Kalp atlar ne zaman duyulur::..

hayırlısıyla yaşasın ve sağlıklı olsunda
ben beklemeye razıyım
yarın gidicem doktora bakalım net olarak kaç haftalık, ve kese görüncekmi
bilgi veririm inş. yerimseniben

canım ben 6 haftalıkken duyulmuştu ondan önce sadece keseyi görebiliyorduk.ben12.haftamı geçtikten sonra el doppleri aldık her zaman dinleye biliyoruz tekmelerini,hıçkırıklarını,kalp aışlarını çok heyacan verici..

Ben 4+2 iken gebeliğimi öğrenmiştim,kalp atışlarını da 6+0 da dinledik canım.Biraz daha sık dişii canım.Müthiş bir duygu.

ben adetime bir hafta kala 3 haftalıkken kan testi ile hamile oldugum ogrenmistim. adetin 10. gunu catlatam ignesi olumsutm erken dollenme benimki birkaç gun.

4+6 d a karından keseyi gorduk
6+6 da yine karından kalp atısını gorduk

henuz ses duymadık sanırım o dopler useg de ses oluyor

bende 6 hafta+2 gün'lük hamileyim. keseyi gördüm. ama emriyoyu göremedik, ultrasonda.alttan muayeneye gerek yok haftaya gel kalp atışlarına bakarız o sıradada görürüz dedi. annelik insana çok endişeler de getiriyor umarım yolunda gider herşey :)

arkadaşlar ben 5+4 haftalık hamileyken kesem 8mm idi ,6+4 te kesem 25mm olmuştu ama bebeği göremedik yolk sac kesesi oluşmuş fakat boş gebelikte olabilir dedi pazartesi günü gidicem çok korkuyorum ilk gebeliğim:KK43:(((

evet doktora girdim bu gün bebeğimin kalp atışlarını dinledim sakın korkmayın hele adet düzensizliğiniz varsa ben 7+4 diye hesaplamıştım fakat şu anda6+1 miş kalp atşını duydum ve kesede gördükkk darısı başınıza:))

ben 5+0 da keseyi gördük doktor 2 hafta sonra gel kalp atışları için dedi ve
6+5 te de kalp atışlarını gördük ve de duyduk canlarım

X