hafif mitral yetersizliği 20 senedir takibim yapılmakta canım ilerleme olup olmadığı hersene kontrol edilir çok şükür çok ilerleme yok hiçbirşeye engel değil ne doğumyaapmana ne spor yapmana beloc kullandım birkaç yıl ama o çarpıntı ilacıymış
tüm doktorlar farklı birşey söyler korkma
cevaplarınız için hepinize çok tşk.ederim.benımkinin derecesini bilmiyorum ilaç verdi 1 ay sonra gel dedi kapakta kalınlaşma ve şekil bozukluğu varmış.yorumlarınızı okuyunca rahatladm pek ilerlemiyo dememkki,
Kızlar bende de var mitral kapak prolapsusu.yüzmeye gidiyordum birgün aşırı çarpıntı şikayetim olmuştu öyle çıktı ortaya.doktor doğuştan olabilir ama herhangi bir sıkıntı oluşturmaz demişti. şuan hamileyim sizce normal doğum yapmama engel midir?
Kızlar bende de var mitral kapak prolapsusu.yüzmeye gidiyordum birgün aşırı çarpıntı şikayetim olmuştu öyle çıktı ortaya.doktor doğuştan olabilir ama herhangi bir sıkıntı oluşturmaz demişti. şuan hamileyim sizce normal doğum yapmama engel midir?
bende de yaklaşık 16 senedir var şu an 21 yasındayım aort ve mitral darlıgı var kapaklarda 21 günde bir deposilin 1.2 igne oluyorum çok şükür şu zamana kadar bi sorun olmadı sadece sürekli takip kontrol altında olman lazım 6 ayda 1 gidiyorum o kadar..
bende de yaklaşık 16 senedir var şu an 21 yasındayım aort ve mitral darlıgı var kapaklarda 21 günde bir deposilin 1.2 igne oluyorum çok şükür şu zamana kadar bi sorun olmadı sadece sürekli takip kontrol altında olman lazım 6 ayda 1 gidiyorum o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?