A Absnnksrdes Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 8 1 25 13 Haziran 2022 Konu Sahibi Absnnksrdes #1 Kizlar 3 aylik kizim var 6+4 hamileyim bebegin kalp atislari zayifti bugunde kücuk karidese benzer bisey dustu doktora daha gidemedim hic bir ilac falan almafim bebek kendiliginden düsermi yasayan varmi
Kizlar 3 aylik kizim var 6+4 hamileyim bebegin kalp atislari zayifti bugunde kücuk karidese benzer bisey dustu doktora daha gidemedim hic bir ilac falan almafim bebek kendiliginden düsermi yasayan varmi
achoi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Kasım 2018 3.862 5.371 13 Haziran 2022 Konu Sahibi Absnnksrdes #2 Düşük olduysa bile kontrol edilmeniz gerek bu size zarar verebilir
A Absnnksrdes Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 8 1 25 13 Haziran 2022 Konu Sahibi Absnnksrdes #3 achoi .!.: Düşük olduysa bile kontrol edilmeniz gerek bu size zarar verebilir Genişletmek için tıkla... Evet gideceğim kontrole haftaya komsumuz kendiliginden duser dedi ama dusermiki oyle
achoi .!.: Düşük olduysa bile kontrol edilmeniz gerek bu size zarar verebilir Genişletmek için tıkla... Evet gideceğim kontrole haftaya komsumuz kendiliginden duser dedi ama dusermiki oyle
J Justjustice Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2021 2.989 4.845 34 13 Haziran 2022 Konu Sahibi Absnnksrdes #4 Düşedebilir düşmeyedebilir. Parça kalma ihtimali var bu da enfeksiyona sebep olur. O nedenle doktora gitmeniz gerek.
Düşedebilir düşmeyedebilir. Parça kalma ihtimali var bu da enfeksiyona sebep olur. O nedenle doktora gitmeniz gerek.
A Absnnksrdes Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 8 1 25 13 Haziran 2022 Konu Sahibi Absnnksrdes #5 Justjustice .!.: Düşedebilir düşmeyedebilir. Parça kalma ihtimali var bu da enfeksiyona sebep olur. O nedenle doktora gitmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Anladim tesekkekkur
Justjustice .!.: Düşedebilir düşmeyedebilir. Parça kalma ihtimali var bu da enfeksiyona sebep olur. O nedenle doktora gitmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Anladim tesekkekkur