Kalp atışım...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Kızlar ben tansiyonumu ölçerken kalp atışım 95-105 arasında çıkıyor hep normali 60-90 arasıymış diye biliyorum sizce bi sorun olabilirmi bilgisi olan varmı ?

yaşın kaç acaba? benimde normalde 85 civarı oluyor hamilelikte dahada arttığı için doktora gitmiştim gerçi hamilelikte artması normalmiiş ama normaldede yüksekse ''hızlı atan kalp'' sınıfında oluyormuşuz çok önemsemedi ama günlük hayatımı yavaş yaşamamı yorucu işler yapmamamı hatta monaco prensesi şartlarında yaşaman lazım diyede güldü. yoruldukça kalp dahada hızlı çarpıyor ya ondan. bence sende bir doktora görün ritm bozukluğu falan varmı bakarlar. bugüne kadar sıkıntı yaşamadıysan çokda kafana takma bence çünkü kafaya taktıkça kalp atışı dahada hızlanır.

Yaşım 18.
2-3 sene önce normal yürürken kalbim çok hızlı atmaya başlardı terlerdim nefes alamaz gibi olurdum otururdum falan ama onun dışında şuandada bi problem yok.
Sadece yüksek çıkması endişenlendirdi beni.
Doktora görünüp rahatlamak en güzeli sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…