Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayırlısıyla yaşasın ve sağlıklı olsunda ben beklemeye razıyım yarın gidicem doktora bakalım net olarak kaç haftalık, ve kese görüncekmi bilgi veririm inş. yerimseniben
canım ben 6 haftalıkken duyulmuştu ondan önce sadece keseyi görebiliyorduk.ben12.haftamı geçtikten sonra el doppleri aldık her zaman dinleye biliyoruz tekmelerini,hıçkırıklarını,kalp aışlarını çok heyacan verici..
ben adetime bir hafta kala 3 haftalıkken kan testi ile hamile oldugum ogrenmistim. adetin 10. gunu catlatam ignesi olumsutm erken dollenme benimki birkaç gun.
4+6 d a karından keseyi gorduk 6+6 da yine karından kalp atısını gorduk
henuz ses duymadık sanırım o dopler useg de ses oluyor
bende 6 hafta+2 gün'lük hamileyim. keseyi gördüm. ama emriyoyu göremedik, ultrasonda.alttan muayeneye gerek yok haftaya gel kalp atışlarına bakarız o sıradada görürüz dedi. annelik insana çok endişeler de getiriyor umarım yolunda gider herşey :)
arkadaşlar ben 5+4 haftalık hamileyken kesem 8mm idi ,6+4 te kesem 25mm olmuştu ama bebeği göremedik yolk sac kesesi oluşmuş fakat boş gebelikte olabilir dedi pazartesi günü gidicem çok korkuyorum ilk gebeliğim(((
evet doktora girdim bu gün bebeğimin kalp atışlarını dinledim sakın korkmayın hele adet düzensizliğiniz varsa ben 7+4 diye hesaplamıştım fakat şu anda6+1 miş kalp atşını duydum ve kesede gördükkk darısı başınıza:))