• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp çarpıntısı

berceste123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
8
1
1
30
1 haftadir çarpıntım var EKG çektik ve birşey çıkmadı hala devam ediyor kan sonuçlarımda böyle çıktı kandaki oksijen düşük çıktı bilgisi olan varmı acaba kan değerleriyle alakali

Eklentiler

• IMG_20250105_184229.jpg
    IMG_20250105_184229.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 17
Oksijen seviyesi düşük çıkmış ancak doktor sorun yok dediyse yoktur. Panik atağınız filan var mı?

1 haftadir çarpıntım var EKG çektik ve birşey çıkmadı hala devam ediyor kan sonuçlarımda böyle çıktı kandaki oksijen düşük çıktı bilgisi olan varmı acaba kan değerleriyle alakali
Bende çarpıntı ile gittim nabzım 140 oluyor du EKG ve eko şükür temiz çıktı anksiyete panik atak ve strese bağladı ilaç başladı

Bende de aynı durum var. Panik atak canım.

Sanki kalbin ağzından çıkacak gibi, sanki kalp krizi geçireceğini sanıyorsan ve ağlama hissi de varsa panik atak oluyor.

Evet nefes darlığı çekiyorum kolum ağrıyor
Canım kardiyolojiye gittim holter de takıldı sonucu bende panik atak denildi.

Çok stres yaptığımda ara ara oluyor ama herkesin durumu farklı olabilir sen kardiyolojiye git kesin net olsun

Back