Daha fazla şikayetle gittim 140 çıkıyordu nabzım hepsi anksiyete den miş 2 haftadır ilaç alıyorum biraz azalır gibi oldu ama adetim yakın olduğu için ağrılar coştu yine psikiyatri den başka çare yokMerhaba arkadaşlar….
Önceleride sol kulunç bölgemde ağrılarım oluyordu sol omuz ve koluma yayılan. Ara ara olup giderdi. Sağlık ile ilgili kaygılar yaşıyorum zaman zaman da. En ufak bişey de kötü hastalıklar düşünebiliyorum.
Birkaç aydır ara ara baş dönmeleri yaşıyordum nöroloji mr tomografiekildi birşey yok dedi. Dahiliye geçen ay birsürü testler yaptı D vitaminim 5 e düşmüştü onun haricinde herşeyim iyiydi.
1aydır baş dönmelerime baş ağrıları da eşlik ediyordu.
10 gündür sol kalp tarafımda sırt bölgemde bir ağrı gibi böyle rahatsız edici birşey var ön tarafımda da olmaya başladı ve nabzımı ölçtüğümde en yüksek 90 görüyorum fakat sanki cok daha fazla gibi hızlı atıyor kalbim gibi. Bugünde devlet hastanesinde kardiyolojiye gittim ekg temiz ve kalple ilgili bir kan aldı oda temiz. Uştrasonla cok kısa bakar gibi oldu ne gördü de temiz dedi bilmiyoruö cunku cok kısa baktı. Ama ben kalp atıslarımı cok fazla hissediyorum. Baş dönmeleri oluyor ara ara ellerim ataklarım özellikle ellerim ama terliyor. Böyle daralıyorum . Midemde gaz çok fazla . Hareket ettiğimde de o gögüs bölgem böyle çıtlar gibi sesler oluyor.
Psikolojim bozuldu acaba damarlarımda mı bişiy var dedim doktor herşey normal gözüküyor damarlarına bakmak için anjio lazım gerek yok dedi. Bir psikiyatriye gözük istersen dedi ama doktora bile güvenemedim.
Bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlar var mı ? Doktor bişiy yok diyince herkes psikolojik diyor delircemm
Tüm hayatım mahfoldu
Daha fazla şikayetle gittim 140 çıkıyordu nabzım hepsi anksiyete den miş 2 haftadır ilaç alıyorum biraz azalır gibi oldu ama adetim yakın olduğu için ağrılar coştu yine psikiyatri den başka çare yok
Çok geçmiş olsun.Daha fazla şikayetle gittim 140 çıkıyordu nabzım hepsi anksiyete den miş 2 haftadır ilaç alıyorum biraz azalır gibi oldu ama adetim yakın olduğu için ağrılar coştu yine psikiyatri den başka çare yok
Özellikle kürek kemikleri ağrısı sol tarafımda daha çok ağrı kalpte ağrı mide bulantısı kilo verme tuvalete sık gitme bal dönmesi şiddetli baş ağrısıÇok geçmiş olsun.
Neler yaşıyordnuz?
Ağrılarınız nerelerde ve nasıl aprılardı
Evet kürek kemiği bölgesinde ama kalp tarafı ya kalp diye korkuyorum kalp gögüs mide bulantısı da neden acaba diyorum ara ara kilo verme yok bende baş dönmem vurdugu zaman cok kötü oluyorÖzellikle kürek kemikleri ağrısı sol tarafımda daha çok ağrı kalpte ağrı mide bulantısı kilo verme tuvalete sık gitme bal dönmesi şiddetli baş ağrısı
Tabiki sorabilirsin her zaman nöroloji ve kardiyoloji ye gittim çok şükür sonuçlarım temiz sadece boyunda fıtık ve düzleşme varEvet kürek kemiği bölgesinde ama kalp tarafı ya kalp diye korkuyorum kalp gögüs mide bulantısı da neden acaba diyorum ara ara kilo verme yok bende baş dönmem vurdugu zaman cok kötü oluyor
Doktora gittiniz mi? Kardiyolojiye falan gittiniz mi yoksa acilden mi dediler bişey yok diye?
