kalp çarpıntısı

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.451
1.789
133
Kızlar merhaba;
uzun süredir yoktu ama şimdi yine aynısı oldu. kalbim aşırı hızlı atıyor gibi geliyor, daha öncesinde ekg çektirdim hiçbir sorun çıkmadı. kalbim böyle hızlı atarken nefesim yetmeyecek gibi hissediyorum. bunun için de göğüs hastalıklarına gitmiştim hiçbir sorun çıkmadı. sıcak basıyor bir anda sanki kafamı bile tutamayacakmışım gibi hissediyorum. ellerim titriyor ama çok değil. aşırı telaşlı bir hale geliyorum. bileklerimde can kalmıyor resmen. çok yorgun hissediyorum.
bu tarz şikayetleri olup, sonuç alabilen var mı?

biliyorum burası doktorlar sitesi vs değil. başka bir şey için izin aldığım için işten izin alıp gidemedim, hafta sonu da vakit bulamayıp erteledim. ama şimdi üst üste gelince çok endişeliyim

Öncelikle kalp kontrollerinizi yaptırın sonra dahiliyeye gidip tiroitlerinizi kontrol ettirin.
Aynısı bende vardı. Kalp doktoru beni psikiyatriye gönderdi ama 3 sene sonra troit hastası olduğum ve şikayetlerimin ondan kaynaklandığı ortaya çıktı.
Geçmiş olsun.

Bütün bunlar bende de oluyor. Panik bozukluk belirtileri. Psikiyatriste gittiniz mi?

geçti mi peki? ilaç kullanıyor musunuz

peki carpintiya bisey yapabildilrmi sizin hizlimi calisiyo troidiniz

benim troidim var oyuzden oluyo.vitamin eksikliklerindede oluyomus cok gecmis olsun bisey yoksa piskolojiktir biseye takmissiniz kafayi antidepresanla gecer

benkm troidim yavas calisiyo dusurmwye calisiyorum ilacla dusuyo biayda carpinti midw bulantisi baslio sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…