Gebeliğe Hazırlık Kalp atışını alamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ozgsnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2014
618
414
103
34
Tekirdağ
Bu sözü duyup da benim gibi içi yanan var mı?ilk gebeliğimdi 5+5 de gümbür gümbür kalbini duyduk,7+5 te rutin kontrolümde doktorumun yüz ifadesini hiç unutamayacağım.kalp atışını alamıyorum dedi dünya başıma yıkıldı...üzerinden 1hafta geçti boşluktayım ne kadar alışmışım ne kadar istemişim miniğimi meğer şuanda kafamda binbir tane soru acaba hemen kalabilecekmiyim,yine aynı şeyi yaşar mıyım...çok zor...benim gibi olup ilk gebelikten sonra hemen hamile kalan ve sağlıklı bir şekilde devam ettirenler var mı acaba

Kurtaj mi oldunuz 8de duyanlar okumustum burda .Allah yardimciniz olsun

Evet kürtaj oldum gelişimi 6.haftada kalmış zaten doktorum kalbini duyduktan birkaç gün sonra kalbinin durduğunu söyledi,o yüzden hiç beklemek gibi bir ihtimalde dahi bulunmadı

Bende bu gun oldum cnm kurtaj 9 haftalikti yaklasik kalbi durdu .

Benim ilki 13+5 kalbi durdu. İkinci gebelik bir sene sonra onunda kalp atışını alamadık. Bi sene oldu hala bekliyorum yani bir daha olmadı.

Çok zor bir durum hepimize geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…