Kalp atışını ne zaman duydunuz ?

Kızlar selam benim sat 20 ağustos 11 eylülde koku hassasiyeti şüphesiyle erken gebelik testi aldım gölgemsi çizgi hafif belirgindi ertesi gün bidaha aynı testten aldım yaptım silik ama çizgi gayet belliydi o günün akşamı 12 eylülde beta baktırdım 14.93 çıktı sonrasında gün aşırı kan verdim hep 14 eylül 62.5 16 eylül 165 18 eylül 472 ve bugün 20 eylül adet günüm 1340 çıktı kadın doğum doktoruna ultrasonda bakalım çok heycanlıyım dedim bakalım ama göremeyebiliriz üzülmek yok dedi alttan bakmak istedi kabul etmedim riskli olduğunu bildiğim için akşam başka hastanede karından baktırıcam ultrasonla sizce kalp atışınıda duyabilirmiyim ve ikiz olabilirmi değerlerime göre bu ara hesaplamama göre şuan 4+3 olarak görünüyor

Sat'a göre bugün 6+2 günlük hamileyim. Geçen hafta kese gördük bu hafta kontrole gittim ama kalp atışını henüz duyamadık. Doktor alttan muayene ister misin dedi bende onu kabul etmedim. Daha önce boş gebelik yaşadığım için kalp atışını duymadığımdan dolayı tedirgin oluyorum. Sizler ne zaman duydunuz ?
Keseniz kaç haftalıkken göründü kaç mm di acaba

Kızlar selam benim sat 20 ağustos 11 eylülde koku hassasiyeti şüphesiyle erken gebelik testi aldım gölgemsi çizgi hafif belirgindi ertesi gün bidaha aynı testten aldım yaptım silik ama çizgi gayet belliydi o günün akşamı 12 eylülde beta baktırdım 14.93 çıktı sonrasında gün aşırı kan verdim hep 14 eylül 62.5 16 eylül 165 18 eylül 472 ve bugün 20 eylül adet günüm 1340 çıktı kadın doğum doktoruna ultrasonda bakalım çok heycanlıyım dedim bakalım ama göremeyebiliriz üzülmek yok dedi alttan bakmak istedi kabul etmedim riskli olduğunu bildiğim için akşam başka hastanede karından baktırıcam ultrasonla sizce kalp atışınıda duyabilirmiyim ve ikiz olabilirmi değerlerime göre bu ara hesaplamama göre şuan 4+3 olarak görünüyor
Alttan muayenede bile görünmeyebilirdi çünkü hcg 1500-2000 olunca alttan görünebiliyor karından iste 3500-4000 den sonra görülür. Mümkün olmadıkça alttan muayene yaptırmayın bence de :) benim doktorum hcg yle ikizlik arasında hep bağlantı kuramayız demişti bence ikizlik olmayabilir ama zaten bu hcg değerine göre daha kese bile görünmezken kalp atışı duyamazsınız daha zamanı var şuan erken 6.haftadan sonra kalp atışı bir ihtimal duyulmaya başlar.

Teşekkür ederim gittim karından göremedi keseyi zaten yarın takipli olacağım doktora randevum var yarın keseyi görebiliriz inşallah yarın 4+7 5.haftasını dolduruyo olacak bakalım hayırlısı olur inşallah herşeyin çok heycanlı süreçlermiiş :)

X