kalp atışı yardım lütfen fikri olan

meydanaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.742
945
Mrb arkadaşlar lütfen benim gibi olan var mı fikir verirseniz sevinirim.gerçekten ihtiyacım var sata göre 9 haftalık 5günlük.basımdan cok olumsuz dr konuşması gecti iki haftadır ölü gebelik bebek yok dediler..ama dün bebeğim göründü kalp atışını alamadılar.bebek ultrasona göre 6 haftalık cıktı.boyu ise 0.29 Cm yazıyor.sizce olumlu sonuc alabilir miyim tabiki herşey rabbimden.ama herhafta üzülüyorum dr bekle düşer diyor.ama her hafta bir ümit

korkma canım gec dollenme olmus olabılır benımde bu bebegımde ben 8 hafta hesaplarken 5 haftalık cıkmıstı acılde bı doktor bebek gelısmemıs kalp atısı yok alınması lazım dedı kasık agrılarım vardı bu agrılar bebegın dusecegının habercısı dedı dunya basıma yıkıldı ınternette arastırırken gunde 1 tane yumurta ve 1 tane muzun bebegı gelıstırdıgını okudum uyguladım 3 gun sonra tekrar acıle gıttım bebek 6 haftalık cıktı ve kalp atışı başlamıstı muz ve yumurtayı uygula canım gercekten fark edıyo benım bebegım sımdı aradakı farkı baya kapattı 8 gun gerıden gelıyo onada doktorum geç döllenme dedı ınsallah sendede işe yarar

Ayy cok güzel yazmışsın ama emınım o dönemlerde sende stres yaşamıssındır bakalım dr böyle birşey olmaz geç döllenme olmaz demişti bakalım bugun başka dr gidiyorum o nedicek benim ümidim cok fazla Allah razı olsun cvb yazdığın için

Allah yardımcın olsun canım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın

Merhaba arkadaşlar,
bizde 1.5 senedir bebek deniyoruk. bende pko olduğu için 2014 Aralık ayından beri "Glifort" kullanarak 5 Mayıs 2015'de hamile olduğumu öğrendim.Bizde çok sevindik aylarca beklemiştik çünkü pko olduğum için normal yolla bile hamile kalabileceğime inanamıyordum. İlk muanemiz 5 Mayıs'da bebeğimizin 4.5 haftalık olabileceğini fakat pko durumundan haftanın tam belirlenemediği söylenildi. 11 Mayıs'da tekrar gittiğimiz kontrolumüzde doktor kalp atışını göremediğini söyledi. 1 hafta sonra tekrar gelmemizi söyledi bazen 6. haftada oluşabileceğinide söyledi. Biz hiç moralimizi bozmadık fakat 25 Mayıs'da tekrar kontrole gitiğimizde bebeğin gelişmediği ve kalp atışının oluşmadığını öğrendik. Malesef bizde yıkıldık. Ve dün kurtaj oldum. İlk bebeğimizdi ilk operasyonum kurtaj oldu hayatımda. Allah daha büyük acılar yaşatmasın. Kürtaj hiç zor değilmiş öncelikle bunun için endişelenmemeni dilerim. Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun. Allahım sabır versin.
Bence Doktorlar ultrasona baktığında sesiz kalıyorsa bu bir sorun olduğu anlmına geliyor. Kurtajdan sonra kendi kendimi sorgulamaya başladım. Acaba daha iyimi beslenmeliydim. Hiç yerimden kalkmadan yatmalımıydım? Yada doktor 5.5 haftada daha kalp atışı duyulmadığında bana ek takviye sağlayabilecek herhangi birşeyler öneremezmiydi? gibi düşünceler kafamı kemiriyor. Bize bebeğin gelişmeme nedeninin kromozon uyuşmazlığı olabileceğini söylediler yada pko larda bu tarz durumlarla karşılaşılabildiğini söyledi. Allah nasip eder tekrar hamile kalabilirsem tekrar aynı sorunu yaşarmıyım düşüncelerine daldım bende. Geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun. Benim doktorum memeorialda Ayşe Hoca ben bebek olduğunda ona gidemedim ve bunun pişmanlığınıda çok yaşıyorum. Allah hepimize sabır versin dualarım seninle

CANM HER ŞEY KISMET O SENIN ELINDEOLAN Bİ ŞEY DEGIL RABBIM SANA HAYIRLI BI EVLAT VERSIN ÖNCE MORELIN YÜKSEK OLACAK BU DURUMLARDA İYİ OLACAKSIN YOKSA BESLENME SÜEKİ YATMA İŞİ DEGİL HAMİLELİK İNAN Kİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…