merhaba bu yazıyı yazıyorum çünkü beni biraz olsun rahatlatacak birkaç söze ihtiyacım var...oğlum 23 aylık doğduğu gün doktor kalbinde üfürme olduğunu söyledi hemen ertesi gün hastane çıkışında kadir efe'yi çocuk kardiyolojiye götürdük bize yeni doğan bebeklerde sık rastlanan merak edilecek bir durum olmadığını söylediler.bebeğim 23 aylık olana kadar gittiğim doktorların hiçbiri kendi çocuk doktorum da dahil bana üfürmeden bahsetmedi.şimdi oğlumun sünnet durumu çıktı bir sürü test istediler ve kalbinde üfürme çıktı hatta doktor kalbi püfür püfür dedi şimdiye kadar eko yapılmalıydı diyerek başlıyorlar lafa. ben çok kötüyüm masum olabileceğini söylüyorlar ama korkuyorum oğlumun büyümesinde yada hareketlerinde hiç anormallik yok ama üfürmesi çok fazlaymış çarşamba günü eko yapılacak Allah'ım bana yardım et ne olur oğlum iyi olsun...ve buna benzer şikayetleri olan arkadaşlar lütfen bu ihmal edilecek bir konu değil çocuklarımız herşeyden önemli.ve benim durumumda olan arkadaşlar Allah acil şifalar versin..