Kalp atışı yokkk

Vildan08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
84
34
88
34
Kızlar merhaba bugün 6+1 deyiz.dr randevum var bebek var kese var fakat kalp atışı yok dedi doktor haftaya bi daha bakalım 5 de 1 de olsa sağlıksız gebelik olabilir dedi sizler kaçıncı hafta da duydunuz kalp atışlarını yardımcı olurmmusunuz doktordan çıktığımdan bu yana çok kötüyüm

daha tam olusmamıstır belkıde yerını bulamamıstır oda olabılır cunku cok kucuk oldugu ıcın kesede kocaman kaybolmustur canım korkma ben 6. haftasında duymustum ama kadın dur bakalım ınsallah duyabılırız bulabılırız demıstı

Alttan muayene ile baktı bende umarım dediğiniz gibidir haftaya gittiğim zaman duyarım

Kuzum sakin ol çoğu doktor 8 haftadan önce bakmıyor anne kalp atışını duymayınca ya da az duyunca panikler diye.

Bende 6 haftalık diye gittiğimde duyamamisti doktor ama haftaya duyarız dedi ve oyleoldu sende en fazla 9 haftuaa kadar sabretmek lazim

6.haftada sırf kalp atışı duymak için vajinal bakması çok gereksiz olmuş.
6.haftada bizde duyamadık karından. Doktorum sırf şov amaçlı alttan bakmaya gerek yok zaten 2 hafta içinde karından duyulur demişti.
8.haftada bakılacaktı kalbine fakat 7.haftamda kanama ve lekelenmeyle gitmek zorunda kaldık iyi mi diye kontrol ederken duymuştuk kalp atışlarını
Kendinizi üzmeyin. Sonraki kontrolde duyarsınız inşallah

İnşallah biraz okuyup araştırdım 8.-9. Hafta da duyanlar varmış bende duyarım umarım

Merhaba,

keşke vajinal muayene de yaptırsaydınız. 1 hafta ileri gösterir.

bana da aynısını demişlerdi, vajinal muayene yapınca tamam demişti. ama 1 hafta daha beklemenizi öneririm. ben de sanırım 8.haftada duymuştum ama mecburen ancak randevu alabilmiştim.

umarım güzel haber alırsınız.

sevgiler.

Vajinal ultrasonla bakıldı zaten göremedi bakalım haftaya gittiğimiz de bizi ne bekliyor olacak

Rahat ol bence belki geç döllenmedir umarım bi sorun yaşamaz sın saglık lı bi şekilde kucagına alırsın

bende 6 haftalikken gittim kalp atışı gorunmuyodu 7 haftadan sonra görüldü benimkide

ben 7+0da duydum ama 8-9da duyanlarda cok fazla. henüz erken bence canınızı sıkmayın

Benim geç döllenme olmuştu 7+4 te duyduk kalp atışını. Geç döllenme olduğu için erken haftalarda dış gebelik dendi kürtaj olacaktım ki son anda olmadım. Haftan erken olabilir biraz daha bekle istersen

Benim geç döllenme olmuştu 7+4 te duyduk kalp atışını. Geç döllenme olduğu için erken haftalarda dış gebelik dendi kürtaj olacaktım ki son anda olmadım. Haftan erken olabilir biraz daha bekle istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…