Detaylıya girdin mi Aslışko6+6da gördük, 7+6da duyduk. ben çok gazlı olduğum için gebeliğin basinda biraz zor görüldü
Ekim mi15 ekime randevu alabildim
vallaEkim mi
o tarih hangi haftana denk geliyor kivalladoktor ekim ayına alın randevu dedi. esim de bari maas günü gidelim dedi öyle 15 ekime aldık biz de
23+4 oluyoro tarih hangi haftana denk geliyor ki
Bak ben sana diyeyim 22 miydi neydi doktor geç gelmişsin dedi sen 23üde geçip gideceksin çok geç Aslı23+4 oluyordoktor 21-24 arası bi güne alın dedi aslında. sonra perinatoloji doktoruna gittik randevu için, o da ekim ayına alın ramdevu dedi. esim de öyle diyince napiim kabul ettim
ben de o kadar gec gitmek istemiyorum ama ne bileyim ya öff. bakim belki esimi kandırırımBak ben sana diyeyim 22 miydi neydi doktor geç gelmişsin dedi sen 23üde geçip gideceksin çok geç Aslı
bide dr gevbelikte alttan bakabilir miyim idye soruyor mu ya öyle beni direk alttan bakalım dedi hiç fikrimi sormadıSat'a göre bugün 6+2 günlük hamileyim. Geçen hafta kese gördük bu hafta kontrole gittim ama kalp atışını henüz duyamadık. Doktor alttan muayene ister misin dedi bende onu kabul etmedim. Daha önce boş gebelik yaşadığım için kalp atışını duymadığımdan dolayı tedirgin oluyorum. Sizler ne zaman duydunuz ?
Boşuna gider o paralar söyleyeyim de şekerimben de o kadar gec gitmek istemiyorum ama ne bileyim ya öff. bakim belki esimi kandırırım
bilmiyorum ya çok kafam karışık. doktor da ekime alın ramdevu dedi. ekimde bebek 22 haftalık zaten. esim de madem öyle bari maas gününü bekleyip öyle gidelim dedi. öff çok zorBoşuna gider o paralar söyleyeyim de şekerim
En geç 23 hafta diyorlar ben 22de bile geç dendi artık karar sizinbilmiyorum ya çok kafam karışık. doktor da ekime alın ramdevu dedi. ekimde bebek 22 haftalık zaten. esim de madem öyle bari maas gününü bekleyip öyle gidelim dedi. öff çok zor
kafamı karıştırıyorsunnnEn geç 23 hafta diyorlar ben 22de bile geç dendi artık karar sizin
Kafanı karıştırmıyorum ben bilimsel konuşuyorum bekafamı karıştırıyorsunnnaksam bi konusalim bakalim. bugün kustum falan hasta numarası yapıyorum belki kabul eder
doğru diyonKafanı karıştırmıyorum ben bilimsel konuşuyorum be
Yıkıl karşımdan iyilik yaramıyordoğru diyonözür dilerim