Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aylardır neler çektiğini alllah biliyor 170 180 nabizla azmi hastanelere gittim makinalara bağladılar görmediğim doktor kalmadı taaa profesore gittim ama yok sinus tasikardisi başka bir sorun yok ama ben carpitalarimi çok hissediyorum sanki bir problem varsa anlamıyorlar gibi geliyor bana ama olsa ekgde bile muhakkak çıkıyor diyorlar bende anlamadım gitti bir sene öncesine kadar bir sıkıntımız yoktu ama Allahın izniyle bunuda atlaticamKızlar nabzım çok fazla atıyor... ayağa kalksam bi mutfağı toplasam sanki kalnim 130 larda atıo gıbı... buna bağlı olarakta halsizlik oluyor.. benim durumum da olan war mı? Birbirimize yardımcı olalım
Şimdi iyimisniz benim de 127 nabzim durduk yere ne oluyor anlayamiyirumBenim aylardır neler çektiğini alllah biliyor 170 180 nabizla azmi hastanelere gittim makinalara bağladılar görmediğim doktor kalmadı taaa profesore gittim ama yok sinus tasikardisi başka bir sorun yok ama ben carpitalarimi çok hissediyorum sanki bir problem varsa anlamıyorlar gibi geliyor bana ama olsa ekgde bile muhakkak çıkıyor diyorlar bende anlamadım gitti bir sene öncesine kadar bir sıkıntımız yoktu ama Allahın izniyle bunuda atlaticam
Uzun zaman olmuş ama çare buldunuz mu bende şuan aynı durumdayım ayağa kalktığım an biraz yürüsem artıyorKızlar nabzım çok fazla atıyor... ayağa kalksam bi mutfağı toplasam sanki kalnim 130 larda atıo gıbı... buna bağlı olarakta halsizlik oluyor.. benim durumum da olan war mı? Birbirimize yardımcı olalım
Canım bende de vardı, önce kan değerlerini ölçtür, demir eksikliği , b12 eksikliği, kansızlık yapıyor. Kan değerleri normal çıkarsa kalp hastalıklarına gösterirsin, geçmiş olsunKızlar nabzım çok fazla atıyor... ayağa kalksam bi mutfağı toplasam sanki kalnim 130 larda atıo gıbı... buna bağlı olarakta halsizlik oluyor.. benim durumum da olan war mı? Birbirimize yardımcı olalım
Tşk ederim ikisini de yaptım kalpte bişey çıkmadı kansızlık da yok denildiCanım bende de vardı, önce kan değerlerini ölçtür, demir eksikliği , b12 eksikliği, kansızlık yapıyor. Kan değerleri normal çıkarsa kalp hastalıklarına gösterirsin, geçmiş olsun