- 31 Mart 2008
- 3.704
- 10
- 356
- Konu Sahibi pilli_hatun
mrb cnm çok geçmiş olsunn zor şeyler geçirmişsiniz tekrar çok geçmiş olsun herşey iyi gider inşallah artık... benim bazır sorularım olacak cevaplarsan sevinirim çokkkk
dayımın kızı kalple ilgili iltihap oluyomuş diye vucudu 21 günde bir iğne vuruluyıordu.bayramdan önce kontrol için eko çektirmişler ve kalp kapakçığının 2 tanesinin değişmesi gerektiğini iyi olmadığını sölemişler...istanbula gittiler hangi hastane hangi doktor bilmiyorum bugün öğrenecem....18 yaşında kendisi...
ameliyattan ilrdeki hayatından çocuk sahbi olması konusunda filan.ameliyattan sonra kan sulandırıcı kullanacakmış...bende kullanıyorum emboli hastası olduğum için ömür boyu... bu sitelerde çok araştırdığım için var bölümüm zaten...
ameliyat nasıl zor mu ne kadar sürer sonraki süreci...kan sulandırıcı kullanıyor mu eşin?
birde siz hangi hastane hangi doktora gittiniz...bilgilendirirsen sevinirim belki dertlerine ortak olur onları rahatlatabilitim...
çünkü biliyorum ansızın çıkan şeylerin nasıl moral bozduğunu ama zamanla alışıldığını kendimden...
çok ağlıyor yengem dayım kızı
dayının kızına ve sana çok geçmiş olsun.
ameliyattan sonra tabiki çocuk sahibi olabilir fakat hamile kalmadan önce doktoruna danışmak şartıyla ve tüm hamileliği boyunca hatta doğum yapana kadar doktorunun kontrolü altında olmak kaydıyla
ameliyat doğruyu söylemek gerekirse zor bi ameliyat ameliyat sırasında hazırda taze kan vericek kişilerin bulunması lazım
ameliyat sırasında bekliyosunuz dışarıda hastaya acil birşeyler gerekirse zaten anons yapılıyo çağırılıyosunuz
ameliyat bitince doktor sizinle konuşuyo
hasta yoğun bakıma alınıyo herşey normalse 1 gün sonra servise çıkarılıyo
bundan sonra ailesine çok iş düşüyo iyi bir bakımlada 3 ayda tamamen iyileşiyo
tamamen iyileşir dediğim kendi işlerini kendini zorlamayacak kadar yapabilir 6 ay sonra daha normal bi yaşantısı olur
kan sulandırıcı kullanıyor eşim
ayda bir ınr sine baktırıyoruz
siyami ersek hastanesi murat demirtaş
çok iyi bir ekibi var bizimle çok ilgilendiler hastanede çok temiz ve ilgili
evet ansızın çıkması çok zor oluyo biliyorum malesef
kendime olsa belkide bu kadar yorulmazdım ama sevdiğime olması elimden bişey gelememesi çok zor anlıyorum sizleri hemde çok iyi anlıyorum
hiç merak etmeyin ameliyat zor bi ameliyat ama sonuçta hasta uyuyo uyanıyo herşey bitmiş hiç bişey hissetmiyo
uyandığında sadece belki biraz korkar ordada zaten doktorlar başında oluyo
servise çıktığındada siz olucaksınız yanında
korkulacak bişey yok yani
ilk zamanlar kapakların çıkardığı sesten rahatsız olabilir ama geçicek alışıcaktır zamanla
size düşen sabırlı olup ona destek olmanız olucaktır
tekrardan çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin