Kalp hastası olan var mı?

dayının kızına ve sana çok geçmiş olsun.

ameliyattan sonra tabiki çocuk sahibi olabilir fakat hamile kalmadan önce doktoruna danışmak şartıyla ve tüm hamileliği boyunca hatta doğum yapana kadar doktorunun kontrolü altında olmak kaydıyla

ameliyat doğruyu söylemek gerekirse zor bi ameliyat ameliyat sırasında hazırda taze kan vericek kişilerin bulunması lazım
ameliyat sırasında bekliyosunuz dışarıda hastaya acil birşeyler gerekirse zaten anons yapılıyo çağırılıyosunuz
ameliyat bitince doktor sizinle konuşuyo
hasta yoğun bakıma alınıyo herşey normalse 1 gün sonra servise çıkarılıyo

bundan sonra ailesine çok iş düşüyo iyi bir bakımlada 3 ayda tamamen iyileşiyo
tamamen iyileşir dediğim kendi işlerini kendini zorlamayacak kadar yapabilir 6 ay sonra daha normal bi yaşantısı olur

kan sulandırıcı kullanıyor eşim
ayda bir ınr sine baktırıyoruz

siyami ersek hastanesi murat demirtaş
çok iyi bir ekibi var bizimle çok ilgilendiler hastanede çok temiz ve ilgili

evet ansızın çıkması çok zor oluyo biliyorum malesef
kendime olsa belkide bu kadar yorulmazdım ama sevdiğime olması elimden bişey gelememesi çok zor anlıyorum sizleri hemde çok iyi anlıyorum

hiç merak etmeyin ameliyat zor bi ameliyat ama sonuçta hasta uyuyo uyanıyo herşey bitmiş hiç bişey hissetmiyo
uyandığında sadece belki biraz korkar ordada zaten doktorlar başında oluyo
servise çıktığındada siz olucaksınız yanında
korkulacak bişey yok yani
ilk zamanlar kapakların çıkardığı sesten rahatsız olabilir ama geçicek alışıcaktır zamanla
size düşen sabırlı olup ona destek olmanız olucaktır

tekrardan çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

cnm çok teşekkür ederim bilgiler için.cevap veremeyeceksin diye çok korktum doğrusu belki açmazsın diye...

şimdi dayımlara gidiyoruz bilgilerini ve bu sayfayı ileteceğim onlara:)

soracakları birşey olursa tekrar sorarım...

kendine ve eşine iyi bak:)

canım hiç önemli değil
kafanıza takılan bişey olursa rahatça sorabilirsin

çok zor alah herkese şifa versin
benim annem de kalp hastası iki kere kalp krizi geçirdi çok zor gerçekten sevdiğin birinin rahatsız olması...
ama herkese kalp konusunda tavsiye ettiğim bir doktor var Doç.Dr.Tuğrul Okay mükemmel bir doktor muayene ücreti yüksek ama sizi dinliyor hasta yakınlarıyla ilgileniyor annemin de doktoru çok memnunuz

merhaba badısaba benimde rahatsızlığım mitral darlık kapak alanı 1.8 cm..arkadaşım bu hastalık hakkında bana biraz bilgi verirmisin.nette okuduğum şeyler moralimi bozdu. mitral darlıklıların 5 yıl yaşama ihtimali yüzde 50 imiş falan çok canım sıkıldı yani..ameliyatsız yasamamız mümkün değilmi bizim rabbim şifa versin.

kızlar peki bi bilginiz varmı ben bu kalbimdeki sorunu bilmeden 4 sene önce sezeryanla anne oldum.tekrar anne olmak istemem benim hayatımı tehtit edermi bu durumda cocuk edinenler neler yaptı acaba???????????????

bende merak edıyorum hastalıgımı bılmeden 2 defa normal dogum yaptım 2 cı dogumdan 2 gün sonra nefes darlıgıylıgıyla gıtttım ve mıtral yetmezlık teshısı konuldu hemde 3 cü derecedeymıs 2 ay sonra amelıyatıcın basvuracagız

pekı kalbınden ses gelıyormu mekanık kapak takılanlar bır daha amelıyat olması na gerek olyor mu bende de mıtral yetmezlık var 2 ay sonra amelıyat olacagım

3 ay benım ıcın cok uzun bı süre yanı söyle söyleyeyım benım mitral kapagımda yetmezlık var 2 ay sonra amelıyatla mekanık kapak takılacak benım 2 yasında 1 kızım ve 4 aylık bı oglum var 1 ay bıze kayım valıdem bakacak ama sonrasında yanlızım yanı ben amlıyattan 1 ay sonra hala yatmak zorunda mı olacagım cok zor ıslere kalkısmamda en azından cocuklarıma bakabılecek mıyım cevaplarsanız cok sevınırım benım ıcın bu cok önemlı

herkese geçmiş olsun, ben de kalp hastasıyım (doğumsal kalp hastalığı)

başka doğumsal kalp hastalığı olan var mı arkadaşlar?

İyi akşamlar herkese geçmiş olsun öncelikle ve allah şifa versin...
Ben kalp rahatsızlığı olan biri değilim ancak sevgilim de kalp romatizması var ve bildiğim üzere ailede genetik bu hastalık tam olarak ne oluyor yani tedavi süreci ilerde yaşayacağı problemler neler onunla bu konu hakkın da konuşmuyorum ancak ben merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim, lütfen. Ve ailem arama mesafe koyup herhangi bi bahaneyle ilişkimi kesmemi istiyor ne olursa olsun böyle birşey doğru değil gibi geliyor bana ama genetik olması da korkutuyor bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…