Acaba biri kalp carpintisiyla ilgili konu acarmi diye dusunuyordum bir kac gundur.. :) iyi denk geldi
Eskiden bendede olurdu ara sira ama benim gecmisim panik ataklarla dolu bir takim sorunlar.. O panik ataklardan sonra basladi.. Bir kac kez doktora gittim birsey bulamadilar..Panik atakla ilgili tedavi oldugumda gecmisti antidepresan filan kullanmistim ve hamileligimde biraktim, ve panik atak, anksiyete kalmamisti..
Ama dogumdan 1 ay sonra tekrar basladi anksiyete ve panik atak..
Son 15 gundur carpintilarim yogunlasmisti.. ozellikle aksam yatmadan once.. kafama taktikca daha cok geliyor.. en son ogle dinlenmelerimde arkaya arkaya carpti ve hemen uzmana basvurdum.. randevu gunu stres icindeydim ve inanin 2 saat boyunca ara ara ek atimlari hissettim.. doktor a'dan z'ye inceledi.. ek atimlar cikti gordu.. kalbiniz iyi sorun yok dedi ve magnesium + bitkisel ilac + beta blokan yazdi.. kahve cay kola vs yasakladi.. ama beta blokere alismak istemiyorum

doktordan geldikten sonra gece panik oldum ve arka arkaya tekrar ek atimlar
.. oksutturecek derecede..
Ertesi gun ilaclarimi ictim ve dindi su an biraz daha iyiyim.. doktor kendisinede oldugunu soyledi..
Aranizda uzun sure bu tip ilaclari kullanip birakan varmi ? birakinca tekrarladimi ?
Hepimize gecmis olsun