- 5 Ocak 2025
- 8
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi berceste123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bir şey demedi mi?
Oksimetre takılmadı hayır kan ve ekh çekildi sadecePeki oksimetre takıldı mı orada da mı aynıydı oksijen seviyeniz?
Yok aslında panik atağım hiç yasamadimOksijen seviyesi düşük çıkmış ancak doktor sorun yok dediyse yoktur. Panik atağınız filan var mı?
Bende çarpıntı ile gittim nabzım 140 oluyor du EKG ve eko şükür temiz çıktı anksiyete panik atak ve strese bağladı ilaç başladı1 haftadir çarpıntım var EKG çektik ve birşey çıkmadı hala devam ediyor kan sonuçlarımda böyle çıktı kandaki oksijen düşük çıktı bilgisi olan varmı acaba kan değerleriyle alakali
Kan değerlerinize baktilarmiBende çarpıntı ile gittim nabzım 140 oluyor du EKG ve eko şükür temiz çıktı anksiyete panik atak ve strese bağladı ilaç başladı
Bakıldı kanım düşük değil b12 ve biraz ferritin değerim düşük size ne diyor doktorKan değerlerinize baktilarmi
Bende de aynı durum var. Panik atak canım.1 haftadir çarpıntım var EKG çektik ve birşey çıkmadı hala devam ediyor kan sonuçlarımda böyle çıktı kandaki oksijen düşük çıktı bilgisi olan varmı acaba kan değerleriyle alakali
Acile gittim o birşey yok dedi devam ederse. Kardiyoloji ye gidin dedi randevu bulmadım bulunca kardiyoloji ye gitcekBakıldı kanım düşük değil b12 ve biraz ferritin değerim düşük size ne diyor doktor
Evet nefes darlığı çekiyorum kolum ağrıyorBende de aynı durum var. Panik atak canım.
Sanki kalbin ağzından çıkacak gibi, sanki kalp krizi geçireceğini sanıyorsan ve ağlama hissi de varsa panik atak oluyor.
Canım kardiyolojiye gittim holter de takıldı sonucu bende panik atak denildi.Evet nefes darlığı çekiyorum kolum ağrıyor