- 2 Temmuz 2013
- 3.819
- 8.135
- 358
- Konu Sahibi Ruzgarli Tepe
-
Panik atak nöbetlerinde öyle oluyordumİyi pazarlar. Bir süredir sanki deprem oluyor gibi yatağım hafif sallanıyor gibi hissediyordum. Bunun kap atışından olduğunu fark ettim. Örneğin şu an yatakta uzanıyorum ve kazağımda da kalp atışını görüyorum.İnternette biraz bakınca kalp atışını hissetmek normal değil demişler. Tansiyon cihazıyla baktım, nabzım 64 görünüyor, değer normal ama dışarıdan atışını görüyorum. Kalp atışını hissetmek normal mi?
Geçmiş olsun. Bende panik atak yok, uzanırken böyle oluyor.Panik atak nöbetlerinde öyle oluyordum
Kendinizi daha doğrusu vücudunuzu dinlemeyin lütfen öyle olduğu zaman balkona çıkın bi hava alın başka birşeylerle uğraşınGeçmiş olsun. Bende panik atak yok, uzanırken böyle oluyor.
İyi pazarlar. Bir süredir sanki deprem oluyor gibi yatağım hafif sallanıyor gibi hissediyordum. Bunun kap atışından olduğunu fark ettim. Örneğin şu an yatakta uzanıyorum ve kazağımda da kalp atışını görüyorum.İnternette biraz bakınca kalp atışını hissetmek normal değil demişler. Tansiyon cihazıyla baktım, nabzım 64 görünüyor, değer normal ama dışarıdan atışını görüyorum. Kalp atışını hissetmek normal mi?
Dışardan neyin atışını görüyorsunuz?İyi pazarlar. Bir süredir sanki deprem oluyor gibi yatağım hafif sallanıyor gibi hissediyordum. Bunun kap atışından olduğunu fark ettim. Örneğin şu an yatakta uzanıyorum ve kazağımda da kalp atışını görüyorum.İnternette biraz bakınca kalp atışını hissetmek normal değil demişler. Tansiyon cihazıyla baktım, nabzım 64 görünüyor, değer normal ama dışarıdan atışını görüyorum. Kalp atışını hissetmek normal mi?
Troit sorunum sebebiyle çocukluktan beri bende hissederim özellikle ilacı kafama göre bıraktığım için troit dengesizliği yaşadığım zamanlarda.İyi pazarlar. Bir süredir sanki deprem oluyor gibi yatağım hafif sallanıyor gibi hissediyordum. Bunun kap atışından olduğunu fark ettim. Örneğin şu an yatakta uzanıyorum ve kazağımda da kalp atışını görüyorum.İnternette biraz bakınca kalp atışını hissetmek normal değil demişler. Tansiyon cihazıyla baktım, nabzım 64 görünüyor, değer normal ama dışarıdan atışını görüyorum. Kalp atışını hissetmek normal mi?
Yeni kilo kaybı yaşadınız mı? Ben tüp mide ameliyatı oldum 40 kilodan fazla verdim aynı sikintiyi bir süre yaşadım. Normal denildi.Geçmiş olsun. Bende panik atak yok, uzanırken böyle oluyor.
Evet, burnum toz alerjisinden kaynaklı genelde tıkalı. Büyük ihtimal ondan sanırım.Çok da abartmaya gerek yok. Neredeyse kalp krizi yazılmadığı kalmış. Çarpıntınız var. Ya kansızlıktan ya da rahat nefes alamadığınız için. Psikolojik olmasına gerek yok.
Sol tarafa uyuyunca rahatsız edebilir.
Bemim kaç senedir elimdeki kağıt bile dalgalanıyor. İzlemesi zevkli oluyor
Kazak kalp atışıyla aşagi yukarı hareket ediyor.Dışardan neyin atışını görüyorsunuz?
Aslında zayıf değilim, 66 kiloyum.İnce yapili zayıf biri misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?