Psikiyatri ilacı verirken ne dedi acaba anksiyete mi sadece
Soruyorum kusura bakmayın anlamaya çalışıyorum
Merhaba kan değerleriniz nasıl demir ve depolar.psikolojikde olabilir.bendede benzerleri olmuştu.yasiniz kaç.nabzin 90 olması normal kabul ediliyorMerhaba arkadaşlar….
Önceleride sol kulunç bölgemde ağrılarım oluyordu sol omuz ve koluma yayılan. Ara ara olup giderdi. Sağlık ile ilgili kaygılar yaşıyorum zaman zaman da. En ufak bişey de kötü hastalıklar düşünebiliyorum.
Birkaç aydır ara ara baş dönmeleri yaşıyordum nöroloji mr tomografiekildi birşey yok dedi. Dahiliye geçen ay birsürü testler yaptı D vitaminim 5 e düşmüştü onun haricinde herşeyim iyiydi.
10 gündür sol kalp tarafımda sırt bölgemde bir ağrı gibi böyle rahatsız edici birşey var ön tarafımda da olmaya başladı ve nabzımı ölçtüğümde en yüksek 90 görüyorum fakat sanki cok daha fazla gibi hızlı atıyor kalbim gibi. Bugünde devlet hastanesinde kardiyolojiye gittim ekg temiz ve kalple ilgili bir kan aldı oda temiz. Uştrasonla cok kısa bakar gibi oldu ne gördü de temiz dedi bilmiyoruö cunku cok kısa baktı. Ama ben kalp atıslarımı cok fazla hissediyorum. Baş dönmeleri oluyor ara ara ellerim ataklarım özellikle ellerim ama terliyor. Böyle daralıyorum . Midemde gaz çok fazla . Hareket ettiğimde de o gögüs bölgem böyle çıtlar gibi sesler oluyor.
Psikolojim bozuldu acaba damarlarımda mı bişiy var dedim doktor herşey normal gözüküyor damarlarına bakmak için anjio lazım gerek yok dedi. Bir psikiyatriye gözük istersen dedi ama doktora bile güvenemedim.
Bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlar var mı ? Doktor bişiy yok diyince herkes psikolojik diyor delircemm
Tüm hayatım mahfoldu
Hiç bişiy çıkmamasına sevindim ama işte psikolojik oluşuda zor malesedTabiki sorabilirsin her zaman nöroloji ve kardiyoloji ye gittim çok şükür sonuçlarım temiz sadece boyunda fıtık ve düzleşme var
Tüm kan değerlerim süper. Bir tek d vitamini 5tiMerhaba kan değerleriniz nasıl demir ve depolar.psikolojikde olabilir.bendede benzerleri olmuştu.yasiniz kaç.nabzin 90 olması normal kabul ediliyor
Tüm kan değerlerim süper. Bir tek d vitamini 5
Bazı doktorlar hgb bakıyor sadece.demir ve depolar bakılmıyor.bunlarada bakildimi.benimde d vitamini dusuk.gunesi gördüğünüz an giyinip dışarı çıkın elinizin iç kismindan aliniyomus .zeytinyağıda sürün.cok tedirginseniz ritim holter takildimi.doktor karar verir tabikide 1 gün yada daha fazla kaliyo ritime bakiliyo.yasa göre anjio yapiliyo o yüzden sormustumTüm kan değerlerim süper. Bir tek d vitamini 5ti
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şikayetlere kaç kere doktora kaç kere acile gittim her sene kendime yeni bir hastalık uyduruyorum bir sene beynimde sorun var sanıyorum bir sene dilimde bir sene boğazımda artık doktora gitmeye utanıyorum herşey temiz çıkıyor ama ben kendimi inandıramıyorum .. son 2 haftadır nabzım çok yüksekmiş gibi geliyor kalbim çarpıyor sanki Sol göğsümün üst kısmında ağrı batma doluluk var 3 gün önce kalp krizi geçiriyorum sandım acile gittim herşey temiz çıktı o kadar yoruyor ki bu durum beni hayattan bıktım artıkMerhaba arkadaşlar….
