• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp frmesi

MEDXIXHAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
4
0
86
İzmir
merhaba bu yazıyı yazıyorum çünkü beni biraz olsun rahatlatacak birkaç söze ihtiyacım var...oğlum 23 aylık doğduğu gün doktor kalbinde üfürme olduğunu söyledi hemen ertesi gün hastane çıkışında kadir efe'yi çocuk kardiyolojiye götürdük bize yeni doğan bebeklerde sık rastlanan merak edilecek bir durum olmadığını söylediler.bebeğim 23 aylık olana kadar gittiğim doktorların hiçbiri kendi çocuk doktorum da dahil bana üfürmeden bahsetmedi.şimdi oğlumun sünnet durumu çıktı bir sürü test istediler ve kalbinde üfürme çıktı hatta doktor kalbi püfür püfür dedi şimdiye kadar eko yapılmalıydı diyerek başlıyorlar lafa. ben çok kötüyüm masum olabileceğini söylüyorlar ama korkuyorum oğlumun büyümesinde yada hareketlerinde hiç anormallik yok ama üfürmesi çok fazlaymış çarşamba günü eko yapılacak Allah'ım bana yardım et ne olur oğlum iyi olsun...ve buna benzer şikayetleri olan arkadaşlar lütfen bu ihmal edilecek bir konu değil çocuklarımız herşeyden önemli.ve benim durumumda olan arkadaşlar Allah acil şifalar versin..

merhaba bu yazıyı yazıyorum çünkü beni biraz olsun rahatlatacak birkaç söze ihtiyacım var...oğlum 23 aylık doğduğu gün doktor kalbinde üfürme olduğunu söyledi hemen ertesi gün hastane çıkışında kadir efe'yi çocuk kardiyolojiye götürdük bize yeni doğan bebeklerde sık rastlanan merak edilecek bir durum olmadığını söylediler.bebeğim 23 aylık olana kadar gittiğim doktorların hiçbiri kendi çocuk doktorum da dahil bana üfürmeden bahsetmedi.şimdi oğlumun sünnet durumu çıktı bir sürü test istediler ve kalbinde üfürme çıktı hatta doktor kalbi püfür püfür dedi şimdiye kadar eko yapılmalıydı diyerek başlıyorlar lafa. ben çok kötüyüm masum olabileceğini söylüyorlar ama korkuyorum oğlumun büyümesinde yada hareketlerinde hiç anormallik yok ama üfürmesi çok fazlaymış çarşamba günü eko yapılacak Allah'ım bana yardım et ne olur oğlum iyi olsun...ve buna benzer şikayetleri olan arkadaşlar lütfen bu ihmal edilecek bir konu değil çocuklarımız herşeyden önemli.ve benim durumumda olan arkadaşlar Allah acil şifalar versin..

Canım bizede söylemişlerdi ayını hatırlamıyorum ama kendi kendine kapandı.Tabi kapanana kadar çok üzülmüştüm .Bizde kalp doktoruna gitmiştik.Halamın oğlundada var o şuan sanırım 8 yaşında maşallahı var.Hayatında hiçbir problem yok.Hatta çok hareketli. Eskiden büyüklerimiz doktora gitmezmiş ki yeni yeni duyuyoruz bu üfürüm gibi şeyleri.Kalp üfürümü olan ve hayatı boyunca hiç fark etmeyen çok insan var belkide bizde de var ama doktora gitmediğimiz için anlayamıyoruz.Allah şifa versin hiç kafana takma.yeni öğrendiğin için üzgün olduğunu biliyorum ama bak görürsün oğlun biran önce düzelir sende moral bulursun.kaydirigubbakcemile5

sevgili medihan benim oğlumun da kalbinde üfleme vardı. eko çektirdik bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz fakat oğlumun kalbinin yapısı bozukmuş . Benim korktuğumu görünce doktoru bu olabilir dedi burun nasıl yamuk oluyor buda böyle bir şey dedi. oğlum şimdi 3 yaşında bu olay başımızdan 1 yaşındaken geldi. üzülme birşey yoktur inşallah...

çok geçmiş olsun üzüntünüzü anlıyorum
kalpte üfürme bendede var şuan 27 yaşındayım 2 normal doğum yaptım hiç bu rahatsızlığım yüzünden sıkıntı çekmedim
zaten çocukların yüzde doksanı bu rahatsızlıkla doğarmış bi çoğu tamamen düzeliyo hayat kalitesini çok etkleyen bi rahatsızlık değil
Allah acil şifa versin inşallah üzülmeyin

Back