kalp carpintisi lütfen bakarmisiniz

:KK43: ilac faydali ama ilerde doktordan izinsiz birakildiginda rahatsizlik tekrar olusabilirmis demekki dogruymus :KK43: tavsiye edilmiyor diye okumustum.. doktora sordum ilerde daha kotu sorunlar olusturabilirmi diye, hayir dedi hatta anksiyete icinde kullaniliyormus.. antidepresandan daha iyi dedi... bilmiyorum kafam karisti.. sizede gecmis olsun
Merhaba hangi ilaç bu acaba beloc mu?

cevaplar icin tesekkürler:) simdi doktor aradi, bir tane carpinti ise gümleme gibi yani ekstra bir carpinti kalpte oluyor, sıkca görülen bir durum dedi.
ortalama ayda 10 kere oluyordur hepte gece yatakta.
istersen 24 saatlik bir kontrol yapalım o carpintiyi yakalamak icin ama bana simdiik telefonda anlattigin kadariyla zararsı geldi dedi.cünkü beraberinde baska semptomlarım olmuyor. magnesium almami tavsiye etti. benim aklimi kurcalayan bu sene basina kadar böyle rahatsizligim yoktu, acaba bilemedigim durum varda benmi üstüne gitmiyorum dedim.
bir kuzenimin kalp ritim bozukluğu var yaşca benden baya kücük o yüzden pnik oldum
ritim bozukluğu ola bilir kardiyoloji ye gitmeniz gerekiyor ater takılır 24 saat bazılarında 48 saat kalıyor ona göre teşhis konulur benim gün içinde ve gece uykudan uyandıran kalp çarpıntısı vardı tasikardi teşhisi konuldu ihmal etmeyin biran önce bir kardiyolojiye görünün

Son düzenleme:
Hiç duymadım bana beloc vermişti ama kullanmadım sürekli kullanılması gereken bi ilaç olduğu için.. bende anksiyete ve okb var .. çarpıntılarımın sebebi bu mu yoksa kalple mi ilgili olduğunu bilemiyorum
Doktor degilim ama genelde anksiyete ve okb tetikliyor bence

Tesekkurler. Sikayetlerin tekrar baslamasinin sevebi zaten o rahatsizliga sahip olmaniz, ilac yasam kalitenizi arttirmak icin var yoksa rahatsizligi tedavi etmiyor
Cnm rahatsiz ediyorum kusura bakma sen su an hala ilac kullaniyor galiba degilmi ?! ilaclara ragmen arada hissediyormusun bu carpintilari ?

Back
X