Kalp Kapakçığı Gevşemesi

Pohpoh__Perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2012
15
1
36
İstanbul
Benim bir arkadaşımın uzun süredir kalbi sıkışıyordu, doktora gitti ve kalp kapakçıı gevşemesi teşhisi kondu.Çok ileri değilmiş sadece bir tanesi gevşemiş arkadaşım çok zorlanıyor ama doktoru 2 yılda bir konturole gel 18 yaşından sonra ilaç tedavisine başlarız ilerlerse demiş.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen söylesin.Çünkü çok zorluk çekiyor başka bir doktora gidicek yakında 2 yılda bir konturol demesi bizi şaşırttı...

canım konuyu acalı uzun zaman gecmıs ama yınede yazmak ıstedım kı gordugum kadarıyla kımsede yorum yapmamıs hıc bı sekılde.. bana da tam 3 gun once bu teşhis konuldu. sol kapakçıkta gevşeme ve mitral kapak yetmezlığı... benım rahatsızlıgımda buymus sımdı ılaclarım var yaklasık bı altı kutu felan bır de ısım vermeyım kan ve demır eksıklıgım varmıs benım onun ıcınde bı takım ılaclar verdı onlarıda kullanıyorum ama bana ayda bır defa hıc aksatmadan kontrole gelmemı soyledı doktorum hatta ne zaman kendmı kotu hıssedersem o zaman gelmemı de soyledi.. fakat 2 yılda bır gel demek ne demek kı ya olur muymus hıc oyle sey kalp bu.. hem nasıl bu teşhısı koydu doktoru tahlıllerı yapıldı mı arkadasının veya hormon testlerı yapıldı mı kalp grafiği ekg ve eko'su cekıldı mı ... bu doktorlar ıyıce sasırdı artık kendılerını belkı de kalp kapakcıgı gevsemesı bıle yok arkadasının kendınce oyle bı teşhis koymuş çünkü ben inan ki artık rahatsızlıgmdan dolayı haraket bıle edemez oldum nerdeyse bıgun ıyıysem dıger gun kotuyum. kotuyum dedıgımde yatak yorgan yatmak felan değil bıldigin sankı başım bedenıme ağır gelıyor o derece.. bence arkdasının uzman bı doktora muayene olması gerek.. geçmiş olsun canım ALLAH hıc bırımızın sağlığını eksık etmesın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…