuta girip oradan toprağa nakledilmesi ve çürüyüp böceklere yem olacak olmak, geriye sadece kemiklerin kalması, ruhun için ise sonrası koca belirsizlik, ızdırap mi çekeceksin rahat mı olacaksın ya da hiçbir şey hissetmeyecek misin, gidip de gelen bir kişi olmamiş. Her şey çok belirsiz ve belirsiz olan her şey çok korkunctur.... Ama bir şekilde hayatın doğum kadar normal bir gerçeği aslında..
Bitcoin değildir o bitcoin olsa duramazsınızÖncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
bir panik atak anksiyeteli olarak seni çok iyi anlıyorum ayrıca hastalık hastalığıda yaşıyoruz. Bende ne görsem ya yaşarsam diye korkuyorum hep. Kendini şöyle rahatlat hiç aşı olmayıp kalp krizi geçirende çok kaderinde ne varsa onu yaşıcaksın bunu sürekli düşünüp dillendirme biliyorum çok zor ama yapcak bişeyimiz yok. Günde elli kere fenalaşıyorum her seferinde koekuyorum bende. En kısa zamanda psikoloğa gitmemiz lazımÖncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
Evet çok haklısın en kısa zamanda bende gidicem inşallahbir panik atak anksiyeteli olarak seni çok iyi anlıyorum ayrıca hastalık hastalığıda yaşıyoruz. Bende ne görsem ya yaşarsam diye korkuyorum hep. Kendini şöyle rahatlat hiç aşı olmayıp kalp krizi geçirende çok kaderinde ne varsa onu yaşıcaksın bunu sürekli düşünüp dillendirme biliyorum çok zor ama yapcak bişeyimiz yok. Günde elli kere fenalaşıyorum her seferinde koekuyorum bende. En kısa zamanda psikoloğa gitmemiz lazım
Bitcoin degildir o, biontech’tir.Öncelikle herkese merhabalar konuya nerden girecegimi bilmiyorum ama kısaca anksiyete ve panik atağim var hiç kolay şeyler yaşamadım halende yaşamaya devam ediyorum devamlı birşeyleri kafaya takiyorum şimdi de kalp krizi geciricem diye korkuyorum az önce karşıma bir haber çıktı bu gunlerde kalp krizi çoğaldı özelikle Corona aşısı yapanlar tehlikede bende iki doz bitcoin aşısı yaptırdım her dk kalp kirizi gecirecem diye bekliyorum lütfen rahatlayacak biseyler yazın çok yoruldum artık takatim kalmadi
Belirsizlik hiç yok aslında. Bir ara bunları size uzun uzun anlatayım.Hep şu kafaya erişmek istemişimdir ya harikasinizz. Ben ölümden deli gibi korkuyorum. Hatta bazen diyorum ki ölüm gibi bir gerçek varken nasıl kafayı yemeden normal yaşayabiliyoruz. Ölüm anında aci çekmek, ruhunu teslim etmek, kremler sürüp oksadigin o değerli bedeninin tabuta girip oradan toprağa nakledilmesi ve çürüyüp böceklere yem olacak olmak, geriye sadece kemiklerin kalması, ruhun için ise sonrası koca belirsizlik, ızdırap mi çekeceksin rahat mı olacaksın ya da hiçbir şey hissetmeyecek misin, gidip de gelen bir kişi olmamiş. Her şey çok belirsiz ve belirsiz olan her şey çok korkunctur.... Ama bir şekilde hayatın doğum kadar normal bir gerçeği aslında..
Anka Hanım yoksa siz gidip geldiniz mi...Belirsizlik hiç yok aslında. Bir ara bunları size uzun uzun anlatayım.
Tamamen haklısınız ama o kafaya bunları anlatamazsınızBilmiyorum ama ben ölümden hiç korkmuyorum. Elbet herkes gibi bir gün ben de öleceğim. Ve benim için bitecek. Bittiğini farkımda bile olmayacağım büyük ihtimalle. Çocuklarım ardımdan üzülecekler. Umarım onlar da çok derin sarsılmaz, bir süre sonra hayatlarına devam ederler. Bu kadar. Ölüm bu kadar basit benim için. Belki siz de basitleştirirseniz korkunuzu kontrol edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?