Kalp atışı ve ilk embriyo görme

halemm

Herşey ALLAH'tan
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
309
162
ARKADAŞLAR YENİ KONU AÇMAK İSTEDİM YENİLERDE PEK GÖRMEDİM BU KONUYU KAÇINCI HAFTANIZDA KALP ATIŞINI DUYDUNUZ VE EMBRİYOYU GÖRDÜNÜZ . Boş gebelik düşünen çok arkadaşımız var onlara yardımcı olalım ve bilgi sahibi olalım ben ilk kalp atışını 6+6 günlükken dinledim ve o zaman bebeğimi gördüm 6+3 ken hiç birşey gözükmüyor ve duyulmuyordu

Kızlar merak eden yok mu aranızda belirtilerimizi falan yazalım yardımcı olalım birbirimize

Ben de 6+2 yim şu an. 10 gün önce keseyi gördük. Cumartesi günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Umarım kalp atışını duyar ve onu görürüm.

Ben de 6+2 yim şu an. 10 gün önce keseyi gördük. Cumartesi günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Umarım kalp atışını duyar ve onu görürüm.
İnşallah canım çok farklı bir his inşallah rabbim sana da tattırır bu duyguyuu :))

Ayy inşallah.. İnsan kalp atışını duymadan emin ve rahat olamıyor. Umarım ilk gidişimizde sonuç alırız. Cumartesi 6+6 olacağım.

Canım alamazsan da üzülme dediğim gibi benim 6+3 günken gittm duyamadım 6+6 duydum aslında ben 7+2 olmam lazım 3 gün geriden geliyor ama normalmiş senin de öyle olabilir yani korkma birde her doktora inanma biri bana düzensiz kese var çocuğun tutunamaz dedi 2 doktora daha gittm yok öyle bişey gayet düz dediler

Bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kese bomboştu haftaya tekrar bakalım dedi doktor çok üzgünüm kızlar sizce normalmi ?

Bugün doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kese bomboştu haftaya tekrar bakalım dedi doktor çok üzgünüm kızlar sizce normalmi ?
Canım çok normal ben 6+6 da kalp atışını duydum ve bebeğimi gördüm 6+3 te boştu mesela ve kalp atışıda yoktu

Kesenin boyutu peki 6 hafta ile uyumlumuydu 7 haftalık hamileyim keseyi gördü ama 5 haftayla uyumlu 15 gün sonra gel dedi bu cuma gidicem inş :KK43:
Canım mesela benim 8+4 olması gerekirken şu an 7+5 geriden geliyor ve doktorum geç döllenme dedi sıkıntı olmuyor yani kalp atışını falan duydun mu

Kesenin boyutu peki 6 hafta ile uyumlumuydu 7 haftalık hamileyim keseyi gördü ama 5 haftayla uyumlu 15 gün sonra gel dedi bu cuma gidicem inş :KK43:
Ovulasyon ve son birlikteliğime göre beş haftalık doktor kese altı haftalıktan fazla gözüküyor dedi

Canım mesela benim 8+4 olması gerekirken şu an 7+5 geriden geliyor ve doktorum geç döllenme dedi sıkıntı olmuyor yani kalp atışını falan duydun mu
Yok kese küçüktü 5 haftaydı yani bide vajinal bakmadı söylemem rağmen cuma gidicem işte 15 gün sonra gel dedi

Yok kese küçüktü 5 haftaydı yani bide vajinal bakmadı söylemem rağmen cuma gidicem işte 15 gün sonra gel dedi
Allahın izniyle bişey çıkmaz sen içini rahat tut hem gittiğinde kalp atışını da duyarsın inşallah

Allahın izniyle bişey çıkmaz sen içini rahat tut hem gittiğinde kalp atışını da duyarsın inşallah
İnşallah kızlar dua edin 3. Çocuğum üstelik korunurken oldu ama anne rahmine düştü bi kere işte sağlıklı olsun çok istiyorum hayırlısı olur inşallah
32 Aylık kızım
10 Aylık oğlum
Bu süpriz bebeğim :KK200:

İnşallah kızlar dua edin 3. Çocuğum üstelik korunurken oldu ama anne rahmine düştü bi kere işte sağlıklı olsun çok istiyorum hayırlısı olur inşallah
32 Aylık kızım
10 Aylık oğlum
Bu süpriz bebeğim :KK200:
Canım gittin mi doktora nasıl sonuçların

Merhaba bende salı günü kalp atışını duyucam inşallah 6+1 olucam.diyabetli olduğum için korkuyorum.

X