• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp çarpıntısı, yuksek nabız

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Kızlar nabzım çok fazla atıyor... ayağa kalksam bi mutfağı toplasam sanki kalnim 130 larda atıo gıbı... buna bağlı olarakta halsizlik oluyor.. benim durumum da olan war mı? Birbirimize yardımcı olalım

Panikbozukluk anksiyetem bi de depresyonum war :) daha ne olsun... kaygı giderıcılerde çarpıntı yapar mı

Bence once vitaminn kontrollerini yaptir. Cunku d vitaninim eksikmis carpinti,halsizlik,agrilarim vardii doktor iki buyuk tup verdi ve gecti.
Eger bunlarla alakali sorun yoksa, diger rahatsizliklarin icin ilac aliyorsan, tekrar doktoruna danismani tavsiye ederim.

Kızlar nabzım çok fazla atıyor... ayağa kalksam bi mutfağı toplasam sanki kalnim 130 larda atıo gıbı... buna bağlı olarakta halsizlik oluyor.. benim durumum da olan war mı? Birbirimize yardımcı olalım
Benim aylardır neler çektiğini alllah biliyor 170 180 nabizla azmi hastanelere gittim makinalara bağladılar görmediğim doktor kalmadı taaa profesore gittim ama yok sinus tasikardisi başka bir sorun yok ama ben carpitalarimi çok hissediyorum sanki bir problem varsa anlamıyorlar gibi geliyor bana ama olsa ekgde bile muhakkak çıkıyor diyorlar bende anlamadım gitti bir sene öncesine kadar bir sıkıntımız yoktu ama Allahın izniyle bunuda atlaticam

Benim aylardır neler çektiğini alllah biliyor 170 180 nabizla azmi hastanelere gittim makinalara bağladılar görmediğim doktor kalmadı taaa profesore gittim ama yok sinus tasikardisi başka bir sorun yok ama ben carpitalarimi çok hissediyorum sanki bir problem varsa anlamıyorlar gibi geliyor bana ama olsa ekgde bile muhakkak çıkıyor diyorlar bende anlamadım gitti bir sene öncesine kadar bir sıkıntımız yoktu ama Allahın izniyle bunuda atlaticam
Şimdi iyimisniz benim de 127 nabzim durduk yere ne oluyor anlayamiyirum

Uzun zaman olmuş ama çare buldunuz mu bende şuan aynı durumdayım ayağa kalktığım an biraz yürüsem artıyor 🥺

Canım bende de vardı, önce kan değerlerini ölçtür, demir eksikliği , b12 eksikliği, kansızlık yapıyor. Kan değerleri normal çıkarsa kalp hastalıklarına gösterirsin, geçmiş olsun

Canım bende de vardı, önce kan değerlerini ölçtür, demir eksikliği , b12 eksikliği, kansızlık yapıyor. Kan değerleri normal çıkarsa kalp hastalıklarına gösterirsin, geçmiş olsun
Tşk ederim ikisini de yaptım kalpte bişey çıkmadı kansızlık da yok denildi 🤷🏻‍♀️

Mrhb öncelikle çok geçmiş olsun umarım sağlığınıza kavuşmuşsunuzdur. Benim annemde kalp kapak hastası kapağı 20 yıl önce tamir edildi devamlı kontrole gidiyoruz fakat bu iki yıldır devamlı çarpıntı şikayeti var 150-230 arası yükseliyor hastanelerden çıkamaz olduk. Kalp ve kapakçıkta bir sorun gözükmüyor. Siz çarpıntılardan nasıl kurtuldunuz. Teşekkür ederim herkese acil şifalar diliyorum

Back