Tüm hayatım mahfoldu
D vitaminim benim de 5 aşırı yorgun hissediyorum kendimi sabah uyandığımda bile sanki tüm gün çalışması gibiyim gözüm hep yatakta ve aşırı saç dökülmesi var. Saçim kalmadi resmen. Sizde de bu belirtiler var mi ? Eklem ve kalp ağrım da var. Kalp ağrım yakın zamanda kalp kası iltihabı geçirdim o yüzden diye düşünüyorum fakat d vitamini eksikliği de tetikliyor mu acaba diye düşünüyorumTüm kan değerlerim süper. Bir tek d vitamini 5ti
Merhaba yazınızı görünce 3-4 aydır yaşadıklarım geldi aklıma o kadar zorlu bir süreçten geçiyorum ki anlatsam kesin anlarsınız beni bu yollardan geçmiş kişiler olarak.Aralık ortasından beri vücudumda bir el var her seferinde başka bi yerimden yakalayıp tutuyor beni psikolojim alt üst oldu.Şu an da ağzım ve dilim işe başım dertte aklım fikrim hep orda artık hastaneye de gitmek istemiyorum çok yoruldum yapılmayan test görüntüleme kalmadı bakılmayan tek şey troid usg kaldı ona da doktor gerek duymadı tsh t3 T4 değerlerim hormonlarım genel olarak normal olduğu için.yakın zamanda son olarak iki kez kbb ye gittim ağzım ve dilim için ama ikiside kamera ile bakıp sorun yok dediler.Artık bana psikoterapi yolu göründü sanırım.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şikayetlere kaç kere doktora kaç kere acile gittim her sene kendime yeni bir hastalık uyduruyorum bir sene beynimde sorun var sanıyorum bir sene dilimde bir sene boğazımda artık doktora gitmeye utanıyorum herşey temiz çıkıyor ama ben kendimi inandıramıyorum .. son 2 haftadır nabzım çok yüksekmiş gibi geliyor kalbim çarpıyor sanki Sol göğsümün üst kısmında ağrı batma doluluk var 3 gün önce kalp krizi geçiriyorum sandım acile gittim herşey temiz çıktı o kadar yoruyor ki bu durum beni hayattan bıktım artık
O kadar bensiniz ki, ben yazdim sandim bi an bunları. Ben de bir beynime bir kalbime bir dilime dudagima bir damarlarima takıyorum, her seferinde doktora gidip birsey yok dedikten kısa bir sure sonra şikayetlerim geciyo ama en fazla bir hafta sonra başka bir seye gecmis oluyorum... simdi de kalbime taktım, ara ara ağrı giriyo, bazen fazla hızlı atıyor gibi geliyor, yemekten sonra sanki nabzim yukseliyo. Sürekli tetikteyim. Cok yorucu bu sekilde yasamak. Ölüm korkusu da sardi her yanımı. Nasil atlatacagim bilmiyorum cok yoruldum artık. Hayatimi yasayamiyorum gibi hissediyorum.Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şikayetlere kaç kere doktora kaç kere acile gittim her sene kendime yeni bir hastalık uyduruyorum bir sene beynimde sorun var sanıyorum bir sene dilimde bir sene boğazımda artık doktora gitmeye utanıyorum herşey temiz çıkıyor ama ben kendimi inandıramıyorum .. son 2 haftadır nabzım çok yüksekmiş gibi geliyor kalbim çarpıyor sanki Sol göğsümün üst kısmında ağrı batma doluluk var 3 gün önce kalp krizi geçiriyorum sandım acile gittim herşey temiz çıktı o kadar yoruyor ki bu durum beni hayattan bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?